Telekung Thaiyibah, Kemas Jahitannya

Aritu di entry Kak Ngah ada announce sesiapa yang nakkan voucher less 15% pembelian telekung Thaiyibah ni, so daku cepat2 comment kat situ, Alhamdulillah dapat hihi…Daku pernah tgk website ni sambil teringin nak membeli sepasang, sebab jahitannya cantik, terutama sekali bahagian mukanya tu, pastu dia jahit 2 lapis di bahagian kepala tu, so memang tak jaranglah, katanya memang tak perlu pakai anak tudung dah kalau pakai telekung ni….
Bak kata kak ngah bleh dipakai untuk raya nanti, tingin jugak nak beli 1…Selalunya beli telekung kain cotton licin yang harganya dalam RM40 macam tu, selalu buat koleksi tudung je, ada rezeki ni beli telekung lah pulak. Saje nak pakai telekung kain jersey pulak. Mana tahu boleh pakai untuk raya tahun ini. Semalam daku dah terima telekung ini, memang kualitinya baik dan jahitannya kemas.

Okeh sesiapa yang nak try telekung ni bleh try google telekung thaiyibah, hari ini daku keluar visit lagi, kali ini ke Port Dickson pulak…tq for visiting my blog!!

12 comments

  1. kakngah says:

    alhamdulillah…
    semoga berkat dgn telekung thaiyibbah…
    mmg kemas la jahitannya..
    aku paling nyampah bila terbeli telekung yg senget jahitan kat dagu..

Leave a Reply

CommentLuv badge