19 Comments

  1. Pelan-pelan godek aju… format baru ni kan baru seminggu dua aje…

  2. sekarang nie memang banyak problem..

  3. Sabar aju ☺☺☺

    Patutlah sunyi sepi jer, slalu pepagi dah up entry.

  4. Kadang ada problem, myra penah gak jadi tapi pastu ok..

  5. testing 1…2…3..

  6. baik save template, takut apa2 jadi kang…hilang semua….huhuuu

  7. tak dapat nak tolong aju…tak tahu…huhu

  8. cuba check time publish.. this morning pun jadi kat mama.. mama try check kt option post.. buat auto terus jadi.. hehehe..

  9. ni dah ok ni aju…
    mmg leh bengong jadi nya lau blog problem kan…

  10. kat bloglist aanie dah publish n3 aju….

  11. Cuba Aju godek2 lg…..

  12. tggu sejam dua jam gitu..try login & refresh lg kak..mmg tu kdg2 cmtu..

  13. SAYA BANYAK KALI KENA… SEJAM DUA DIA OK LAH TU…

  14. uish ye ke dik, akk tak pernah lak jd mcm tu, kdg2 nie blog buat hal gak kannn huhu

  15. macam kan hal dgn blog ni..

  16. salam, hari saya juga mengalami masalah blog, kena godam huhu…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline