Telekung Thaiyibah, Kemas Jahitannya

22.3.2012 | 01:00

Aritu di entry Kak Ngah ada announce sesiapa yang nakkan voucher less 15% pembelian telekung Thaiyibah ni, so daku cepat2 comment kat situ, Alhamdulillah dapat hihi…Daku pernah tgk website ni sambil teringin nak membeli sepasang, sebab jahitannya cantik, terutama sekali bahagian mukanya tu, pastu dia jahit 2 lapis di bahagian kepala tu, so memang tak jaranglah, katanya memang tak perlu pakai anak tudung dah kalau pakai telekung ni….
Bak kata kak ngah bleh dipakai untuk raya nanti, tingin jugak nak beli 1…Selalunya beli telekung kain cotton licin yang harganya dalam RM40 macam tu, selalu buat koleksi tudung je, ada rezeki ni beli telekung lah pulak. Saje nak pakai telekung kain jersey pulak. Mana tahu boleh pakai untuk raya tahun ini. Semalam daku dah terima telekung ini, memang kualitinya baik dan jahitannya kemas.

Okeh sesiapa yang nak try telekung ni bleh try google telekung thaiyibah, hari ini daku keluar visit lagi, kali ini ke Port Dickson pulak…tq for visiting my blog!!

12 comments


  1. Bui Junaidi
    March 22, 2012 | 1:05 AM
    Reply

    KALAU DI KUCHING DEKAT SERIKIN BYK TELEKUNG YG CANTIK2..RAMBANG MATA TENGOK


  2. kakngah
    March 22, 2012 | 1:28 AM
    Reply

    alhamdulillah…
    semoga berkat dgn telekung thaiyibbah…
    mmg kemas la jahitannya..
    aku paling nyampah bila terbeli telekung yg senget jahitan kat dagu..


  3. Kunang-Kunang
    March 22, 2012 | 1:32 AM
    Reply

    Salam Ajun,

    Teringin nak cubalah. Nampak macam best jer telekongnya tu.


  4. Nazayiena
    March 22, 2012 | 2:12 AM
    Reply

    Kemas jahitannya,nanti nak googlelah telekung Thaiyibah nie….


  5. anisalya
    March 22, 2012 | 2:18 AM
    Reply

    cantik. memang tengah nak cari telekung baru ni.


  6. Kakzakie
    March 22, 2012 | 2:59 AM
    Reply

    A'ahlah aju… bahagian atas kepala nampak selesa betul. Kakak pun teringin juga nak memiliki…


  7. kayyana
    March 22, 2012 | 3:50 AM
    Reply

    kak aju, brp harga telekung ni.. kain die jenis kain baju jersey tu eyh.. tebal la kirenye ye..


  8. Fieza79
    March 22, 2012 | 4:42 AM
    Reply

    cntik telekung ni..nmpk cm selesa je kat kepala tu..


  9. bada
    March 22, 2012 | 4:43 AM
    Reply

    telekung baru…syok2


  10. Ida Mohd Ali
    March 22, 2012 | 6:02 AM
    Reply

    ha'a… cm best jer telekung ni…nk beli gak la…'


  11. fieda
    March 22, 2012 | 8:56 AM
    Reply

    blh nmpk kemas jahitannya..


  12. aanie
    March 22, 2012 | 8:57 AM
    Reply

    nampak macam cantik kainnya….

    ari tu aanie beli telekung, x muat kepala….nasib boleh tetas….tp still sakit kepala bila pakai…huhuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge