Blogging Anda dijemput ke Majlis Pembukaan Butik Almari Baju by Adrini’s June 27, 2015

Spread the love

Siapa belum shopping Raya angkat tangan??? Samalah kita ;), ok untuk pengetahuan korang, pada pagi ini merupakan perasmian bagi pembukaan satu butik ni. Kalau korang ada masa dan tiada nak ke mana-mana, jom ramai-ramai serbu ke Majlis Pembukaan Butik Almari Baju by Adrini’s di Seksyen 7, Shah Alam. Butik ini merupakan butik vendor yang mana menawarkan pelbagai koleksi produk pakaian, tudung, aksesori, cookies dan bermacam lagi. Kiranya macam one stop centre, maka senang korang nak membeli belah di satu tempat di samping menjimatkan masa.

Dengarnya kepada 5 orang pelanggan pertama akan mendapat RM50 baucer percuma dari Adrini’s dan RM50 baucer dari Milk With Love. Dengan baucer tu korang bolehla membeli belah dengan seronoknya kan?.

  

Lokasi : 19A, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7 , Shah Alam, Selangor.

(Landmark Belakang Jakel, sederetan dengan Butik Calaqesya, Atas Restoran Ayam Mas Mono)

Tarikh : 27th June 2015

Masa : 11.00 a.m – 4.30 p.m

Untuk para ibu yang datang nanti, anda juga bertuah kerana terdapat aktiviti untuk anda dan juga anak anda. Antara aktiviti yang akan diadakan adalah seperti :-

1. “Breastfeeding Season : Soal Jawab breastfeeding Bulan Puasa” by lactation counselor yang bertauliah , 

2. “Baby Snapshoot Winner” 

3. “Make Over : Up to date Hijab Style”

Ok apa tunggu lagi? Jom serbu ramai-ramai ok? Untuk mengetahui promosi lanjut dan koleksi produk mereka mohle kita follow FB dan IG mereka, ok.

Facebook: www.facebook.com/almaribajubyadrinis

Instagram: almaribajubyadrinis

? : 011-32315954


Spread the love

Tags : , ,

3 Comments

  • Anuar posted on June 27, 2015 at 10:53 am

    Saya belum lagi Shopping Baju raya (Sambil mengangkat tangan)… In Shaa Allah petang ni atau esok boleh bawa isteri dan anak-anak window shopping dulu..
    Anuar recently posted..Flyers Untuk Project XMy Profile

    Reply
  • titan posted on June 29, 2015 at 2:23 am

    aisehh..

    terlepas sudahh..

    tak apalah. Mungkin lain kali.
    titan recently posted..Usaha itu LIF kejayaan.My Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on July 3, 2015 at 10:18 am

    Dpt gak invitation ni. Tapi tak dpt nak menghadirkan diri.
    Fiza Rahman recently posted..Iman Hakimi dah 8 TahunMy Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge