Blogging Teruja terima Lazada’s Surprise Box  March 19, 2017

Spread the love

Happy 5th birthday Lazada!!???

Happy 5th birthday Lazada!!!????

Happy Birthday to you!!!??

Haa gigih nyanyi tau! Seronokla dah 5 tahun pun usia Lazada, kalau budak tu dah sekolah tadikalah kekdahnya ?. Ingat lagi iklan di awal perkenalan dengan Lazada, dalam iklan tu ada lelaki muncul di hadapan pintu rumah dan tetiba penerima parcel tu pun menjerit!! Ingat apalah kan rupanya dapat kiriman barang depan pintu ko!!! Hmm masih bertahan lagi Lazada hingga kini dan semoga lebih maju jaya di masa akan datang.

Sebut pasal birthday ni, saya sudah terima Lazada’s Surprise box yang bernilai RM400 wow!! Sangat teruja tahap maksima bila mana menerima emel memaklumkan saya antara blogger bertuah yang bakal menerimanya. Ingatkan dapat satu kotak tetapi 2 kotak yang mengandungi hadiah dengan jenama yang best!!


Tq Lazada, murah hati nak bagi present kat saya yang sedang berpantang ni. Di atas ini adalah dari sebahagian hadiah yang saya terima. Sesuai sangat dengan saya yang baru melahirkan bayi kerana kebanyakan produk boleh digunakan untuk saya dan bayi. Antara jenama produk adalah Avent, Huggies, Poney dan lelain tu akan saya reveal dalam next entry ya ;).

Klik banner untuk ke page promosi

Jangan lupa tau, bersempena dengan ulangtahun mereka yang ke 5 ini, ada Hottest Promotion akan berlangsung dari 22 – 24 Mac 2017 dengan diskaun sehingga 90%. Jadi jangan lupa terjah laman web Lazada!! Mana tahu jenama barangan idaman korang juga ditawarkan dengan harga murah berbaloi-baloi!!! Jadi bersedialah korang semua ;).


Spread the love

Tags : , , ,

12 Comments

  • Ibu Mifzal posted on March 19, 2017 at 8:33 pm

    Wah..bestnya dapat present….cemana nak join tu aju?
    Ibu Mifzal recently posted..Nasi Berlauk Air Dingin Husna @ TapahMy Profile

    Reply
  • mamatisya posted on March 20, 2017 at 9:34 am

    syok dpt surprise box dr lazada
    mamatisya recently posted..wedding @ Dewan Canselor MSU, Shah AlamMy Profile

    Reply
  • Noriza Abdul Rahman posted on March 20, 2017 at 12:26 pm

    Wah seronoknya Aju terima surprise box dari lazada
    Noriza Abdul Rahman recently posted..Landmark Study Suplemen Shaklee Bukan Kajian Mengarut dan ProvokasiMy Profile

    Reply
  • reezluv posted on March 20, 2017 at 2:23 pm

    oho..bestnya dapat birthday surprise..takde pun dapat..huhu..walaupun bday dah dekat..:P

    Reply
  • Khairul Zamri posted on March 20, 2017 at 9:11 pm

    Tahniah sebab dapat, saya tak dapat huhu. Tengok je laa
    Khairul Zamri recently posted..Glory Beach Resort – Resort Terunggul di Port DicksonMy Profile

    Reply
  • nurul fatin adiana posted on March 21, 2017 at 4:40 pm

    Alhamdulillah rezeki

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge