Uncategorized Cek ke 4 Nuffnang Dah Sampai November 10, 2012

Spread the love

Photobucket Pictures, Images and Photos

Alhamdulillah Sabtu lepas saya selamat menerima cek ke 4 dari Nuffnang. Amaunnya tak banyak pon. Memang menjadi kebiasaan saya akan cashout pada minimum amaun sahaja. Bolehlah belanja husband anak-anak mengeteh nanti kan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ini income tertinggi setakat yang saya pernah dapat, sebelum ni hanya dalam RM23 untuk satu buffered earning. Alhamdulillah nampaklah peningkatannya kan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Emm dah boleh nak cashout dan mungkin boleh pasang iklan Admax plak pasni. Pasang untuk sebulan ke then saya akan try bagi feedback selepas itu.


Spread the love

Tags : , , , ,

16 Comments

  • kak ieda posted on November 10, 2012 at 12:52 pm

    syoknyee dikk
    akak nie dah lama kemarau BE ..
    hurmm aju , nak tanye macam mana nak letak iklan nuff di dalam entry di bhg bawah .. kalau kita tgk , diantara 2 entry dia berada di tengah2 .. huhu akak nak try buat ..
    kak ieda recently posted..WANITA LUMPUH KERANA LOVE BITE !My Profile

    Reply
  • Zuraida Rahim posted on November 10, 2012 at 1:10 pm

    Congrats Aju…
    Zuraida Rahim recently posted..RM 1,000 dari Peraduan Waa… Cocopie (Sept 2012) Winner)My Profile

    Reply
  • bujang3 posted on November 10, 2012 at 4:50 pm

    syoknyer !!!! Bertuah badan….
    Nak jugaakkkkk !!!
    Heheee !!!
    bujang3 recently posted..Mencuba sesuatu yang baru ….My Profile

    Reply
  • Denaihati posted on November 10, 2012 at 8:43 pm

    tahniah. moga diluaskan rezeki untuk BE yg akan datang
    Denaihati recently posted..MSMW 2013 Soft Launch di Berjaya Times SquareMy Profile

    Reply
  • Eizil posted on November 11, 2012 at 1:29 am

    Wah dapat cek dari nuffnang, semoga selepas ini akan dapat menjana lebih banyak pendapatan melalui nuffnang.
    Eizil recently posted..Tutorial: Bagaimana untuk membuat fungsi scroll followMy Profile

    Reply
  • lily @MamaQistina posted on November 11, 2012 at 8:01 am

    Tahniah Aju..Keep on blogging..^^

    Banyak BE Aju yg celcom samsung Galaxy tu..lily just dapat rm15+ jer..hiks…skrg dah takde BE dah..

    Reply
  • hatiputera posted on November 11, 2012 at 9:27 am

    Tahniah kerana dapat cek dari nuffnang. Semoga makin banyak BE lepas nie.
    hatiputera recently posted..U Mobile Nano Sim kad hanya RM10My Profile

    Reply
  • IntaNBerliaN posted on November 11, 2012 at 1:24 pm

    wah dapat be… tahniah kak ju 🙂

    iklan admax tu apa?
    IntaNBerliaN recently posted..Roti gulung berinti daging cincangMy Profile

    Reply
  • donnyien posted on November 11, 2012 at 4:22 pm

    tahniah dapat cek adri nuffnang.. moga terus ada peningkatan lepas ni ya

    Reply
  • akubiomed posted on November 11, 2012 at 4:29 pm

    Wah sudah 4 kali cash out earning Nuff. 🙂
    akubiomed recently posted..Yea dapat Ferrari Model LEGO ShellMy Profile

    Reply
  • donnyien posted on November 12, 2012 at 3:42 am

    lepas ni kena tungu cashout ke 5 pula.. nuffnang baru cashout sekali je

    Reply
  • Ibu Mifzal Arsyad posted on November 12, 2012 at 5:21 am

    tahniah aju.

    syoknya dapat cheque
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Adam & Hawa Episod 45 – 48My Profile

    Reply
  • izan mama mia posted on November 12, 2012 at 9:55 am

    tahniah..wah..bilalah saya dapat merasa juga nih..
    izan mama mia recently posted..Pencetus Selera ~ Gulai Ubi Keladi + Ikan MasinMy Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on November 12, 2012 at 12:37 pm

    Wow…banyak tu utk 1 BE. Saya paling banyak pon RM20++ jer. Tahniah aju ☺
    Fiza Rahman recently posted..7 BULAN Berlalu!!!My Profile

    Reply
  • Hafizul posted on November 12, 2012 at 4:08 pm

    wahh seronoknya..sy tak pernah dapat lagi mcm ni./.huhu
    Hafizul recently posted..2012 Tahunku Yang KacakMy Profile

    Reply
  • abah khalisha posted on November 14, 2012 at 9:18 am

    Alhamdulillah..dapat!bestnya dia
    abah khalisha recently posted..Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat CuteMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge