Uncategorized Mana satu? MNG Tote Bag ke Ruffled Jacket? May 6, 2013

Spread the love

Inilah akibatnya bila dah daftar dan subscribe emel bagi setiap promo yang ada di Milkadeal, Groupon dan Mydeal. Selama ni boleh je tahan nafsu shopping, kali ini bila tengok je bag MNG Autumn Shining Tote ni terus saya tak senang duduk. Berkali-kali tanya hubby ok tak beg ini? Warna apa yang cantik? Suami kata, tak payahla beli, bila nak pakai ni? Aduyaiii teringat-ingat je malam tadi, memang saya suka sling bag macam ni, gaya mak datin pun ye hehehe. Saya paling berkenan warna Nude tu, boleh je match dengan semua baju.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

See see see!!! Cantik kan kaler dan pattern dia ni? Grrrrr tahan, sabarrrrr!!! Kan baru je beli handbag last 4 months, eh 4 bulan? Lama dah tu hehehe. Tengok duk belek-belek lagi website dia, kalau korang berkenan bolehla tengok kat website Mydeal ini ye.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lagi satu tertengok Stylish Ruffeld Jacket ni pulak di website Dealmates. Emmm memang stylishes!! Sesuai untuk ke majlis formal atau nak ke office. Hmmm mana satu ni? Bag ke jaket ni? Allamak aihhh!! Confuse nak buat pilihan, jadinya kenelah beli dua-dua hahahahaha

Kalau korang nak cuci mata ke apa ke, bolehlah tengok-tengok di link yang saya pautkan itu ye, kalau ada yang sudi nak belanja kedua-dua di atas pun baguss!! Suami saya mesti baca blog saya, so tunaikanlah hasrat di hati ini ngeeeeee


Spread the love

Tags : , , , , ,

5 Comments

  • Lily@MamaQistina posted on May 6, 2013 at 6:43 pm

    Dua² pun cantik Aju…bekenan dgn beg kaler cream tu…:)

    Reply
  • kak ieda posted on May 7, 2013 at 8:58 am

    dua2 nampak cantik dan kemas

    ermm akak x pernah beli .. pilihan akak masih sama dari dulu sampai skrg .. coach dan verns 😉

    Reply
  • Fiza Rahman posted on May 7, 2013 at 10:16 am

    Dua2 cantik.
    Fiza Rahman recently posted..Selesai sudah TANGGUNGJAWABMy Profile

    Reply
  • Hazmin Hamudin posted on May 8, 2013 at 8:42 am

    Jaket tu nampak style kak. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Wordless Wednesday | Glory Glory Man UnitedMy Profile

    Reply
  • Mp posted on May 10, 2013 at 4:41 pm

    AKak berkenan ngan jaket tu…cantik sangat,,,,
    Mp recently posted..Projek Bling2..My Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge