I-City Shah Alam yang semakin meriah

Jam 7 malam, terang lagi

Ramai yang bertanya Entry Semalam di mana kan, sebenarnya kami semua berjalan2 di I-City Shah Alam. Memang banyak perubahan dari yang sebelum ini. Last time kami pegi tahun 2010 dulu, yang ada hanyalah lampu2 yang berbagai rupa bentuknya. Tetapi kali ini memang banyak perubahnnya. Parking pon banyak, dalam bangunan lagi, kalau dulu parking kat padang yang berdebu dan berpasir tu je.

 Menjelang Maghrib

Yang boleh sampainya ke I-City ni sebab bawak mak mertua dan adik beradik hubby jenjalan kat sini. Kalau ikutkan nak pegi sendiri tu taklah kot. Malas nak berjalan satu hal, pastu nak kawal anak2 ke sana kemari kan, Adam tu pulak pantang lepa, lajuuuuuu jek larinya.
 Adam dan makcu

Time kitaorang pegi ni awal lagi, orang pon tak ramai sangat lagi. Yelah lampu2 pon tak berapa nampak siang2 kan. Then menjelang malam, dah ramai yang datang, makin meriah kekdahnya dan makin malas nak bersesak2 kan. Bebudak kan pantang nampak segala macam permainan ni kan, semua nak dicubanya, termasukla kapal yang diorang duk tengok semalam tu hehehhe, bak kata aanie, maknya pon takut nak naik.
Makcu dan sepupunya KB
Daku ni mana pernah naik roller coaster bagai tu, takmolah rasa jantung tertinggal kat bawah, eiiii tobat takmo mencuba pon, tak ingin!!! hahahhaha…Kepada yang belum pergi ;agi, bolehla jenjalan ke sini, ada Snow World jugak tau, tapi aritu tak masuklah sebab anak2 dah start mengamuk dah penat kan, sebelum ibu abah dia pulak naik antu, baik masing2 blah cecepat…;)

Adam comel
Najwa Najiha dan Sepupu2nya

22 thoughts on “I-City Shah Alam yang semakin meriah

  1. Kakzakie

    Sesekali bawa saudara-mara kena juga pergi Aju… tapi buat anak-anak inilah peluang juga. Nampak lampu lip-lap-lip-lap lagilah seronok mereka…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge