Dress Muslimah di Butik Najjah

2.8.2012 | 11:06

20120802-082232.jpg

Daku tengok leeya hotfm ni pakai dress muslimah ni cantik sangat, nak tau jugak mana bleh dapat dress tu. Survey punya survey rupanya ada dijual di butik Najjah. Memang cantik-cantik, sesuai sangat nak pakai kalau gi Majlis Raya Opis nanti.

Bagi yang belum ketahui, sebenarnya butik ini dimiliki oleh seorang selebriti Malaysia sendiri iaitu Farrah Adeeba. Tengok harga memang terkebil-kebil bijik mata, tapi tengok design dan materialnya pulak kan, oklah memang sesuailah dengan harganya tu.

Kalau korang nak tengok design dress yang lain boleh tengok di website www.najjah.com atau di https://www.facebook.com/najjahboutique. Hmmm wat cuci mata, kalau nak pergi butik diorang pon boleh juga, lagi bagus sebab boleh try skalik kan, bolehlah terus ke The Strand, Kota Damansara.

20120802-082239.jpg

20120802-082246.jpg

20120802-082251.jpg

Hmmm cantik kan? Bilalah dapat beli ni hihihi. Bagi yang berminat bolehla terjah Najjah.com untuk pembelian Dress Denim ini.

IKLAN

 

Alicia Bold RM99

Alicia Bold RM99

 

Untuk tempahan sila emelkan pesanan anda ke ajumohit1@gmail.com. atau SMS/WHATSAPP KE 0196225881 sekarang.

11 comments


  1. IntaNBerliaN
    August 2, 2012 | 11:55 AM
    Reply

    a’alah… cantiknya dress ni…


  2. ema
    August 2, 2012 | 3:41 PM
    Reply

    cantik..
    ema recently posted..Kad Raya Pertama Dari Eqbal ZackMy Profile


  3. jaa
    August 2, 2012 | 4:15 PM
    Reply

    erm, dulu selalu gak belek2 kat najjah ni sebab tengok cantik2 suma tapi tula..dah lama x singgah..hehe..thanks ingatkan balik…
    jaa recently posted..Idlan dah ‘discharge’… alhamdulillah..My Profile


  4. Fiza Rahman
    August 3, 2012 | 9:26 AM
    Reply

    Cantik lah baju2 nih.
    Fiza Rahman recently posted..RAIHAN…My Profile


  5. shahida ahmad
    October 29, 2012 | 8:50 PM
    Reply

    I nk jd member. Klu ada promo please inform. Tq


  6. nanEe
    December 31, 2012 | 12:44 PM
    Reply

    dress sangat cantik…i nk jd member…kalau ada promotions plz inform..order on9 bolehkan..


  7. Rohaiza
    March 3, 2013 | 11:54 PM
    Reply

    Cantik I nak beli la yg ats tu…ada brp warna.?


    • Rohaiza
      March 3, 2013 | 11:55 PM
      Reply

      Boleh jd member…? Feenya brp?


  8. siti
    March 10, 2013 | 4:51 PM
    Reply

    jual ke berapa?


  9. Myra Jay
    January 7, 2014 | 2:19 PM
    Reply

    Cantiknyaaaa :)
    Berkenan..hehee
    Myra Jay recently posted..Phoebe Ribbon Chiffon Maxi Skirt – NAK JUALMy Profile


  10. Idah
    June 10, 2014 | 4:18 PM
    Reply

    Bagaimana ble saya membeli long dress ini di online dan brp harganya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge