blogging

Aiyooo!!! Tolong blog problem

Entah apa masalahnya, blog problem plak today. Geramnya, entry published tapi tak masuk dalam bloglist. Susahnya hati. Testing! Testing!

(1207)

Related Posts

19 Comments

  • Reply
    Kakzakie
    April 5, 2012 at 6:37 AM

    Pelan-pelan godek aju… format baru ni kan baru seminggu dua aje…

  • Reply
    Cik Rose Cute
    April 5, 2012 at 6:39 AM

    sekarang nie memang banyak problem..

  • Reply
    fiza
    April 5, 2012 at 6:40 AM

    Sabar aju ☺☺☺

    Patutlah sunyi sepi jer, slalu pepagi dah up entry.

  • Reply
    Myra Jay
    April 5, 2012 at 6:40 AM

    Kadang ada problem, myra penah gak jadi tapi pastu ok..

  • Reply
    :: Mrs.Eady ::
    April 5, 2012 at 7:00 AM

    eeerrrr………..

  • Reply
    bada
    April 5, 2012 at 7:01 AM

    testing 1…2…3..

  • Reply
    umialya
    April 5, 2012 at 7:08 AM

    ok kot!!

  • Reply
    mamaNoriz
    April 5, 2012 at 7:10 AM

    baik save template, takut apa2 jadi kang…hilang semua….huhuuu

  • Reply
    ~ yus ~
    April 5, 2012 at 7:15 AM

    tak dapat nak tolong aju…tak tahu…huhu

  • Reply
    mama maman aka yana
    April 5, 2012 at 7:29 AM

    cuba check time publish.. this morning pun jadi kat mama.. mama try check kt option post.. buat auto terus jadi.. hehehe..

  • Reply
    Nafisa81
    April 5, 2012 at 7:31 AM

    sabarr…

  • Reply
    Fieza79
    April 5, 2012 at 7:45 AM

    ni dah ok ni aju…
    mmg leh bengong jadi nya lau blog problem kan…

  • Reply
    aanie
    April 5, 2012 at 8:11 AM

    kat bloglist aanie dah publish n3 aju….

  • Reply
    Nazayiena
    April 5, 2012 at 8:37 AM

    Cuba Aju godek2 lg…..

  • Reply
    [sutera kasih]
    April 5, 2012 at 8:46 AM

    tggu sejam dua jam gitu..try login & refresh lg kak..mmg tu kdg2 cmtu..

  • Reply
    dwaty
    April 5, 2012 at 9:44 AM

    SAYA BANYAK KALI KENA… SEJAM DUA DIA OK LAH TU…

  • Reply
    ieda
    April 5, 2012 at 12:26 PM

    uish ye ke dik, akk tak pernah lak jd mcm tu, kdg2 nie blog buat hal gak kannn huhu

  • Reply
    fieda
    April 5, 2012 at 3:03 PM

    macam kan hal dgn blog ni..

  • Reply
    nuriz
    April 5, 2012 at 3:41 PM

    salam, hari saya juga mengalami masalah blog, kena godam huhu…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge