Dress Muslimah di Butik Najjah

20120802-082232.jpg

Daku tengok leeya hotfm ni pakai dress muslimah ni cantik sangat, nak tau jugak mana bleh dapat dress tu. Survey punya survey rupanya ada dijual di butik Najjah. Memang cantik-cantik, sesuai sangat nak pakai kalau gi Majlis Raya Opis nanti.

Bagi yang belum ketahui, sebenarnya butik ini dimiliki oleh seorang selebriti Malaysia sendiri iaitu Farrah Adeeba. Tengok harga memang terkebil-kebil bijik mata, tapi tengok design dan materialnya pulak kan, oklah memang sesuailah dengan harganya tu.

Kalau korang nak tengok design dress yang lain boleh tengok di website www.najjah.com atau di https://www.facebook.com/najjahboutique. Hmmm wat cuci mata, kalau nak pergi butik diorang pon boleh juga, lagi bagus sebab boleh try skalik kan, bolehlah terus ke The Strand, Kota Damansara.

20120802-082239.jpg

20120802-082246.jpg

20120802-082251.jpg

Hmmm cantik kan? Bilalah dapat beli ni hihihi. Bagi yang berminat bolehla terjah Najjah.com untuk pembelian Dress Denim ini.

10 thoughts on “Dress Muslimah di Butik Najjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge