Uncategorized Jawapan Nuffnang Tentang Iklan Pedigree May 10, 2012

Spread the love

Semalam daku dah anta ticket pada pihak Nuffnang, dan sepantas kilat jugak diorang reply. Hopefully pasni diorang lebih berhati-hati tentang isu-isu macam ini.

Daku sekarang berada di kompleks Karangkraf Shah Alam, so sesiapa yang singgah sini datanglah ke booth 111 ye. Macam2 booth ada di sini tau, yang pasti ianya berbaloi untuk peniaga dan usahawan. Sediakan duit jek hihi

Tarikh: 10 dan 11 Mei
Masa: 8 pagi hingga 10.30 malam
Tempat: Perkarangan Kompleks Krangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

Antara aktiviti menarik:
Dan juga; Chat Time bersama Usahawan Selebriti Rosyam Nor, Linda Onn, Aziz Desa pada 10 Mei pukul 10.30pagi.


Spread the love

Tags : ,

11 Comments

  • Kakzakie posted on May 10, 2012 at 1:21 am

    Alhamdulillah Aju dah jalankan yg fardhu kifayah buat semua yg lain terlepas… yg alert je sedar..

    Reply
  • :: Mrs.Eady :: posted on May 10, 2012 at 1:24 am

    good good 🙂

    Reply
  • Anje a.k.a Mama_Balqis posted on May 10, 2012 at 1:28 am

    takat ni kita tak de lagi iklan camtu…good sharing is caring

    Reply
  • fieda posted on May 10, 2012 at 2:11 am

    laju dia jwb kan..bagus..

    aju ada kat sana ye…

    Reply
  • kakcik posted on May 10, 2012 at 2:38 am

    Ada diskaun untuk novel2 ke kat Karangkraf tu?

    Reply
  • amiey lee posted on May 10, 2012 at 4:26 am

    tq so much aju. kekadang kita ni terlpeas pandang juga… kalau ramai yang mamc aju ni..kan baguss hee

    aju kim slama kt rosyam nor

    Reply
  • wahida posted on May 10, 2012 at 7:04 am

    ada ke iklan tu? tak pasan pun…
    nasib baik ko alert…tengs dear!!

    Reply
  • [sutera kasih] posted on May 10, 2012 at 7:37 am

    x perasan pun iklan tu huhu

    Reply
  • IntaNBerliaN posted on May 10, 2012 at 2:43 am

    baguslah kak ju anto ticket… semua org terselamat.. 🙂

    Reply
  • anisalya posted on May 10, 2012 at 10:45 pm

    bnd2 mcm ni tk blh buat main kn…

    Reply
  • Izan Ishak posted on May 11, 2012 at 12:02 am

    izan perasan juga ada kat blog beberapa hari lepas. tapi kejap ajelah… good job aju!

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge