Exabytes 100 Blogger Ads Program, berminat? November 3, 2013 in Uncategorized

Salam Ahad semua!! Beberapa hari lepas pihak Exabytes ada menghantar emel dan menawarkan untuk meletakkan iklan mereka di blog tak seberapa ni. Ada syarat-syarat yang ditetapkan contohnya jumlah pelawat unik yang berkunjung ke blog anda setiap hari mestilah melebihi 350 uv sehari. Korang menepati...

Permohonan Exabytes Ads Program kali ke 4 December 14, 2012 in Uncategorized

Alhamdulillah ini kali yang ke empat permohonan saya diterima untuk menepek iklan Exabytes di blog ini. Kali ini jumlah yang ditawarkan kepada saya ialah RM60/3 bulan di header blog. Lebih RM10 dari jumlah yang ditawarkan sebelum ini. Sebenarnya kontrak untuk iklan kali yang 3...

Cek ke 3 Exabytes sudah sampai September 8, 2012 in Uncategorized

Blogging memanglah untuk suka suki, di sebalik itu ianya juga dapat menjana pendapatan sampingan. Duit poket anak-anak, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Itu yang dikatakan buat duit dengan blog. Setakat ini blog saya di pasang dengan iklan Nuffnang dan Exabytes sahaja. Lain-lain macam Innity atau...

Cek ke 2 Exabytes Sudah Sampai! April 16, 2012 in Uncategorized

Abis lencun hehehe Ini kali kedua daku terima cek dari Exabytes. Sebenarnya tak sampai sebulan pon lagi tepek iklan Exabytes di blog ini. Ceknya pon menderu jek sampai. Syioknya! Heehehhe..Nuffnang dah lama tak bagi BE baru kat blog ini. Takpelah malas nak mengharap kan..Kalau ada...

Exabytes 100 Blogger Ads Program kembali lagi!!! March 15, 2012 in Uncategorized

Okeh program pengiklanan bagi 100 blogger ini kembali lagi. Sebelum ini  daku dah join program ini dan telah mendapat cek pertama dari pihak mereka. Waktu tu daku dapat offer bayaran RM50 untuk 3 bulan tepek iklan tu kat blog ni. Sekarang ni syarat2nya dah up sikit,...

Exabytes dan Status Glitterati January 25, 2012 in Uncategorized

  Di entry sebelum ini daku ada maklumkan daku dah terima cek dari Exabytes kan. So ramai kengkawan yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Exabytes ni. Jadi tentang status glitterati tu pula, ianya tak terjejas dan tidak akan mengubah keahlian Nuffnang anda kepada...

Cek Exabytes Sudah Dapat!!! January 22, 2012 in Uncategorized

Alhamdulillah tak sampai sebulan tepek iklan Exabytes di blog Cik Senah ni, semalam dah selamat terima cek dari pihak Exabytes. Sepatutnya tempoh dia 3 bulan dari hari pertama kita tepek iklan tu, tapi exabytes baik hati wat payment awal sebelum Chinese New Year.Pantas dan tuntas...