Blogging Komisen Affiliate Rahsia Coklat Buatan Tangan September 21, 2014

Spread the love

ebook 2
Alhamdulillah

 

Lamanya tak dapat komisen dari affiliate, mana taknya tak rajin dah nak promosi, memang tak masyuk kan hehe. Bila dapat emel macam ni terus seronok berganda, mana taknya dapat duit kan, siapa yang tak seronok cuba habaq mai. Kali ni dapat komisen dari Affiliate Rahsia Coklat Buatan Tangan. Ehem banyak juga tu, bolehla topup nak bayar bil wifi kekeke. So semangat berblog telah kembali, hoyey!!! Wahhh kemain bongkak ye dah boleh update blog hari-hari ngeeee.

 

 

Eh, korang tak berminat ke nak buat duit macam ni? Bagi yang ada blog tu sudah ke berdaftar dengan Advertorial.My? Rugi tau kalau ada bakat menulis tapi tidak digunakan sebaiknya. Kata orang bakat tu jangan dipendam-pendam, jadi serlahkan keterampilan jari jemarimu itu, hehehe. Jom daftar mana tahu ada rezeki korang untuk buit duit dengan Advertorial.My. benda ni bukan sehari dua daftar dah dapat duit, tapi perlukan masa dan kegigihan kita dalam memastikan pihak advertisor inginkan khidmat kita ni. Jadi jomlah beramai-ramai pakat gi daftar ok.

 

Hari ni hujung minggu korang ke mana?

Saya? Lepak kat rumah aje dengan anak-anak, suami kojo.

Hmmm….

 

 

Lama dah tak selfie…

Jadi?????

 v

v

v

v

v

v

 

IMG_0835.JPG
Abaikan mata dan muka pucatku itu hahaha

 

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU!!!!!


Spread the love

Tags : , , ,

10 Comments

  • titan posted on September 21, 2014 at 10:15 am

    Ok dah tu. Nanti mesti leh dapat lagi..

    Wahh..rzjin da berselfi eh..
    titan recently posted..Spa Aishah Radhiah cawangan Seremban sudah dibuka.My Profile

    Reply
  • Zuraida Rahim posted on September 21, 2014 at 10:32 am

    Masyukkk… Kami pun lepak rumah suami berkursus seharian
    Zuraida Rahim recently posted..Cabaran yang diberikan menjadi Cabaran untuk akuMy Profile

    Reply
  • shiqin sunshine posted on September 21, 2014 at 2:26 pm

    Lepak umah gak…btw tahniah jun 😉
    shiqin sunshine recently posted..Pentingnya aura positive…My Profile

    Reply
  • Ustazah Ain posted on September 21, 2014 at 4:15 pm

    Tahniah aju, hu2 esok dah mula sekolah
    Ustazah Ain recently posted..Kek Cheese Meleleh StrawberryMy Profile

    Reply
  • reezluv posted on September 21, 2014 at 8:11 pm

    lepas ni berderet deret le masuk lagi komisen ni..:D
    reezluv recently posted..Kisah Guru Tampar MuridMy Profile

    Reply
  • Dja@Sishaza posted on September 21, 2014 at 10:43 pm

    Wah rezeki lagi. Tahniah Aju…mesti masyukkk lagi lepas ni

    Reply
  • Fiza Rahman posted on September 22, 2014 at 1:37 pm

    Rezeki.
    Fiza Rahman recently posted..Kena ‘PAU’!!!My Profile

    Reply
  • akubiomed posted on September 22, 2014 at 1:47 pm

    Usaha tangga kejayaan. Mana tahu ada rezeki lagi pada masa hadapan.
    akubiomed recently posted..Jana pendapatan dari rumah dengan World of HijabMy Profile

    Reply
  • Hafizul posted on September 23, 2014 at 4:10 pm

    Orang pempuan memang suka berselfie kan?hahaha..terbaiklah…tahniah..banyak gak komisen dia haaa…

    Reply
  • syukur posted on October 4, 2014 at 2:10 pm

    Selamat ya, semoga semakin sukses.
    syukur recently posted..Penyebab Penyakit Kulit PsoriasisMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge