Umum Borong face sheet mask murah kat SASA October 15, 2019

Ni cerita Jumaat lepas during lunch hour yang panjang. So kita pergi ICity Mall dengan officemate makan 4fingers. Mood pun terlebih happy sebab besoknya dah cuti weekend kan. Then terbeli plak face mask sheet murah kat Sasa. Cerita awalnya, lepas je makan dan chit chat kat 4fingers kitorang singgah Watsons. Kat watson tu dah usha-usha...

Hadiah handbag Charles & Keith sempena hari lahir... September 28, 2019 in Umum

Sebenarnya banyak yang nak tulis kat blog ni. Tapi kekadang mood ke laut, so mulalah malas nak mengarang kat blog. Ingat tak last month birthday saya? Tak ingat? Sila baca entry best ni hahaha. BACA —>> Birthday ke 38 tahun Suami saya bukan yang...

Cuci dan kemas rumah Sri Gombak untuk penyewa baru September 5, 2019 in Umum

Inilah aktiviti kami sewaktu cuti Merdeka dan Maal Hijrah aritu, cuci then kemas rumah di Sri Gombak untuk penyewa baru. Penyewa sebelum ni dah menyewa hampir 4 tahun dan nak tamatkan sewaannya. Alhamdulillah sepanjang menyewa, duit sewa tak pernah miss bayar walau setiap bulan...

Di hari lahir yang ke 38 tahun August 14, 2019 in Umum

Aiseh dah terbongkar pulak rahsia umur I 😂. Tapi takpelah saya bukan bukannya jenis suka berahsia, since ramai dah bertanya so I is open minded ok haha. So umur saya dah pun genap 38 tahun pada 5/8/2019, tapi nampak macam muda lagi kan? 😊😊,...

DIY sendiri wainscoting dengan bajet hanya RM280 July 9, 2019 in Umum

Kami dah siap dah DIY sendiri wainscoting, kembang hidung nak cerita ni hahaha. Siapa tak suka tengok rumah sendiri cantik kan?!!! Suka sangat nak deko-deko rumah. Nak bagi selesa dan sepertinya tak nak keluar dari rumah dah. Itu lebih kepada suami lah tu, tak...

Baju raya tema songket hijau tua June 25, 2019 in Umum

Dah berminggu-minggu menyambut raya, barulah nak update blog. Tak sempat nak cerita pasal baju raya tema songket hijau kita 😅. Sibuk betul almaklumlah awal raya hari tu dah bercuti seminggu. Makanya banyaklah hal yang nak diselesaikan. Kat rumah memang tak dapekla nak pegang phone....

Pokok mangga chokanan baru pertama kali berbuah June 12, 2019 in Umum

Pokok mangga chokanan baru pertama kali berbuah!!!. Happy wei!!! Mana taknya, kalau korang nak tahu, suami saya mula tanam pokok mangga ni setahun yang lalu. Ke tak sampai setahun? Entahlah, tapi memang rasa baru je tanam tapi dah mula berbunga. Bila mangga dah berbunga,...