Uncategorized Aktiviti bersukan di Hari Sabtu February 17, 2013

Spread the love

Photobucket Pictures, Images and Photos

Semalam jam 8:00pagi sudah bermula aktiviti sukan tahunan yang dianjurkan oleh pejabat saya bekerja. Bertempat di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, Sungai Besi dan boleh kira dekat ajelah dengan rumah saya. Aktiviti dimulakan dengan senaman aerobik oleh 4 orang instructor dan disertai oleh semua rakan sekerja. Hmmmm gerak tari senaman best cuma nak ikut tu yang kelam kabut tu.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Korang pernah join aerobik juga kan? Best kan? Dah lama tak bersenam, semalam berpeluh-peluhla di bawah panas terik matahari. Yang bestnya our CEO, HOD, HOU semuanya sporting dan follow semua step, tunggang langgang pun belasah ajelah hihihi.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Emmm nama pun Universiti Pertahanan Kem Sungai Besi, wajiblah ada bom-bom asap bagai ni heheheh…Ini aksi saya dan Adam. Sentiasa follow je kemana saya pergi. Anak mak lah katakan. Manja tau!! Semalam saya join aktiviti boling padang. Takde pulak gambarnya kat sini. Apapun bersenam memang elok untuk kesihatan, emmmm saya nak kurus!!! ;).


Spread the love

Tags : , ,

12 Comments

  • hairulafiz posted on February 17, 2013 at 1:46 pm

    wah main bom asap, selalu kat stadium je ada
    hairulafiz recently posted..BR1M 2.0 diluluskanMy Profile

    Reply
  • Denaihati posted on February 17, 2013 at 5:57 pm

    pehhh. dgn bom asap sekali ni. memang terujalah bersenam macam ni.
    Denaihati recently posted..10 Blogger Terbaik MalaysiaMy Profile

    Reply
  • kak ieda posted on February 17, 2013 at 8:35 pm

    bestnyaaaaaaaaaaaaaaa
    hidup cergas .. badan pun sihat ! 😉

    Reply
  • lizz posted on February 18, 2013 at 10:03 am

    kemain meriah aktiviti bersenam siap ader bom…adam tak takut ker…hehe
    lizz recently posted..Rempit nak Harley DavidsonMy Profile

    Reply
  • fieda posted on February 18, 2013 at 10:17 am

    wah..mmg meriah la..

    Reply
  • BUI JUNAIDI posted on February 18, 2013 at 10:44 am

    BESTNYA SENAM ROBIK,BUI SUKA..SBB BYK PELUH2 JAHAT AKAN KELUAR
    BUI JUNAIDI recently posted..Drama Filipina Pangako Sa YoMy Profile

    Reply
  • aanie posted on February 18, 2013 at 12:28 pm

    aju dah kurus la…nak kurus apa lagi? aanie ni yg patut kurus…haha…
    aanie recently posted..Kenduri kawen sepupuMy Profile

    Reply
  • fiezaradzi posted on February 18, 2013 at 2:20 pm

    aik.. bukan dah kurus ke? hehee.. tapi senaman tu mmg bagus.. tunggu badan kuat sikit, baru leh senam sungguh2..
    fiezaradzi recently posted..Dunia Tanpa SempadanMy Profile

    Reply
  • papa mifz posted on February 18, 2013 at 3:43 pm

    ini bukan sahaja bersenam, dah boleh main perang2 nih…haha

    Reply
  • Fiza Rahman posted on February 18, 2013 at 4:44 pm

    Meriahnya. Siap ada bola asap tu ☺☺
    Fiza Rahman recently posted..Berita Terkini – Doakan Baby MOHAMED HAREEZ!!!My Profile

    Reply
  • titan posted on February 18, 2013 at 4:49 pm

    hari sabtu adalah hari untuk tidur sedunia la..
    titan recently posted..Changes.My Profile

    Reply
  • Nazayiena posted on February 18, 2013 at 5:13 pm

    Mesti meriahkan,sayangnya gambar xleh view.
    Nazayiena recently posted..Bila nak baiki paip bocor nie?My Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge