Category Archives: deco bersama eric leong

~Sketch Langsir Sliding Door 2011~

 Kalau dibiarkan berjuraian

 Kalau diselak kiri dan kanan

Hehhehehehe…Ala2 subjek pendidikan seni pulak..
Semalam pikir2 mcmana patern langsir tahun ni?

Ini plan daku tahun ini..
Insya Allah niat nak kurangkan perbelanjaan..

 Ini langsir sekarang

Daku memang dah ade langsir lama ni…
So plan nak buang kening dia tu..
Amik badan dia tu sambung ngan kain lain…
Daku plan nak tukar patern mcm kat atas tu…

Badan dia

Kain lama tak berjahit2

So jahit kain yg bunga2 kecik tu kt atas dan tengah kain merah tu..
Jimat kan?? Jangan menbazir, itukan amalan syaitan hehehe
Siap jari telunjuk dua di kepala hehehhe
So mcmana design langsir umah uols??
Patern ni banyak kat KAMDAR and NAGOYA
Pilih kain jek, suh diorg jahit pon takpe..
Recycle itu mmg menjimatkan hehehhe

Tapi kalau dapat umah mcm kt bawah ni mmg heaven!!!!
Syiok giler betul tgk deko eric ni…
Memang daku tak kuar umah la klu umah cantik gini

Sumber website http://www.deko-eric.com.my


Sumber website http://www.deko-eric.com.my
Sumber website http://www.deko-eric.com.my