Uncategorized Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat? November 3, 2013

Spread the love

20131103-115358.jpg

Salam Ahad semua!!

Beberapa hari lepas pihak Exabytes ada menghantar emel dan menawarkan untuk meletakkan iklan mereka di blog tak seberapa ni. Ada syarat-syarat yang ditetapkan contohnya jumlah pelawat unik yang berkunjung ke blog anda setiap hari mestilah melebihi 350 uv sehari. Korang menepati syarat tersebut? Oleh itu korang layak untuk memohon iklan ini tau! So apa tunggu lagi? bertindaklah segera ye. Nanti korang emelkan info yang diorang inginkan seperti di bawah ini ye. Selamat mencuba ye semua.

Hello there!

Do your blog or website is having more than 350 unique visitors per day?

If yes, WE WANT YOU!

Exabytes 100 Blogger Ads Program is designed to let you earn well by simply putting Exabytes advertisements on your blog.

Our speedy approval process, fast payout and minimum requirements allow you to Earn Well, Blog Well!

Steps
——–
1. Our MINIMUM requirement is 350 unique visitors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months to marketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

Interested?

Email us at marketing@exabytes.com.my!

 

Nampaknya permohonan saya telah diluluskan dan saya dah pun meletakkan iklan itu di header blog ini. So apa lagi yang ditunggu? Sertailah program ini sekarang ye.


Spread the love

Tags : , , , , ,

19 Comments

  • amirnawawi posted on November 3, 2013 at 1:21 pm

    Menarik ni tapi UV tu tak leh nak maintain lagik..
    amirnawawi recently posted..Berblog Boleh Dapat Duit Ker? Serius Bohong!My Profile

    Reply
  • dja@sishaza posted on November 3, 2013 at 2:04 pm

    Akak pun ada dapat tawaran tu…tapi mcm tak berani nk apply la sebab uv macam yoyo…ada masa lebih dari jumlah tu ada masa pulak turun..hmm 🙁

    Reply
  • titan posted on November 3, 2013 at 2:59 pm

    yap, siapa yang belum cuba..leh la cuba benda ni. leh gak dapat hasil sikit..
    titan recently posted..5 Sebab Kenapa blogger melayu susah dapat job?My Profile

    Reply
  • HipMom posted on November 3, 2013 at 3:09 pm

    Saya tak pernah guna Exabytes.. hosting orang kaya-kaya. Tak mampu. Haha Setakat ni mampu guna Internet-Webhosting je. Nasib baik la yang duk guna skrg ni tak buat perangai.
    HipMom recently posted..Brickfields – How 7 Eleven Staffs Try to Steal RM10 from Your PocketMy Profile

    Reply
  • papa mifz posted on November 3, 2013 at 6:12 pm

    wah masyuklah nih yer…=)

    Reply
  • syaifuddin alias posted on November 3, 2013 at 6:24 pm

    macam best jer macam best jer..hehehe
    syaifuddin alias recently posted..Bisnes Online Dikenakan GSTMy Profile

    Reply
  • ciklaili.com posted on November 3, 2013 at 7:20 pm

    dapat juga e-mail yang sama. tengah fikir sama ada nak pasang ke tidak..

    * cantik header baru blog ni 🙂
    ciklaili.com recently posted..Doa Akhir Tahun dan Awal Tahun Hijrah 1435HMy Profile

    Reply
  • suri posted on November 3, 2013 at 8:43 pm

    best masuklah rm masuk gak ni..cuba dulu baru tahu 🙂

    Reply
  • lily@mamaQistina posted on November 3, 2013 at 9:03 pm

    Menarik tapi UV tak mencukupi..lagi pun sekejap ada sekejap takde jer skrang ni..huhu…

    Reply
  • bada posted on November 3, 2013 at 10:03 pm

    Jemput dtg ke blog sy…

    Ada barut/bedung bercorak…jual murah2 je
    bada recently posted..~ 2013 ~My Profile

    Reply
  • Elih Japahar posted on November 4, 2013 at 12:05 am

    Elih dah lama register exabytes ni, bonus rm50 dlm akaun nnt…
    Elih Japahar recently posted..16 Blogger Kacak dan Comel Untuk Edisi 2My Profile

    Reply
  • mp posted on November 4, 2013 at 1:12 am

    akak bab2 macam ni mmng selalu gagal..hehehe..
    mp recently posted..Hari Sukan ~~~ mengimbau kenangan zaman persekolahan…My Profile

    Reply
  • Hazmin Hamudin posted on November 4, 2013 at 9:20 am

    Kalau pasang iklan exabytes ni nanti kacau geli2 Nuffnang tak kak? Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Doa Akhir Tahun Dan Awal Tahun HijrahMy Profile

    Reply
  • blogger lelaki posted on November 4, 2013 at 10:27 am

    semoga murah rezeki
    blogger lelaki recently posted..Kenangan SPM AkuMy Profile

    Reply
  • pahan posted on November 4, 2013 at 11:15 am

    sy pun dapat tawaran tu.hehe.

    p/s : wah, theme baru ni.hehe

    Reply
  • hafizmd posted on November 5, 2013 at 7:06 am

    boleh cuba gak ni…thanks aju
    hafizmd recently posted..Siri 4:Ambil Kesempatan Atas Blogger Hebat!My Profile

    Reply
  • hafiz posted on November 6, 2013 at 10:00 am

    Tak sampailah uv, tapi try jugalah
    hafiz recently posted..Tips untuk memilih jantina bakal anakMy Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on November 7, 2013 at 9:22 am

    Smoga bertambah lagi rezeki. Nak try submit lah.
    Fiza Rahman recently posted..Teaser│Majlis CONVOCATION Iman HakimiMy Profile

    Reply
  • tofan posted on October 6, 2015 at 11:46 am

    programe yang bagus , harganya berapa ? gimana kami cara orderanya ,,,,
    tofan recently posted..Obat Herbal Untuk Darah Tinggi dan Ramuan Herbal Menurunkan Tekanan Darah TinggiMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge