Uncategorized 2012 berlalu, 2013 pula menjelma January 1, 2013

Spread the love

Sudah 2 hari saya tidak bersiaran. Ada yang merindukan ke? Takk?? Wahh nangess!! Ini merupakan entry kedua dalam tahun baru 2013 ini. Ramai yang mencoretkan pelbagai pencapaian dan kenangan suka duka sepanjang tahun 2012. Saya juga tidak mahu ketinggalan. Alhamdulillah sepanjang 2012, banyak pengalaman dan pencapaian manis untuk saya, tidak dinafikan yang pahit itu ada namun ianya menjadi penguat diri ini untuk lebih berjaya untuk masa hadapan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Kenangan manis dan pahit 2012

1. Alhamdulillah dinaikkan pangkat dan mendapat pelarasan gaji yang setimpal. Alhamdulillah dapat menabung untuk anak-anak.

2. Najwa sudah mendaftar Darjah 1 dan Najiha sudah bersekolah tadika 5 tahun dan sudah lancar membaca dan menulis. Adam pula sudah petah berkata-kata.

3. Savvy hitam saya walaupun selalu meragam, tapi sejak tukar minyak petrol dari Petronas ke Shell, wowwww!!! prestasinya membanggakan. Walaupun ko selalu buat hal kan, tapi ko tetap menjadi poojaaan hatiku Savvy!!

4. Berat badan saya yang dulu 62kg sekarang 60kg, ek eleee turun 2kg pun bangga sangat ke? Oklah kan?? Janji sehaaattt

5. Najwa dan Najiha dah tak minum susu dalam botol, guna cawan je tapi tak kerap sangat nyusu macam masa minum botol tu 😉

6. Saya dan suami dah daftar haji, walaupun 43 tahun perlu menunggu untuk menunaikannya

7. Najwa nak sangat adik tapi berjaya ditepis hahahahahahaha

8. Suami saya beli motor baru, dan pahitnya Hari Ahad sudah tidak ke mana-mana lagi huwaaa

9. Saya makeover rumah jadi kaler ijoo dah rasa macam duduk dalam hutan, sejuukk and nyaman 😉

10. Blog saya sudah punya domain sendiri dan sudah berpindah ke wordpress. Nuffnang dah saya tinggalkan dan mencuba nasib dengan exabytes and komli, not ramli 😉

11. Traffik blog ada peningkatan dan semakin ramai kawan di alam maya ;). Saya suka! Saya suka!

12. Blog di ofis dah kene blocked dan saya bersiaran dengan iPhone 4 sahaja, Jari saya yang gemuk ni selalu tersalah taip huruf di skrin.

13. Join contest iPhone 5 gadget impian dari Denaihati dan pengajarannya, saya kene banyak belajar tentang SEO ;), tak sio2 join walaupun tahu akan kalah, tapi tidak juga mengalah ;).


Spread the love

Tags : , ,

11 Comments

  • Kakcik posted on January 1, 2013 at 7:52 am

    Semoga 2013 ini akan membawa lebih kegembiraan buat Aju dan keluarga. 🙂
    Kakcik recently posted..Catatan terakhir untuk 2012…My Profile

    Reply
  • Ibu Mifzal Arsyad posted on January 1, 2013 at 8:05 am

    semoga makin sukses di tahun 2013. banyak pencapaian n kenangan di 2012 🙂
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..2013 Telah Tiba, 2012 Penuh KenanganMy Profile

    Reply
  • mama adam posted on January 1, 2013 at 8:16 am

    macam2 kenangan. tapi saya nk komen no 4 ( utk MA la ) : berat saya awal 2012 57kg. sekarang 64kg. muahahhaha…. petanda hidup bahagia <- sedapkan hati
    mama adam recently posted..Ucapan Tahun Baru Dari Seorang AyahMy Profile

    Reply
  • kak ieda posted on January 1, 2013 at 9:00 am

    pelbagai kenangan kan ..
    insyaallah aju .. semoga tahun baru beri kita semua sinar baru kan 😉

    usia punn dah berganjakkk huhuhu 😉
    kak ieda recently posted..SELAMAT TAHUN BARU 2013 !My Profile

    Reply
  • MyKhalish posted on January 1, 2013 at 9:03 am

    byk juga pencapaian dan kenangan 2012.. 🙂
    MyKhalish recently posted..Selamat Tahun Baru 2013 | Sedang dikemaskiniMy Profile

    Reply
  • lily @ MamaQistina posted on January 1, 2013 at 9:29 am

    Selamat Tahun Baru Aju..
    wah banyak kenangan manis 2012..Alhamdulillah…
    Moga tahun baru ni memberikan seribu rahmat & kegembiraan buat Aju Sekeluarga..
    lily @ MamaQistina recently posted..Happy New year 2013 || Brunch…My Profile

    Reply
  • syaifuddin alias posted on January 1, 2013 at 8:18 pm

    selamat tahun baru 2013 kak aju .. semoga 2013 menjadi tahun lagi baik dari sebelumnya
    syaifuddin alias recently posted..Keputusan Penuh Contest SEO ExtravaganzaMy Profile

    Reply
  • hairulafiz posted on January 1, 2013 at 9:04 pm

    tahnaih diatas kejayaan di tahun 2012….
    hairulafiz recently posted..Selamat Tahun Baru 2013My Profile

    Reply
  • BUI JUNAIDI posted on January 1, 2013 at 10:14 pm

    WAH,INGAT SEMUA APA YG DH BLAKU..MMG KUAT INGATAN AJU NI..SELAMAT THN BARU AJU..
    BUI JUNAIDI recently posted..SELAMAT TAHUN BARU 2013 / BE Terakhir 2012My Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on January 2, 2013 at 11:01 am

    Selamat tahun baru aju. Byk juga kenangan manis yer.
    Fiza Rahman recently posted..First Day of SCHOOL…My Profile

    Reply
  • fieda posted on January 4, 2013 at 9:21 am

    selamat tahun baru aju…blog aju semakin advance skrg…fieda pun dah dekat 2 yahun kenal aju dari mula2 fieda wat blog..alhamdulillah kita masih kekal berkawan sampai la ni..
    fieda recently posted..Permulaan yg baikMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge