Uncategorized Selamat Hari Ibu | Baju Kurung Saiz Besar May 12, 2013

Spread the love

Photobucket Pictures, Images and Photos

Selamat Hari Ibu buat semua ibu-ibu di dunia ini. Pengorbanan dan jasa mereka tidak terhingga banyaknya. Dan sememangnya jasa mereka perlu dikenang setiap hari dan bukannya hanya pada hari ini sahaja.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Terima kasih buat suami dan anak-anak yang wish ibu dan hadiahkan kad buat ibu. Patutlah Najwa duk menyorok je semalam, rupanya sedang menyiapkan kad istimewa ini. Terima kasih sayang-sayang ibu semua.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Baju Kurung Moden Ekslusif Walzera
RM199 Free Poslaju

SIZE BESAR yang Mempesona
Full Lining Chiffon Bermutu

KOD: WALZERA 1 (LIGHT BLUE TURQOISE)
Size : 52 & 56

KOD: WALZERA 2 (RED)
Size : 54, 56

KOD: WALZERA 3 (LIME GREEN)
Size : 48, 50, 52, 54

KOD: WALZERA 4 (GREY)
Size : 50, 52, 54, 56

Instagram : http://instagram.com/butikalianajiha

Dan jika ada yang ingin menghadiahkan baju kurung buat mereka yang tersayang, bolehla jenguk Butik Alianajiha, dan untuk pengetahuan baju kurung moden saiz besar baju sahaja dikemaskini. Promosi poslaju percuma ke seluruh Malaysia. Tq


Spread the love

Tags : , , , , , , , , ,

12 Comments

  • umialya posted on May 12, 2013 at 10:33 am

    selamat hari ibu buat aju..
    umialya recently posted..Selamat Hari Jururawat & Hari IbuMy Profile

    Reply
  • kak ieda posted on May 12, 2013 at 11:14 am

    alhamdulillah , seronok bila anak2 menghargai kita kan ..
    akak nie anak2 lom bagi apa2 layie .. tapi dah dgr mereka duk cakap dlm bahasa cina nak bg apa utk hari ibu ekeke ..
    paham lak tuu akak nie ekeke 😉

    Reply
  • dja@sishaza posted on May 12, 2013 at 1:34 pm

    Selamat Hari Ibu buat semua ibu di dunia espc ibu2 merangkap blogger… yang color merah n hijau tu kalu buat GA best tu Aju 😛

    Reply
  • Ibu lala posted on May 12, 2013 at 8:30 pm

    Selamat hari ibu
    Ibu lala recently posted..Hadiah untuk husbenMy Profile

    Reply
  • mp posted on May 13, 2013 at 12:10 am

    selamat hari ibu juga utk Aju…
    Cantiknya baju2 tu…
    mp recently posted..dia yg istimewa….My Profile

    Reply
  • fiza posted on May 13, 2013 at 7:22 am

    terharunya bila anak bt kad sendiri dan hadiahkan kt ibu.. tggu darwisy masuk skool belajar bt kad kt mama plk..ekeke
    fiza recently posted..WW- bukan menyusu di tempat awamMy Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on May 13, 2013 at 12:50 pm

    Bestnya dpt kad hari ibu.
    Fiza Rahman recently posted..IBU Ratu Hatiku (^_~)My Profile

    Reply
  • lizz posted on May 13, 2013 at 1:53 pm

    selamat hari ajue…cute kad hari ibu yang najwa buat tu…
    lizz recently posted..donut sedap dan aiskrim wallsMy Profile

    Reply
  • mama adam posted on May 14, 2013 at 8:48 am

    Cantik kad najwa buat.
    mama adam recently posted..Kad Ucapan Hari GuruMy Profile

    Reply
  • Hafizul posted on May 16, 2013 at 2:04 pm

    Selamat hari ibu buat aju..tak terlewat lagi nk ucapkan..hehe
    Hafizul recently posted..Warkah Berlagu PiluMy Profile

    Reply
  • lily posted on May 17, 2013 at 7:30 am

    Selamat hari ibu Aju…sori lambat wish…:-)

    Reply
  • FAIZAH posted on July 19, 2013 at 12:06 pm

    Baju Kurung Moden Ekslusif Walzera
    RM199 Free Poslaju

    KOD: WALZERA 1 (LIGHT BLUE TURQOISE)
    Size : 56
    MASIH ADA LAGI X

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge