WW ~ Budak2, Korang Tengok Apa Tu?

18.4.2012 | 01:00

 
Khusyuk je memasing kan
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
Owh korang nak naik ni ke?
Tak boleh okeh!! Terutama yang cinonit tu kekekekkeke

17 comments


  1. ~ yus ~
    April 18, 2012 | 1:02 AM
    Reply

    hehe, kalau akak pun tak nak naik aju, takut, budak2 mmg confirm tak leh naik kan…


  2. :: Mrs.Eady ::
    April 18, 2012 | 1:07 AM
    Reply

    gayat!


  3. fieda
    April 18, 2012 | 1:29 AM
    Reply

    kalau kita mmg tak kan naik walau diberi sejuta rm pun..heheh


  4. Kunang-Kunang
    April 18, 2012 | 1:35 AM
    Reply

    Kalau orang ada sakit jantung atau darah tinggi rasanya tak boleh naik ni.


  5. Fieza79
    April 18, 2012 | 1:38 AM
    Reply

    taman i-city ke…? baru sekali sampai sana…yg terbaru ni mcm2 ada kan..?


  6. Kakzakie
    April 18, 2012 | 1:42 AM
    Reply

    tapi bebudak tak gayatlah Aju… kakak dulu pun berani tapi sekarang upah pun kakak tak nak…


  7. Nazayiena
    April 18, 2012 | 1:46 AM
    Reply

    Klu naik atas tu bila turun dah xde suara lg sbb nak habis jerit2 masa naik tadi….


  8. aanie
    April 18, 2012 | 2:28 AM
    Reply

    berani ke bebudak tuh?? mak budak pun x berani…..kihkih….


  9. MamaEma
    April 18, 2012 | 4:00 AM
    Reply

    ini kat I-city ke?

    dah ada tempat games camni?


  10. ieda
    April 18, 2012 | 5:28 AM
    Reply

    ekkekeke tu tgk bukan ape .. tgk sbb dah rasa gayat ekeke ;)


  11. Nafisa81
    April 18, 2012 | 5:45 AM
    Reply

    kat ner ni??


  12. miloais milo
    April 18, 2012 | 7:06 AM
    Reply

    gayatnya….
    even iols sendiri memang konpem tak akan naik mende alah ni…


  13. MrS. F!zA
    April 18, 2012 | 8:19 AM
    Reply

    wahhh. i-cit semakin maju…dlu tkde pon benda alah ni..


  14. IntaNBerliaN
    April 18, 2012 | 8:36 AM
    Reply

    huhuu gayat gak ni..


  15. [sutera kasih]
    April 18, 2012 | 8:57 AM
    Reply

    wahhh bestnya !!


  16. Bui Junaidi
    April 19, 2012 | 5:56 AM
    Reply

    BUI PERNAH NAIK KAPAL TU..MASYAALLAH,LEPAS TU KALAU DIBAGI SEJUTA PUN FIKIR 10X AGAKNYA..HAHAHA


  17. Izan Ishak
    April 19, 2012 | 10:12 AM
    Reply

    aju… semuanya teruja nak naik tu ye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge