Umum Selamat Hari Lahir Suamiku 11.11.13 November 11, 2013

Selamat hari lahir Selamat hari lahir Selamat hari lahir abah Semoga Allah merahmatimu My dear sweet heart. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Setiap hari umur kita semakin meningkat, semakin dekat kita denganNya. Semoga abang sentiasa diberi kesihatan yang baik, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan berjaya dunia akhirat. Setiap hari abang menggembirakan semua orang, dan...

Ephyra Idaman Saya November 10, 2013 in Uncategorized

Sejak umur mula menginjak ke angka 30an ni, saya terasa badan cepat letih dan penat, kulit nampak kusam, jeragat semakin bertambah, tumit kaki semakin merekah dan yang paling ditakuti adalah garis-garis halus mula nampak di wajah mulus ini. Memang teringin nak cari minuman atau...

Pekena Ikan Patin Masak Tempoyak Temerloh November 9, 2013 in Uncategorized

Salam Sabtu semua!! Ikan patin temerloh memang femes kan, tapi kalau nak bandingkan Love U Mr Arrogant dengan ikan patin tu, sapa paling femes sekarang?? Ahhahaha takde kaitan pulak nak buat perbandingan macam tu ekk. Bukan apa sekarang ni cerita LYMA popular sana dan...

Ihtifal Tadika Little Caliphs Seri Gombak 2013 November 7, 2013 in Parenting

Alhamdulillah pada Ahad lepas, 3/11/2013, anak ibu, Najiha, sudah selamat menerima sijil tadika Little Caliphs Sri Gombak. Setelah 2 tahun belajar di tadika ini, anak ibu telah menunjukkan perkembangan positif dalam asas pembelarannya. Ibu bangga dengan Najiha, dan semua anak-anak ibu. Ahad lepas, satu...

WW ~ My second ride ;) November 6, 2013 in Uncategorized

Buah tangan dari Danok, Thailand November 5, 2013 in Uncategorized

Ohoiiii seronoknya suami saya dah balik umah dah, kan dia jenjalan ke Danok selama 2 hari 1 malam. Sepatutnya diorang plan nak konvoi bermotor tapi last minute semuanya terpaksa naik MPV pulak. Katanya musim hujan tak sesuai pula nak naik motor, terpaksalah pergi dengan...

Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat? November 3, 2013 in Uncategorized

Salam Ahad semua!! Beberapa hari lepas pihak Exabytes ada menghantar emel dan menawarkan untuk meletakkan iklan mereka di blog tak seberapa ni. Ada syarat-syarat yang ditetapkan contohnya jumlah pelawat unik yang berkunjung ke blog anda setiap hari mestilah melebihi 350 uv sehari. Korang menepati...