Anak2 Jalan2 wordless wednesday

WW ~ Budak2, Korang Tengok Apa Tu?

 
Khusyuk je memasing kan
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
Owh korang nak naik ni ke?
Tak boleh okeh!! Terutama yang cinonit tu kekekekkeke

(1358)

Related Posts

17 Comments

  • Reply
    ~ yus ~
    April 18, 2012 at 1:02 AM

    hehe, kalau akak pun tak nak naik aju, takut, budak2 mmg confirm tak leh naik kan…

  • Reply
    :: Mrs.Eady ::
    April 18, 2012 at 1:07 AM

    gayat!

  • Reply
    fieda
    April 18, 2012 at 1:29 AM

    kalau kita mmg tak kan naik walau diberi sejuta rm pun..heheh

  • Reply
    Kunang-Kunang
    April 18, 2012 at 1:35 AM

    Kalau orang ada sakit jantung atau darah tinggi rasanya tak boleh naik ni.

  • Reply
    Fieza79
    April 18, 2012 at 1:38 AM

    taman i-city ke…? baru sekali sampai sana…yg terbaru ni mcm2 ada kan..?

  • Reply
    Kakzakie
    April 18, 2012 at 1:42 AM

    tapi bebudak tak gayatlah Aju… kakak dulu pun berani tapi sekarang upah pun kakak tak nak…

  • Reply
    Nazayiena
    April 18, 2012 at 1:46 AM

    Klu naik atas tu bila turun dah xde suara lg sbb nak habis jerit2 masa naik tadi….

  • Reply
    aanie
    April 18, 2012 at 2:28 AM

    berani ke bebudak tuh?? mak budak pun x berani…..kihkih….

  • Reply
    MamaEma
    April 18, 2012 at 4:00 AM

    ini kat I-city ke?

    dah ada tempat games camni?

  • Reply
    ieda
    April 18, 2012 at 5:28 AM

    ekkekeke tu tgk bukan ape .. tgk sbb dah rasa gayat ekeke 😉

  • Reply
    Nafisa81
    April 18, 2012 at 5:45 AM

    kat ner ni??

  • Reply
    miloais milo
    April 18, 2012 at 7:06 AM

    gayatnya….
    even iols sendiri memang konpem tak akan naik mende alah ni…

  • Reply
    MrS. F!zA
    April 18, 2012 at 8:19 AM

    wahhh. i-cit semakin maju…dlu tkde pon benda alah ni..

  • Reply
    IntaNBerliaN
    April 18, 2012 at 8:36 AM

    huhuu gayat gak ni..

  • Reply
    [sutera kasih]
    April 18, 2012 at 8:57 AM

    wahhh bestnya !!

  • Reply
    Bui Junaidi
    April 19, 2012 at 5:56 AM

    BUI PERNAH NAIK KAPAL TU..MASYAALLAH,LEPAS TU KALAU DIBAGI SEJUTA PUN FIKIR 10X AGAKNYA..HAHAHA

  • Reply
    Izan Ishak
    April 19, 2012 at 10:12 AM

    aju… semuanya teruja nak naik tu ye…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline