Uncategorized Langsir Sliding Door ke tu??? ^_^ October 3, 2011

Spread the love

 Cuci mata

 Abaikan beskal Adam tu hehe

HoHoHoHoHo…daku terjebak!!! terjebak!!

Hehhehe yo yo oo je dulu kata tak perlu beli langsir baru kan,
Tapi nafsu ni mmg telah menguasai akal ini..
So last week daku ajak hubby ke Nagoya Wangsa Maju..
Siyes cantik2 langsir baru ni uolss!!!
Daku kan dah 4 tahun tak tukar langsir sliding ni…
So bila pegi sana mmg shockk jadinya hahahha…

 Abaikan kesepahan melampau itu hehehe

So daku pilih utk tukar kaler dan patern langsir utk Raya Haji ye..
Dengan berkeningkan kain ala english style,
badan pulak ku pilih warna hijau…
sebab dulu dah warna merah..
yang day curtain tu plak warna ala2 kuning hijau..
so upah dia RM8 sekeping ye, mmg berbaloi2..
Dalam tempoh 2 minggu dah siap jahit sumenya..
Nagoya mmg kelasss!! Janji siapkan duit jekk hihi…

So semalam daku pergi ambil langsir yang dah siap ni..
Rupa2nya ada SALE la..10%..
Start 1-31 Oktober 2011 ye…
Kot2la nak beli baju raya haji plak..

P/S: Minta maaf bukan nak menunjuk2 tp nak share je…
Kalau boleh bertukar2 idea


Spread the love

Tags : , ,

29 Comments

  • ☆*♥L@dy @yU♥*☆ posted on October 3, 2011 at 1:06 am

    rindu nak buat curtain lawa gini kat japan semua dah siap sebab saiz tingkap sama saiz jer….nak tempah bapak segala mahal la….

    Reply
  • ayu posted on October 3, 2011 at 1:16 am

    murah tu aju..hehe..ayu pun tak tukar langsir tahun ni..hehe..

    Reply
  • mamaNoriz posted on October 3, 2011 at 1:18 am

    amboi…

    raya haji pun tukar baru ek,

    kayo ni!

    tpi mmg cantik 🙂

    Reply
  • wani johari posted on October 3, 2011 at 1:19 am

    wah cantik tu aju…saya pun duk survey langsir yg dh lama x brtukar… kalu ada sale leh g wangsa maju tu….

    Reply
  • Kakzakie posted on October 3, 2011 at 1:33 am

    Kakak belum ada niat nak tukar lagi aju. Masih guna yg lama lagi…

    Cantik langsir tu…:)

    Reply
  • ~izan~ posted on October 3, 2011 at 1:35 am

    cantik! tp izan ni bab2 langsir bunga2 ni tak tahu la bila terbukak hati nak try hehe…tp tgk org pakai cantik aje..sbb aju minat english style yer? =)

    Reply
  • kakngah posted on October 3, 2011 at 1:37 am

    aku pun dah 4 tahun tak ganti langsir. raya haji tak dan nak ganti, nak prepare sambut baby.. 😛

    Reply
  • fiza posted on October 3, 2011 at 2:01 am

    Murah gak. Wah…raya haji ngan langsir baru ☺☺

    Reply
  • Ibu Lala posted on October 3, 2011 at 4:02 am

    Amboi..semangat nak sambut ry aji ek. Wangsa Maju ada Nagoya ke? kat mana?? Yang tau K4 je. Tapi x menarik. X byk pilihan. Nagoya KL pun x menarik. Akk mmg nk cari kain lgsir dan nk cari org pandai jahit langsir. Sebelum ni tempah dia jahit rm7 per piece.

    Reply
  • wan nurul hezrina posted on October 3, 2011 at 4:15 am

    aiia aju..lama nurul tak bukak blog..chantek langsir..niepun ingat nak belajar jait langsirlah..

    Reply
  • misya posted on October 3, 2011 at 4:39 am

    cantik

    Reply
  • LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ posted on October 3, 2011 at 5:17 am

    kakD pun sama juga….dah bopa tahun tak tukar langsir…ingat kalau ada duit lebih nak gak tukarkan…..

    Reply
  • miloais posted on October 3, 2011 at 5:34 am

    cantik nok!

    dah lama iols tak gi nagoya kat wangsa maju tu!

    Reply
  • LiLy @ MumMyQiStInA posted on October 3, 2011 at 5:48 am

    Cantik.. ^_^

    Reply
  • Salina@IbuAqil posted on October 3, 2011 at 5:48 am

    aju!! cun arrrr… 😉 simple but nice..

    Reply
  • apple hijau posted on October 3, 2011 at 5:52 am

    Aju buat sy jeles tau! dah lah raya hr tu mengidam langsir tak dpt sbb mesin jahit dh rosak…ish ish…tak boleh jadi ni…heh heh heh!

    p/s: pe2 pun hijau memang lawa…kui3x

    Reply
  • Alin Marlini posted on October 3, 2011 at 6:03 am

    suka beli kain langsir kat Nagoya gak..cantik + murah

    Reply
  • aizamia3 posted on October 3, 2011 at 6:14 am

    dah lama tak shopping kat nagoya.. last shopping kat Jackel sebab dekat dengan rumah.. 😉

    Reply
  • NM02 posted on October 3, 2011 at 6:29 am

    sabtu lepas pi k4 gak

    patut la aku nmpk ada mamat sorang ni bukan main lagi dia borong kat nagoya, penuh troli

    Reply
  • aanie posted on October 3, 2011 at 7:09 am

    wah, kellasss langsir…..kain bunga tu mmg disambung dgn kain hijau tu ek?? dia xde yg dah siap kan??

    Reply
  • MrS. F!zA posted on October 3, 2011 at 7:16 am

    nagoya mmg best sbb byk pilihan..pstu hrga pon berbaloi2..

    Reply
  • hani@debumelukut posted on October 3, 2011 at 8:31 am

    Langsir kat umah akak ni dah berusia sgt dah..tapi sesuailah dgn rumah akak yg juga dah usang ni…tuan rumah nya pun dah nak expired …hehehe

    Reply
  • MamaEma posted on October 3, 2011 at 8:33 am

    tgg rumah siap..baru leh beli langsir..huhhu

    Reply
  • Diana @ bilakukatacinta posted on October 3, 2011 at 2:19 am

    rumah saya langsir campur-campur…pengantin baru tak sempat nak buat langsir lagi..huhu..

    Reply
  • umialya posted on October 3, 2011 at 1:45 pm

    nagoya? hai.. berkenan lak akak ngn lgsir tu

    Reply
  • anisalya posted on October 3, 2011 at 10:34 pm

    tukar langsir baru. memang berbaloi la pergi nagoya ni? biasa jgk pergi ms dok shah alam. dok tgk kain2. cuci mata sbb ms tu student je lg.

    Reply
  • fieda posted on October 4, 2011 at 1:21 am

    mmg ctk2 kan kain langsir kt nagoya tu..tergugat iman kalu gi sana..dari xnak terus jadi nak..

    Reply
  • Bui Junaidi posted on October 4, 2011 at 9:11 am

    semua cantik
    mesti rambang mata memilih

    Reply
  • Ivy posted on October 16, 2019 at 3:04 pm

    A Day Curtain, for example, can give enough light coming from the sun while regulating the temperature of the room. Aside from that, since they come from light color and weight, they give a carefree yet elegant atmosphere

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge