ajumohit.com

Dress Muslimah di Butik Najjah

SweetMuslimah.com
20120802-082232.jpg

Daku tengok leeya hotfm ni pakai dress muslimah ni cantik sangat, nak tau jugak mana bleh dapat dress tu. Survey punya survey rupanya ada dijual di butik Najjah. Memang cantik-cantik, sesuai sangat nak pakai kalau gi Majlis Raya Opis nanti.

Bagi yang belum ketahui, sebenarnya butik ini dimiliki oleh seorang selebriti Malaysia sendiri iaitu Farrah Adeeba. Tengok harga memang terkebil-kebil bijik mata, tapi tengok design dan materialnya pulak kan, oklah memang sesuailah dengan harganya tu.

Kalau korang nak tengok design dress yang lain boleh tengok di website www.najjah.com atau di https://www.facebook.com/najjahboutique. Hmmm wat cuci mata, kalau nak pergi butik diorang pon boleh juga, lagi bagus sebab boleh try skalik kan, bolehlah terus ke The Strand, Kota Damansara.

20120802-082239.jpg

20120802-082246.jpg

20120802-082251.jpg

Hmmm cantik kan? Bilalah dapat beli ni hihihi. Bagi yang berminat bolehla terjah Najjah.com untuk pembelian Dress Denim ini.

(50375)

Related Posts

13 Comments

  • Reply
    IntaNBerliaN
    August 2, 2012 at 11:55 AM

    a’alah… cantiknya dress ni…

  • Reply
    ema
    August 2, 2012 at 3:41 PM

    cantik..
    ema recently posted..Kad Raya Pertama Dari Eqbal ZackMy Profile

  • Reply
    jaa
    August 2, 2012 at 4:15 PM

    erm, dulu selalu gak belek2 kat najjah ni sebab tengok cantik2 suma tapi tula..dah lama x singgah..hehe..thanks ingatkan balik…
    jaa recently posted..Idlan dah ‘discharge’… alhamdulillah..My Profile

  • Reply
    Fiza Rahman
    August 3, 2012 at 9:26 AM

    Cantik lah baju2 nih.
    Fiza Rahman recently posted..RAIHAN…My Profile

  • Reply
    shahida ahmad
    October 29, 2012 at 8:50 PM

    I nk jd member. Klu ada promo please inform. Tq

  • Reply
    nanEe
    December 31, 2012 at 12:44 PM

    dress sangat cantik…i nk jd member…kalau ada promotions plz inform..order on9 bolehkan..

  • Reply
    Rohaiza
    March 3, 2013 at 11:54 PM

    Cantik I nak beli la yg ats tu…ada brp warna.?

    • Reply
      Rohaiza
      March 3, 2013 at 11:55 PM

      Boleh jd member…? Feenya brp?

  • Reply
    siti
    March 10, 2013 at 4:51 PM

    jual ke berapa?

  • Reply
    Myra Jay
    January 7, 2014 at 2:19 PM

    Cantiknyaaaa 🙂
    Berkenan..hehee
    Myra Jay recently posted..Phoebe Ribbon Chiffon Maxi Skirt – NAK JUALMy Profile

  • Reply
    Idah
    June 10, 2014 at 4:18 PM

    Bagaimana ble saya membeli long dress ini di online dan brp harganya.

  • Reply
    borneo
    April 15, 2016 at 2:41 PM

    Cantiknya kalau udah ada istri boleh juga order di sini heeee

  • Reply
    Baju Muslim Jubah - Segalanya ada
    May 22, 2016 at 12:28 PM

    […] | Read Sources […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge