Uncategorized Penyewa baru, mari berkenalan meh!! January 13, 2013

Spread the love

Photobucket Pictures, Images and Photos

Haa ini bukan penyewa rumah mahupun penyewa kereta tapi penyewa ruang iklan di blog saya ini. Sebelum ini ruangan iklan di header di atas telah disewa oleh laman web bbluvsme untuk tempoh 3 bulan. Setelah habis tempoh sewaan tersebut, tidak disangka ada rezeki lagi nak dapat penyewa baru.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Mari saya kenalkan anda semua dengan laman blog beliau ye. Beliau yang saya maksudkan ialah syikin dari http://mamafaizzhafran.blogspot.com/. Syikin ini adalah agent Premium Beautiful. PB ini membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman.

Syikin boleh memberi anda khidmat nasihat bagi pengguna baru yang ingin mencuba PB. Beliau boleh terangkan macamana nak memakainya, apa saiz sesuai dengan anda dan kelebihan pemakaian PB. Oklah dah kenal kan? Ke belum kenal ni? Takpelah jangan segan-segan ke blog beliau ye ;). Moga sukses dalam perniagaan anda ;).


Spread the love

Tags : , , , , , , , ,

10 Comments

  • mama adam posted on January 13, 2013 at 11:00 am

    salam perkenalan. hiihi
    mama adam recently posted..Keseronokan Anak Bermain Di Berjaya Times SquareMy Profile

    Reply
  • kak ieda posted on January 13, 2013 at 1:46 pm

    salam kenal …
    akk pakai tuu ekke 😉
    kak ieda recently posted..BANTU MEREKA UNTUK LEBIH SEMPURNAMy Profile

    Reply
  • waireen posted on January 13, 2013 at 5:01 pm

    untung la kan hehe
    waireen recently posted..Promotion percuma Airasia datang lagi 15hb 2013My Profile

    Reply
  • BUI JUNAIDI posted on January 13, 2013 at 7:20 pm

    UNTUNG LA ADA PENYEWA BARU..HEHE
    BUI JUNAIDI recently posted..Musykil Dan BE Pertama Tahun 2013My Profile

    Reply
  • fieda posted on January 14, 2013 at 9:55 am

    tahniah aju..dapat penyewa baru..hihi..utk ikla besar gini aju chrge brp?
    fieda recently posted..Blog berwajah baruMy Profile

    Reply
    • ajumohit posted on January 14, 2013 at 6:36 pm

      klu kat header aju caj RM20 sebulan fieda ;), biasanya ada pakej klu diorg sewa lebih sebulan

      Reply
  • Ibu Mifzal Arsyad posted on January 14, 2013 at 11:41 am

    wah..mantap la blog aju ni..siap ada penyewa tapak iklan lg..tahniah
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Tawaran PBU JPAMy Profile

    Reply
    • ajumohit posted on January 14, 2013 at 6:35 pm

      tq ainey, biasa2 je ainey 😉

      Reply
  • syiekin azam posted on January 16, 2013 at 4:18 pm

    wahh tq aju!! syiekin br je sempat nak menjengok blog2 org ni.. so kepada rakan2 yang nak tau dgn lebih lanjut pasal korset PB atau produk yg lain(Biozone Food Purifier, BBPlus Collagen, Herba Maharani etc), jgn segan2 singgah blog syiekin..emm emm aju, emailkan syiekin address aju boleh? tq!!!!
    syiekin azam recently posted..Promo: BBPlus Kolagen dan Lactolite YogurtMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge