Blogging Beli photobook Pixajoy dan bayar guna MOLPay Mobile XDK March 9, 2017

Spread the love

Cuba belek handphone korang, dalam folder photo tu mesti banyak giler gambar korang dan orang tersayang kan? Mesti pernah terfikir nak cetak dan bukukannya tapi tak tahu macamana caranya? Apa kata korang abadikan kenangan manis tu dalam photobook PixaJoy ni. Dan saya yakin sudah ramai antara kita yang punya photobook untuk mengabadikan semua kenangan terindah bagi tatapan kemudian hari.

Pixajoy ni kalau korang nak tahu memang selalu mempromosikan photobook diorang pada harga terendah. Bukan setakat harga, servis mereka dan perkhidmatan pelanggan juga adalah yang terbaik. Dan sekarang ni, bagi pengguna android, anda boleh muat turun aplikasi Pixajoy mobile apps di handphone anda. Mudah sangat nak gunakan aplikasi ni. Jom tengok langkah-langkah untuk edit dan menghasilkan photobook dengan sekelip mata ;).

MOLPay Mobile XDK

Anda pernah dengar pembayaran melalui MOLPay Mobile XDK tak? MOLPay ni yang bestnya kalau anda nak tahu, menyediakan kemudahan pembayaran untuk anda baik dengan menggunakan kad kredit, online banking, paypal dan sebagainya. Tidak perlu lagi keluar rumah mencari cash deposit machine, sebaliknya semua sudah tersedia di hujung jari. Mudah kan? Ok jom ikuti cerita saya berkenaan cara anda membuat bayaran dengan kemudahan MOLPay Mobile XDK ni.

Langkah pembelian menggunakan MOLPay Mobile XDK

Muat turun Pixajoy Mobile Apps

Langkah-langkah

1. Muat turun Pixajoy mobile apps.

2. Create New Project.

3. Pilih photobook yang anda inginkan, ada beberapa pilihan photobook yang disediakan

Log in ke Pixajoy mobile apps

4. Anda log in ke Pixajoy mobile apps sama ada menggunakan facebook ataupun sign up untuk akaun baru

5. Anda boleh mula untuk create project Pixajoy ;). Masukkan dan reka album gambar mengikut kemahuan anda. Tak payah pening kepala nak design sendiri, semua design sudahpun tersedia cek oiii 😉

6. Seterusnya masukkan nama, alamat dan details yang diperlukan.

7. Masukkan kod voucher anda

Butiran bayaran dengan MOLPay

8. Dan anda akan nampak skrin pembayaran melalui MOLPay. Anda boleh mula membuat bayaran melalui kad kredit, online, paypal ataupun credit Pixajoy.

Bagaimana? Mudah kan mengabadikan gambar kenangan bersama orang tersayang dengan aplikasi mobile Pixajoy dan pembayaran dengan kaedah MOLPay Mobile XDK. Untuk itu jomla cipta satu kenangan indah sekarang, saya nak beri anda photobook dengan harga kasih sayang. Jom ikuti langkah mudah berikut :-

  • Kod diskaun untuk ditebus – SUKAPHOTOBOOK
  • Dapatkan photobook berharga RM69 dengan hanya RM4.90
  • Kod diskaun ini TIDAK TERMASUK pos penghantaran
  • Kod baucer ini sah sehingga 30 September 2017.
  • Hanya boleh ditebus untuk Mini Softcover 6″ x 6″ Photo Book, 36 muka surat.
  • Kos penghantaran: RM8 ke Malaysia Timur, RM10 ke Malaysia Barat, RM24 ke Singapura (tertakluk kepada 6% GST).
  • Hanya boleh ditebus untuk satu (1) photo book sahaja.

Spread the love

Tags : , , , , , ,

7 Comments

  • lokmanamirul posted on March 9, 2017 at 4:44 pm

    mudahkan ada pixajoy mobile…
    lokmanamirul recently posted..Kelebihan Bisnes Air Balang Di Bazar RamadanMy Profile

    Reply
  • Mazni Azmi posted on March 9, 2017 at 6:03 pm

    Senang ya
    .
    Bayar pakai Molpay ni
    .
    Cuma rasanya kena caj dalam berpa % dari jumlah bayaran tu kan
    Mazni Azmi recently posted..Vivix Shaklee Harga & Review Terbaik 2017My Profile

    Reply
  • Noriza Abdul Rahman posted on March 10, 2017 at 10:38 am

    Pernah tengok adik buat photobook dengan pixajoy. Mudah saja kan Aju?
    Noriza Abdul Rahman recently posted..Apa Yang Lelaki Ini Buat Sehingga ‘Famous’ di Hospital Memang Awesome!My Profile

    Reply
  • Hero Borneo posted on March 11, 2017 at 12:10 am

    nak bayar tu senang tetapi nak mendapatkan apa yang diperlukan untuk membayar tu mencabar
    Hero Borneo recently posted..Rahsia Untuk Bangkit Selepas Jatuh Teruk Dalam BisnesMy Profile

    Reply
  • Khairul Zamri posted on March 12, 2017 at 1:16 am

    Pertama kali dengar tentang Pixajoy ini mungkin boleh cuba guna nanti
    Khairul Zamri recently posted..Balung Herbal TehMy Profile

    Reply
  • RAIHANAH AHMAD posted on March 15, 2017 at 8:54 am

    pernah order dgn pixajoy, memang printing cantik juga
    RAIHANAH AHMAD recently posted..Resveratrol Bantu Melegakan Sakit LututMy Profile

    Reply
  • dedauncomel.com posted on March 20, 2017 at 2:26 am

    Molpay ni rasanya dah lama kan? Sebab pernah dengar dulu, cuma penggunaan dia tak sepopular pembayaran online yang lain..

    Photobook pixajoy ni memang untuk letak frame album gambar2 ? Banyak kebaikan teknologi sekarang.. Memudahkan tak perlu nak pergi kedai2 nak minta design.. main pilih jer
    dedauncomel.com recently posted..Antara Sebab Kenapa Adam dan Hawa Saling Melengkapi..My Profile

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge