Handbag Baru + Free Parkson Voucher!!!

 Kita Suke2!!!!

Semalam aku gi beli handbag baru, gara2 handbag skrg ni zipnya udah rosak..gara2 anak2 duk bukak tutup beg ibu dia ni, suke benor mengemas beg ibu, apa yg dicari pon tak taule…adam suke main purse ibu, najiha suke make up ibu..najwa je tak coz dia dh besar kan…semalam pagi2 dh kemas umah dan basuh kain baju, pujuk hubby gi Selayang Mall…Alhamdulillah hubby ndak!!! Jom2 bersiap2 la kita, kul 10 pg bertolak ke sana, ibu drive!!! Terpaksa la kan amik hati abah hehehhehe….abah duk blkg jadi bos!!!!

Peneman setia merangkap bodyguard

Kami selalunya akan berpecah…Najwa Najiha ikut ibu, Adam ikut Abah…so aku ditemani oleh anak2 daraku jelah…bagi diorg lepak kt kerusi, ibu je pilih beg, tp diorg mesti depan mata aku, kalau ilang naya…permata hati ni…pilih punya pilih akhirnya jumpe handbag yg aku berkenan..Amacam ok tak???

Rambang mata ni
Macam ok je bag yg ni, harga dia RM199, less 20%…so RM150, oklah tu, pakai 2/3 tahun baru beli yg baru kan…so kt sini ada sale, kalau pembelian lebih dari RM150, dapat free voucher parkson RM10…mesti gune before 23 Mei 2011..sempat2 lagi nak sopping lg skali hehehhe…
Ini dia yg dicari2 hehhe
Then call hubby aku, lokasi dia di depan pintu Giant hehehhe….sib bek hubby aku sopping kt Giant, takla dia bengang jek bini dia ni lame benor memlilih beg…bile aku jumpe hubby kt Giant bawah tu, Adam dah tertidor..dgn hanya pegang tin air MILO…baik benor budi anak teruna aku ni hehehhe
Adam tido…
Abah kata abah tak pujuk pon suruh adam tido, adam tgk abah pilih2 brg, tau2 je dah tertido…senang pulak, kalau ngn ibu dia jgn harap la kan…
Abah yg baik hati hehehe
Model kecil…

8 comments

  1. ajumohit says:

    anje: tgh sale ni blehla sopping2 anje, smlm tya gak kt salesgurl tu, katanya sale smpi ujung bulan ni

    mizz siha: hubby kita boring katanya, hmmm takpe dia terima je apa yg aju beli hehehe

    aanie: skali skale je aanie, make sure puasa sopping beg 3 tahun pasni hehehehe

  2. Kakzakie says:

    Assalamualaikum…

    Kali pertama datang kena hormat sikit. Nampak anak dara 2 macam twin. Betul ke sangkaan kakak? Bestnya kalau betul….

    Jadi model bag mama dia lagilah cute…

Leave a Reply

CommentLuv badge