Blogging Pakej Fotografi Perkahwinan Orange Photography Berbaloi dan Berkualiti May 3, 2018

Spread the love

Profesional, berkualiti, berbaloi, servis tip top, puashati, peramah, punctual dan kreatif, yup itulah antara kriteria photographer yang semua bakal raja sehari mahukan untuk merealisaikan impian mereka. Malahan itulah juga maklumbalas dari pasangan raja sehari yang telah mendapatkan perkhidmatan pakej fotografi perkahwinan Orange Photography yang berbaloi dan berkualiti. Bak kata orang, kahwin ini sekali seumur hidup, dan kalau boleh kita memang mengimpikan pakej fotografi perkahwinan yang terbaik dan termampu untuk dimiliki untuk mengabadikan saat-saat indah penyatuan dua hati.

Harga pakej fotografi perkahwinan

Harga Pakej untuk 2 Event Photo iaitu RM2,000.00
  • 2 Event Coverage (Nikah & Sanding)
  • Custom Album 10X12
  • Exclusive Frame 16 X 24
  • FREE Outdoor
  • FREE Edited Photo
  • FREE Box & Bag

Ini adalah antara harga pakej fotografi perkahwinan yang ditawarkan oleh pihak Orange Potography. Tawaran pakej ini berbeza mengikut event dan booking fee adalah serendah RM200 sahaja. Untuk mengetahui harga pakej lain yang disediakan, boleh like dan ikuti facebook Orange Photography untuk promosi terkini bagi memenuhi citarasa anda.

pakej Orange Photography
Seri raja sehari terserlah dengan kreativiti Orange Photography
Sekali tengok macam kat oversea kan
Cantiknya gambar ni, kenangan sepanjang hayat

Semua bakal mempelai mengimpikan majlis perkahwinan menjadi sejarah dan kenangan paling manis seumur hidup. Kalau dulu sesi bergambar hanya dibuat di rumah, tapi sekarang bakal raja sehari memilih untuk mengabadikannya di lokasi yang cantik dan lain dari yang lain. Dan jika pihak fotographer pandai memilih angle yang cantik, gambar nampak macam kat oversea pulak kan haha.

harga terkini pakej fotografi perkahwinan
Pakej fotografi
pakej fotografi majlis harijadi
Pakej untuk birthday event
pakej harga terkini fotografi perkahwinan
Pakej Video perkahwinan
Pakej indoor dan drone servis

Sekarang ini kita boleh lihat ramai penyedia perkhidmatan fotografi perkahwinan, tapi mana satu yang boleh realisasikan impian sepertimana yang kita nakkan? Jadi untuk tahu pakej mana yang berbaloi dan berkualiti, anda boleh tengok satu persatu perkhidmatan yang Orange Photography telah berikan kepada bakal pengantin atau pelanggan mereka yang rata-rata berpuashati dengan hasil kerja Orange Photography.

pakej gambar kahwin
Pakej Fotografi Perkahwinan dari Orange Photography
Cantiknya foto depa ni
Bersahaja dan kreatif

Pakej yang ditawarkan amat berpatutan dengan kualiti dan servis yang dihasilkan. Harga pakej fotografi dan videografi bermula dari RM499 sehingga RM2,799 bergantung kepada jenis pakej yang anda mahukan mengikut jumlah bajet yang anda ada. Saya juga nak kongsikan tips bagi anda yang mahu menempah pakej fotografi perkahwinan ini, antaranya ialah:-

  1. Memperkenalkan diri anda dan pasangan (of course la kan hihi).
  2. Maklumkan tarikh hari bersejarah majlis anda dan juga lokasinya.
  3. Beritahu berapa bajet yang anda ada dan apa pakej yang anda inginkan. Dari situ pihak Orange Photographer akan membuat kiraan dan pakej yang bersesuaian.

Pejabat Operasi Orange Photography

Cantik kan hasil sentuhan Orange Potography? Perkhidmatan mereka bukan sekadar terhad untuk pakej fotografi perkahwinan sahaja tetapi juga mereka menyediakan servis fotografi dan videografi indoor dan outdoor untuk majlis harijadi, konvokesyen, iklan komersial dan sebagainya.

Mereka berpengalaman sejak tahun 2008 lagi dan mempunyai studio sendiri dengan tenaga kerja yang peramah dan berpengalaman. Caj untuk sewa studio dan fotografi hanya dari RM150 satu jam. Ini adalah pejabat operasi dan juga merangkap studio ini terletak di Kompleks Amaniah, Batu Caves, Selangor dan terletak berhampiran JPN Batu Caves dan tempat meletak kereta juga banyak tersedia untuk para pelanggan.

studio fotografi di batu caves
Pejabat operasi Orange Photography di Batu Caves
pakej fotografi perkahwinan
Pejabat dan juga studio fotografi

Testimoni pelanggan Orange Photography

Kesemua pelanggan yang telah mendapatkan perkhidmatan pakej fotografi perkahwinan dari Orange Photography berpuas hati dengan servis, kualiti, kerjasama dan hasil kerja mereka. Kalau hasil kerja mantap, pelanggan tidak akan teragak-agak untuk memberikan maklumbalas positif dan mewar-warkannya secara sukarela. Orang kata, benda baik memang patut dikongsi bersama kan.

pelanggan orange photography
Puashati sungguh pelanggan ni
pelanggan
Lagi testimoni pelanggan Orange Photography

Bagi yang merancang nak mendirikan rumahtangga tak lama lagi,dah kene plan untuk pakej ini, kebiasaannya kene plan awal untuk elakkan jadual penuh. Untuk anda yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan atau nak tahu lebih lanjut berkenaan pakej fotografi perkahwinan atau lain-lain majlis yang berkaitan bolehlah hubungi Orange Photography terus seperti maklumat di bawah.

Pakej Fotografi Perkahwinan
Ini adalah entri Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan yang turut disertai oleh :-
  1. http://www.ajumohit.com
  2. http://sobrimansor.net
  3. https://mrhanafi.com
  4. http://modernmumthingy.com
  5. https://www.nurzariniismail.com
  6. https://www.dianarashid.com
  7. http://onlajer.com
  8. http://www.pokucu.com
  9. http://www.iuzira.com
  10. http://www.mommyfiqa.com
  11. http://ohduit.com
  12. https://adna2029.blogspot.my
  13. http://www.sensasi2020.com
  14. http://nozi-mirrah.blogspot.my
  15. https://messarah.blogspot.com
  16. http://topseofriendly.blogspot.com
  17. http://www.ciktom.com

Spread the love

Tags : , , , , ,

12 Comments

  • Mama Hakim posted on May 3, 2018 at 2:50 pm

    Assalamualaikum, Mama singgah blog walking di petang khamis. Semoga sis aju mohot. Bulan syaaban ni pun ramai yan gkahwin
    Mama Hakim recently posted..Ubat kencing manis tradisional? Bagusnya Petua! Ini 10 Herba untuk kawal gulaMy Profile

    Reply
  • Anuar posted on May 3, 2018 at 3:46 pm

    Terima kasih sebab sudi support contest SEO yang saya anjurkan pada kali ini…
    In Shaa Allah ada rezeki akan ada lagi satu contest SEO dalam masa terdekat ni…
    Anuar recently posted..Contest SEO : Pakej Fotografi Perkahwinan. Hadiah berjumlah RM30870 untuk dimenangi!My Profile

    Reply
  • ubai posted on May 3, 2018 at 4:06 pm

    waahh bestnyaa.. gambar pun lawa-lawa..

    Reply
  • mrhanafi posted on May 3, 2018 at 4:50 pm

    tengok pengantin rasa nak kahwin la pulak..
    insha Allah ..
    jika itu dah jodohnya ..
    aamiin
    mrhanafi recently posted..Pengalaman Beli Baju Bundle Berjenama Yang Sukar Untuk DilupakanMy Profile

    Reply
  • Ibu Zaid posted on May 5, 2018 at 7:20 am

    Assalamualaikum. Selamat pagi Sabtu. Ibu singgah blog walking. Semoga cuti huung minggu ini membawa keberkatan dalam diri sis ajumohit.

    Tangkap gambar perkahwinan, elok ambil yang boleh percaya. Sekarang ni ramai tak jujur.
    Ibu Zaid recently posted..Makan sedap di Shah Alam? Aduh laparnya! Ini 10 Tempat best lazat & bersih.My Profile

    Reply
  • Mar Mansor posted on May 7, 2018 at 8:07 pm

    pakej yang menarik.bakal pengantin boleh baca.

    Reply
  • Liza Razak posted on May 10, 2018 at 9:53 am

    Gambar photography memang cantik dan menarik tapi saya dah berkahwin.

    Reply
  • nasa azman posted on May 14, 2018 at 2:23 pm

    Terasa teringin nak ajak isteri buat photo shoot kahwin lagi sekali. Memori lama
    nasa azman recently posted..Cara Semak Report CCRIS Online. Pinjaman Perumahan Mudah Lulus Jika Rekod Cantik! Wah, Senangnya!My Profile

    Reply
  • leena posted on May 14, 2018 at 6:48 pm

    I suka warna purple. Bagi theme kahwin saya mesti dalam tema purple dan juga baju pengantin saya.

    Reply
  • Kamil Salleh posted on May 28, 2018 at 10:06 pm

    Bestnya kalau dapat melangsungkan perkahwinan sekali lagi. Bolehlah pilih pakej perkahwinan daripada Orange Photography ini.
    Kamil Salleh recently posted..Tips Memilih Pakej Fotografi Perkahwinan TerbaikMy Profile

    Reply
  • Khirol Hazwan Affendi posted on May 29, 2018 at 4:55 am

    Antara servis fotografi yang menawarkan pakej yang menarik dan hasil foto yang best. Oh, ya semoga berjaya dengan kontest 🙂
    Khirol Hazwan Affendi recently posted..Servis Pakej Fotografi Perkahwinan TerbaikMy Profile

    Reply
  • Kak Sue posted on October 1, 2018 at 3:23 pm

    Menarik betul gambar-gambar dia kan.. lain dari yang lain..

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge