Uncategorized Water World i-City Shah Alam sudah dibuka November 15, 2012

Spread the love

Saya tak tahu pun di i-City Shah Alam ni ada taman tema air ye, tadi tengok berita baru tahu ianya dah pon dibuka dan harga tiket promosi lagi. Sesuai sangatlah musim cuti sekolah ni nak bawa anak-anak jenjalan kan. Apalagi besok boleh terjah!!

Photobucket Pictures, Images and Photos

    Sempena pembukaan rasmi WaterWorld@i-City pada 15hb November 2012, dan kebetulan bersempena dengan cuti sekolah dan cuti Awal Muharram, ada 50% tawaran diskaun untuk tiket masuk ke Water World i-City Shah Alam. Cuma bayar RM25 untuk dewasa dan RM20 untuk kanak-kanak.

Tawaran diskaun 40% dari 16hb hingga 24hb November 2012. Iaitu RM30 untuk dewasa dan RM24 untuk kanak-kanak (harga tiket Water World i-City ialah RM50 dewasa dan RM40 kanak-kanak). Waktu operasi Water World @i-City ini akan dibuka dari jam 11.00 pagi sehingga 7.00 malam dari hari Isnin sehingga Jumaat dan seawal 9.00 pagi sehingga 7.00 malam pada hari Sabtu, Ahad, Cuti Umum dan pada musim cuti sekolah.


Spread the love

Tags : , , , , , , ,

8 Comments

  • donnyien posted on November 16, 2012 at 3:39 am

    mesti ramai yang datang sempena cuti sekolah..

    Reply
  • nafisa81 posted on November 16, 2012 at 8:54 am

    yang kat sekitar ni ada 2 ke 3 tempat…baru pernah sekali jer pergi..itupun dah lama
    nafisa81 recently posted..Oh! My Bahasa…My Profile

    Reply
  • ema posted on November 16, 2012 at 10:02 am

    konpem penuh orang kan..maklumlah tempat baru..
    ema recently posted..Majlis Anugerah Cemerlang Dan Majlis Tamat SekolahMy Profile

    Reply
  • aanie posted on November 16, 2012 at 10:46 am

    ala..x tau pun…baru je pegi wet world….kalo tau, dah terjah sini dulu dah…huhu….
    aanie recently posted..Tupperware: Revel in Festive Cheer (12 Nov – 31 Dec 2012)My Profile

    Reply
  • hatiputera posted on November 16, 2012 at 3:17 pm

    Memang confirm penuh la i-city dalam masa dua bulan nie sebab cuti sekolah .
    hatiputera recently posted..Tamat sudah giveaway hatiputera.comMy Profile

    Reply
  • Ibu Mifzal Arsyad posted on November 16, 2012 at 7:04 pm

    kalau dekat sure terjah ni..boboy sy memang suka sgt main air..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Daftar Pra Sekolah & Darjah Satu Di Sekolah KebangsaanMy Profile

    Reply
  • titan posted on November 17, 2012 at 12:59 pm

    dekat-dekat pun..tak pergi jugak aku nih. haha..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 10My Profile

    Reply
  • aziey ramli posted on November 19, 2012 at 12:42 am

    ikene g nie nk cuba

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge