Blogging Tempah t-shirt di Custom.my TANPA minimum kuantiti September 21, 2019

Tempah t-shirt di Custom.my Kalau ada event keraian dengan keluarga dan kawan-kawan, sure nak tempah tshirt sedondon untuk lebih sehati, sejiwa dan seragam. Kalau korang nak tahu, korang  boleh tempah t-shirt di Custom.my tanpa minimum order!! Sudah bagus sebab tak perlu susah-susah nak meet the minimum order quantity kan?. Mana tahu yang nak sedondon tu laki...

Tips percutian jimat dan berbaloi dengan Pakej ARBA Tra... August 28, 2019 in Blogging

Percutian itu ubat ketenangan Siapa suka pergi travel angkat tangan!!! Yeay kita samalah. Orang yang suka bercuti ni dia bukannya apa. Suka nak tengok tempat orang, nak bercuti relaxkan minda. Nak lari jauh dari kesibukan kota. Dan paling best nak explore tempat yang cantik...

Bioxcellent Colla White Diamond rahsia kulit lebih anja... August 22, 2019 in Blogging

Hari tu jalan-jalan di Watson. Biasalah perempuan ni kalau masuk Watson, adalah benda yang dia nak cari. Bukan apa kulit muka ni rasa macam kering je, jeragat bermaharajalela dan bawah mata gelap 😔. So saya nak cari produk yang boleh bantu atasi masalah tu....

Lelong besar-besaran di Jakel sempena Hari Raya Aidilfi... May 9, 2019 in Blogging

Korang dah siap shopping baju raya? Kalau belum jomlah ke Jakel cuci mata sambil cuci poket 😆. Kenapa korang perlu ke Jakel? Sebab ada lelong besar-besaran di Jakel sempena Hari Raya Aidilfitri 2019. Kira kalau korang shopping kat Jakel ni, semua baju pun ada....

Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum merawat jerawat, jeragat... December 29, 2018 in Blogging

Assalamualaikum semua, siapa tak jawab dosa :). Saya nak kongsikan dengan korang rutin harian penjagaan kulit muka saya. Bila umur semakin menghampiri angka 40an, jadi sangat penting untuk pastikan kulit muka untuk sentiasa kelihatan jelita gitu. Untuk tatapan suami ya, sila betulkan niat kita...

Si manja saya selesa sepanjang hari dengan Huggies Dry... December 22, 2018 in Blogging

Hoyey! Happynya sebab sekarang ni sepanjang malam saya dan Ammar akan tidur dengan lena tanpa perlu bangun malam untuk tukar diaper. Sebelum ni mesti Ammar akan terjaga sebab kebasahan, mana taknya basahnya, sebelum tidur mesti minum susu at least 2 botol!! So memang beratlah...

Dengan Ezbuy kadar ‘shipping’ hanya RM8.80... December 6, 2018 in Blogging

Sebenarnya saya dah lama berangan nak ke luar negara khususnya Negara China nak cari barang murah. Kalau diikutkan banyak benda nak beli sebab kebanyakan peniaga di sini semuanya ambil barang dari sana. Bezanya peniaga ni beli dalam kuantiti yang banyak, bagi kita yang nak...