Aiyooo!!! Tolong blog problem

5.4.2012 | 06:22

Entah apa masalahnya, blog problem plak today. Geramnya, entry published tapi tak masuk dalam bloglist. Susahnya hati. Testing! Testing!

19 comments


  1. Kakzakie
    April 5, 2012 | 6:37 AM
    Reply

    Pelan-pelan godek aju… format baru ni kan baru seminggu dua aje…


  2. Cik Rose Cute
    April 5, 2012 | 6:39 AM
    Reply

    sekarang nie memang banyak problem..


  3. fiza
    April 5, 2012 | 6:40 AM
    Reply

    Sabar aju ☺☺☺

    Patutlah sunyi sepi jer, slalu pepagi dah up entry.


  4. Myra Jay
    April 5, 2012 | 6:40 AM
    Reply

    Kadang ada problem, myra penah gak jadi tapi pastu ok..


  5. :: Mrs.Eady ::
    April 5, 2012 | 7:00 AM
    Reply

    eeerrrr………..


  6. bada
    April 5, 2012 | 7:01 AM
    Reply

    testing 1…2…3..


  7. umialya
    April 5, 2012 | 7:08 AM
    Reply

    ok kot!!


  8. mamaNoriz
    April 5, 2012 | 7:10 AM
    Reply

    baik save template, takut apa2 jadi kang…hilang semua….huhuuu


  9. ~ yus ~
    April 5, 2012 | 7:15 AM
    Reply

    tak dapat nak tolong aju…tak tahu…huhu


  10. mama maman aka yana
    April 5, 2012 | 7:29 AM
    Reply

    cuba check time publish.. this morning pun jadi kat mama.. mama try check kt option post.. buat auto terus jadi.. hehehe..


  11. Nafisa81
    April 5, 2012 | 7:31 AM
    Reply

    sabarr…


  12. Fieza79
    April 5, 2012 | 7:45 AM
    Reply

    ni dah ok ni aju…
    mmg leh bengong jadi nya lau blog problem kan…


  13. aanie
    April 5, 2012 | 8:11 AM
    Reply

    kat bloglist aanie dah publish n3 aju….


  14. Nazayiena
    April 5, 2012 | 8:37 AM
    Reply

    Cuba Aju godek2 lg…..


  15. [sutera kasih]
    April 5, 2012 | 8:46 AM
    Reply

    tggu sejam dua jam gitu..try login & refresh lg kak..mmg tu kdg2 cmtu..


  16. dwaty
    April 5, 2012 | 9:44 AM
    Reply

    SAYA BANYAK KALI KENA… SEJAM DUA DIA OK LAH TU…


  17. ieda
    April 5, 2012 | 12:26 PM
    Reply

    uish ye ke dik, akk tak pernah lak jd mcm tu, kdg2 nie blog buat hal gak kannn huhu


  18. fieda
    April 5, 2012 | 3:03 PM
    Reply

    macam kan hal dgn blog ni..


  19. nuriz
    April 5, 2012 | 3:41 PM
    Reply

    salam, hari saya juga mengalami masalah blog, kena godam huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge