Harga Emas di Kuala Pilah RM129/G

17.5.2013 | 22:09

Nampaknya keyword harga emas di Kuala Pilah begitu hot di blog saya ini. Sepertimana yang kita tahu harga emas menjunam tiruk ketika negara sedang hangat dengan isu pilihanraya. Saya mendapat info harga emas turun lagi hari ini. Dan ternyata ianya benar bagai dikata.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Biasalah saya seperti selalunya akan terjah FB Lee Wah di Kuala Pilah ini. Mereka juga akan mengemaskini harga emas setiap hari. Harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos upah ye kawan-kawan. Siapa pandai membodek apek tu bolehla dapat harga murah sedikit :).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Setakat ini saya belum ada niat untuk ke sana lagi. Dalam erti kata lain duit simpanan tidak begitu mengizinkan apatah lagi nak dapat izin suami saya tu. Adalah sangat susah hokeyyy!! Takpelah melihat kepada kilauan emas dalam FB ni sudahlah kan. Jangan lupa lap airliur yang meleleh tu kih kih kih…

Photobucket Pictures, Images and Photos

Bagi yang sedang mencari hot keyword ini, nanti pi terjah FB Lee Wah ni ye, mana tahu nak dapatkan no telefon untuk semak harga emas besok. Besok kan adalah cuti jadi bolehlah terjah Kuala Pilah. Kalau nak tahu, kedai ini terletak betul-betul di tengah bandar. Di situ sahaja ada 4 buah kedai emas. Buatlah pilihan yang terbaik kerana godaannya adalah begitu hebat sehebat sambutan dari penggemas emas-emas sekelian.

Oklah jamu matalah sekelian pembaca ye hehehehhe…slurrppppppp

29 comments


  1. Katak Comel
    May 17, 2013 | 10:24 PM
    Reply

    lg murah dr harga pasaran..
    beznye
    Katak Comel recently posted..Gambar Anak Kedua Shuib Sepah Dan Siti SarahMy Profile


  2. Noor Aini binti Samsusah
    May 17, 2013 | 10:40 PM
    Reply

    kalau dapat satu tu bestnya
    Noor Aini binti Samsusah recently posted..Kek Kelapa Seri RampaiMy Profile


  3. yusep sugianto
    May 18, 2013 | 1:25 AM
    Reply

    emas adalah investasi terbaik..
    yusep sugianto recently posted..Law Business: Hiring Personal Injury AttorneyMy Profile


  4. surf the business
    May 18, 2013 | 1:27 AM
    Reply

    Gak bakalan rugi beli emas. Selalu stabil harganya
    surf the business recently posted..If You Do This Things, Your Business Will FailMy Profile


  5. take the business
    May 18, 2013 | 1:28 AM
    Reply

    Emas merupakan saranainvestasi yang dianjurkan oleh para financialplanner.Kenapa? karena harga emas sangat tahan akan inflasi.Harganya tidak akan berubah dalam waktu yang lama.
    take the business recently posted..You Must Have Assets for Your Life ProsperityMy Profile


  6. reachschools.org
    May 18, 2013 | 1:30 AM
    Reply

    Salah satu cara untuk belajar investasi yang gak ribet adalah dengan cara membeli emas. Semuaorang bisa, dan tidak perlu banyak edukasi…
    reachschools.org recently posted..Loan for Home BuyerMy Profile


  7. hafizrahim
    May 18, 2013 | 7:46 AM
    Reply

    kalau ada duit dah beli ni..hari tu dah invest semua saving yang ada dalam gold investment masa harga emas mula2 jatuh..huhuhu
    hafizrahim recently posted..Panduan Menjahit Baju KurungMy Profile


  8. kak ieda
    May 18, 2013 | 9:22 AM
    Reply

    wah ! murah tuu
    sini pun masih 149 dik ;)
    kak ieda recently posted..David Beckham: Bersaranya Ikon Yang Tiada TandinganMy Profile


  9. ciklaili.com
    May 18, 2013 | 9:24 AM
    Reply

    masa harga runtuh inilah boleh ambil peluang beli emas dengan harga murah. boleh juga dipakai untuk perhiasan di hari raya nanti :)
    ciklaili.com recently posted..Anugerah Bintang Pendidik Sempena Hari GuruMy Profile


  10. titan
    May 18, 2013 | 11:50 AM
    Reply

    hoho..memang murah maa..
    titan recently posted..Ulu Lubai.My Profile


  11. izan ishak
    May 18, 2013 | 11:57 AM
    Reply

    bestnya kalau duit kepuk2 kan. boleh borong emas banyak2!
    izan ishak recently posted..Jangan terkejut tau!My Profile


  12. mp
    May 19, 2013 | 12:24 AM
    Reply

    memang murah dan cantik…
    Telan air liur jer lah tengok….


  13. eiela
    May 19, 2013 | 1:00 PM
    Reply

    lee wah nih memang selalu dikunjungi kalau nak beli emas.
    eiela recently posted..Contest Review Tak Terkalah Ahmadfaizal.comMy Profile


  14. Hafizul
    May 19, 2013 | 1:40 PM
    Reply

    Mujurlah isteri tahu saya suami yang tak mampu nak berikan semua aset tu..lega sikit bila harga mas turun..turun mendadak pun tak apa..hahaha
    Hafizul recently posted..Review Program Tune PlusMy Profile


  15. jawatan kosong
    May 19, 2013 | 4:08 PM
    Reply

    Wah bener ke harga emas turun lagi.. berapa ya harga emas di selangor?
    jawatan kosong recently posted..Infusion Advertising Industry CareersMy Profile


  16. suri
    May 19, 2013 | 8:07 PM
    Reply

    saya nak2 hee tapi biarlah dulu bt mas ani tak der kewagan lbihlah. huhu.. cik aju mgg rajin mmbeli eh
    suri recently posted..Ikan Masak PedasMy Profile


  17. hafiz
    May 19, 2013 | 8:51 PM
    Reply

    murahlah juga…boleh beli tu buat investment
    hafiz recently posted..Trafik blog naik mencanakMy Profile


  18. Hairul Azni
    May 19, 2013 | 10:45 PM
    Reply

    Sapa2 yang ada duit baik beli sekarang sementara harga dok murah lagi..
    Hairul Azni recently posted..Target Alexa Peringkat Kedua TercapaiMy Profile


  19. fiza
    May 20, 2013 | 10:53 AM
    Reply

    Tengok org update hrga emas trun rsa terketar nk beli jgk.tp bila fkir blik yg ada ji dh ckup2 serba satu.kita tksuka pakai byk2.


  20. Myra Jay
    May 20, 2013 | 12:26 PM
    Reply

    Nak kena serbu kedai emas nieh :D
    Myra Jay recently posted..Review Hotel Singgahsana, Petaling JayaMy Profile


  21. Ibulala
    May 20, 2013 | 1:02 PM
    Reply

    Bestnye klw ada duit


  22. Ibu Mifzal Arsyad
    May 20, 2013 | 2:12 PM
    Reply

    sukanya tgk emas..kalau banyak duit leh borong time harga turun ni…

    ps : lama tak singgah sini.lain dah theme nya.. nice :)
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Minggu Exam Dan Big AppleMy Profile


  23. lizz
    May 20, 2013 | 3:02 PM
    Reply

    waa bestnyer kan best kalo dapat satu…merelip….
    lizz recently posted..majlis tunang dan nikah serentak anak buahMy Profile


  24. Fiza Rahman
    May 20, 2013 | 4:05 PM
    Reply

    Wah…murah tu. Klo ada duit byk, rasa mcm nak borong emas jer ☺☺
    Fiza Rahman recently posted..Kisah IZAN dan MARYAM!!!My Profile


  25. lily@mamaQistina
    May 20, 2013 | 6:40 PM
    Reply

    kalaulah duit banyakkan boleh borong time2 harga macam ni.. :)


  26. Zie Fauzi
    May 21, 2013 | 8:36 PM
    Reply

    kalau kuala pilah tu sebelah rumah je,maunya terjah sekarang…tp dah la jauh..poket pun nipis..pejam mata aje la… hihihi….
    Zie Fauzi recently posted..Rumah Penginapan TNB di Cameron HighlandsMy Profile


  27. Rina
    May 22, 2013 | 4:35 PM
    Reply

    Emas merupakan salah satu investasi yang sangat menguntungkan ya..
    trims atas infonya
    Rina recently posted..How To Send Out Mass Emails With PHP ScriptMy Profile


  28. ProfHariz
    May 25, 2013 | 9:05 PM
    Reply

    Sekarang emas kemain merudum jatuhnya..
    ProfHariz recently posted..Aku Usaha Aku Yakin Aku Berjaya !My Profile


  29. tabungan emas jakarta
    September 5, 2013 | 12:50 AM
    Reply

    Thanks for sharing your thoughts on harga emas di kuala pilah 2013.
    Regards
    tabungan emas jakarta recently posted..tabungan emas jakartaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge