Uncategorized Persembahan Jozan malam tadi memang best! January 5, 2013

Spread the love


Jozan – Part 1 Minggu 08 Maharaja Lawak Mega 2012 by NUJUM_


Jozan – Part 2 Minggu 08 Maharaja Lawak Mega 2012 by NUJUM_

Jozan memang kelakarlah malam tadi. Tapi saya tengok yang part 1 tu je [bertemakan cerita rakyat]. Walaupun persembahan Zizan secara solo kerana Johan tidak berapa sihat, namun biasalah Zizan kan ada aura tersendiri kan. Masuk pentas je tanpa cakap apa-apa lagi orang dah gelak. Nak pulak buat persembahan di Ganu kan, kampung sendirilahhh. Takpelah layan dulu video ni. Memang kelakar habis!! Hahahahahahah


Spread the love

Tags : , , , , , ,

10 Comments

  • mama adam posted on January 5, 2013 at 6:08 am

    zizan memang ada aura tersendiri. saya x tgk yg ini, jadi xleh nk komen… tapi, kalo berdua tu, memang gandingan mantap!
    mama adam recently posted..Pengalaman Masuk Tadika 2013My Profile

    Reply
  • lily @ MamaQistina posted on January 5, 2013 at 7:43 am

    Suka Zizan ni..memang lawak…tengok muka jer pun memang dah lawak.. 😀

    Reply
  • Kak Zakie Purvit posted on January 5, 2013 at 9:36 am

    Tak dapat dengarlah Aju sebab suara nyanyian Adibah Nor lagi kuat… Tak kisahlah…

    Reply
  • kak ieda posted on January 5, 2013 at 9:37 am

    ala dik .. nie dah masa review dari pengadil huhuhu akak x tgk .. tido awal huhuh

    Reply
  • Razlan posted on January 5, 2013 at 1:38 pm

    Ramai2 pelawak dimalaysia,zizan paling sy minat. Lawak ori punye
    Razlan recently posted..Contoh Resume Penolong Pegawai Teknologi MaklumatMy Profile

    Reply
  • sal ya posted on January 5, 2013 at 1:53 pm

    tak pernah tgk pun. lain kali la kot. hehehe…

    Reply
  • Ibulala posted on January 5, 2013 at 2:47 pm

    Akk baru tengok tadi. Walaupun zizan cakap tak banyak tp orang dok gelak je kan..

    Reply
  • titan posted on January 6, 2013 at 3:56 am

    zizan..kalau kena topik, memang kelakar habis. hehe..
    titan recently posted..Komisen ke 8 dari Jobdirumah.comMy Profile

    Reply
  • Hafizul posted on January 7, 2013 at 1:30 am

    Memang jak dulu, jozan ni bab kelakar memang tak leh lawan ler..haha
    Hafizul recently posted..Tingkap Terbuka, Cobaan Pencuri Masuk Ke RumahMy Profile

    Reply
  • syaifuddin alias posted on January 7, 2013 at 10:46 pm

    memang sgt best persembahan Jozan ..zizanlaa paling kelakar..hihi.. kalau ada johan lagi kababoomm
    syaifuddin alias recently posted..Tsunami Berlaku Di TerengganuMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge