Uncategorized Edisi cuci mata Pagi Jumaat ;) June 28, 2013

Spread the love

20130628-082507.jpg

20130628-082515.jpg

20130628-082523.jpg

20130628-082530.jpg

20130628-082537.jpg

Kunjungi kami di

di Facebook

https://www.facebook.com/ButikAlianajiha

Instagram

instagram.com/butikalianajiha

Just bagitahu kod baju dan size yang korang nak, dan bagi pembaca blog ini, saya juga dengan senang hati nak bagi diskaun RM5 untuk setiap baju yang anda inginkan :).


Spread the love

Tags : , , , , , ,

14 Comments

  • Kak Zakie Purvit posted on June 28, 2013 at 2:57 pm

    Kena tunggu anak dara kakak balik kalau mereka nak apa salahnya. Tapi anak kakak tu cerewet sikit kalau beli nak yg dia boleh try dulu. Kakak tengok cantik-cantiklah Aju.
    Kak Zakie Purvit recently posted..Banggakah andai ianya mencalar maruahMy Profile

    Reply
  • Hafizul posted on June 28, 2013 at 3:21 pm

    Nihhh boleh mendatangkan bahaya pada mata isteri nih..haha..apa-apa pun cantiknya…….mujurlah duit gaji dah hbis..
    Hafizul recently posted..Program MyKad Smart ShopperMy Profile

    Reply
  • ema posted on June 28, 2013 at 3:29 pm

    cantik-cantik semuanya
    ema recently posted..Tempat shopping di LangkawiMy Profile

    Reply
  • Ibulala posted on June 28, 2013 at 4:21 pm

    cantik cantik sume baju tu. akk ni x leh pakai baju ready made. kena tempah br sedap pkai.
    Ibulala recently posted..Semata mata keranaMy Profile

    Reply
  • papa mifz posted on June 28, 2013 at 5:33 pm

    kalau wife PM pakai mesti lagi cun kan…hehe

    Reply
  • kak ieda posted on June 28, 2013 at 6:00 pm

    huhuhu mencik tgk

    sbb x der saiz 🙁 … its okkk motivation nie ekkeke

    Reply
  • mp posted on June 28, 2013 at 10:40 pm

    ni yg barukan..cantiknya!!!!!nanti nak terjah fb …anak dara akak dah serba salah …nak pilih takut lepas ni bnyak lagi yg cantik2…hihihi
    mp recently posted..~~~~~ WW~~~~~My Profile

    Reply
  • dja@sishaza posted on June 29, 2013 at 3:47 pm

    Wah dah rambang biji mata ni…emm tapi mcm x sesuai jer dgn akak ni Aju

    Reply
  • suri posted on June 29, 2013 at 11:23 pm

    sy baju buat sendiri heee

    Reply
  • lizz posted on June 29, 2013 at 11:38 pm

    Cantik2 semuanyer nanti kiter terjah…

    Reply
  • PerenLee posted on June 30, 2013 at 6:58 pm

    Cantik juga…masalahnya saya lelaki..

    Reply
  • lily @ MamaQistina posted on July 1, 2013 at 5:58 pm

    Cantik2lah Baju ni Aju..kalaulah lily ni tinggi….. 🙂

    Reply
  • Rina posted on July 2, 2013 at 11:48 am

    Saya jadi pengen cuci mata ke mall buat berburu pakaian tuk menyambut ramadhan dan hari raya. Mumpung tanggal muda hehe.. 😀
    Nice post 🙂
    Rina recently posted..How To Create Free Banner Ads For Website Using Slideshow HTML And jQueryMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge