Uncategorized Bila blog di Opis kene blocked *_* December 6, 2011

Spread the love

Huhu pagi ni nak update blog mcm biasa, masalahnya TAK BLEH SIGN IN…Huhu kecewa giler, ingatkan blog bermasalah rupanya tak, sebab kat iPhone bleh pulak log in, ohoiii daku terkesima dan terpana seketika. Nampaknya entry surat kabar banyakla masuk entry pasni, nak guna iPhone ni lenguh jari menaip.

Dahla huruf kan iPhone ni kecik2, keypad tu rapat2 sampai salah tekan huruf, jari daku semakin tembam kot hahaha…kt umah mmg xde lappy sebab hubby sokmo usung lappy tu ke opis and bawak pegi Perak.

Sabar2…. nanti kuruih plak pahala pose today heheheh, syukurla ada iPhone masih bleh update blog lagi. Tapi terhad sebab lengus jari ni bersenam hihi…


Spread the love

Tags : , ,

16 Comments

  • mama tisya posted on December 6, 2011 at 2:25 am

    mmg tk best bila opis blok blog..hehehe..kita dlu opis blok gmbr kt blog..just bole bc je entry ,gmbr tkleh tgk..tp now dh ok..hehehe

    Reply
  • amiey lee posted on December 6, 2011 at 2:34 am

    hee kita plak..masa nk tgk blog kt opis..suma blog nmpak header aja..pastu rupanya browser ada masalah heeee

    Reply
  • Qhaifa Nur posted on December 6, 2011 at 2:39 am

    cedihnya rasa di blok…..
    memang tak puas bila guna iPhone ni..

    Reply
  • abah khalisha posted on December 6, 2011 at 2:49 am

    guna bb lg jenuh nak picit

    Reply
  • Nafisa81 posted on December 6, 2011 at 3:15 am

    hmm..carik ipad la satu..hehe…

    Reply
  • Munnafendy posted on December 6, 2011 at 3:51 am

    ahai..sy smpai skg xreti2 lg post entry pakai phone…huhu

    Reply
  • umialya posted on December 6, 2011 at 4:08 am

    This comment has been removed by the author.

    Reply
  • fiza posted on December 6, 2011 at 4:20 am

    Kat office nih nasib blog dorang tak blocked. Tapi FB, Ym & yg sewaktu dgnnya suma dah kena blocked. Hanay bley di buka waktu lunch & after office hour.

    Reply
  • LiLy @ MumMyQiStInA posted on December 6, 2011 at 4:43 am

    Nasiblah ada iphone leh buka blog..^^

    Reply
  • Fatin Mraz posted on December 6, 2011 at 4:51 am

    nasib ada iphone kan.. hehee

    Reply
  • AYNORA NUR posted on December 6, 2011 at 5:07 am

    Ciannya…saborr ya, mesti bos jeles kut…

    Reply
  • Bui Junaidi posted on December 6, 2011 at 5:15 am

    kenapa nak blok pulak aju…

    wah,blog dh berubah wajah nampaknya

    Reply
  • umialya posted on December 6, 2011 at 5:25 am

    kt office mmg dorg blocked benda2 cenggini, samalah ngan pej. kita.. ermmm lama daa

    Reply
  • Salina@IbuAqil posted on December 6, 2011 at 7:07 am

    x suka bile kena block.. ina YM kene block.. dlu ok jer skrg deme block..

    Reply
  • Izan Ishak posted on December 6, 2011 at 7:53 am

    tak syok lah kalau kena block camtu kan aju. takpe2…belilah laptop baru sebijik…

    Reply
  • aanie posted on December 6, 2011 at 8:34 am

    huhu…kita senasib la ni…
    tp aanie bukan kena block, tp x bg bukak je…tp aanie bukak je..pedulik hape…hehe…

    jom sambar ipad..kekeke…

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge