‚Äč
Anak2 cuti hari Libur 2012

Aktiviti kami di Hari Libur

On the way nak gi site abah di SMKA Manjalara, KL. Apa da, orang cuti abah masih sempat nak gi keje lagi. Apapun kitaorang enjoy jek sebab duk tunggu dalam kete je.

Sementara tunggu abah siapkan kejenya, kami layan citer “Seefood” dulu. Owh sungguh tak best, patutnya kemas-kemas umah lagi best kan. Ni kalau gi shopping barang dapur mau penuh dah satu trolley tu kan ;).

Abah cepatlah, Najwa rasa macam nak kencing pulak ni, tadi abah janji nak bawak gi cari border umah tu, ni dah ke laut pulak dah peginya ni. Tahan ye Najwa ye tahan…

(335)

Related Posts

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline