‚Äč
cerita-ceriti Telekung Thaiyibah

Telekung Thaiyibah, Kemas Jahitannya

Aritu di entry Kak Ngah ada announce sesiapa yang nakkan voucher less 15% pembelian telekung Thaiyibah ni, so daku cepat2 comment kat situ, Alhamdulillah dapat hihi…Daku pernah tgk website ni sambil teringin nak membeli sepasang, sebab jahitannya cantik, terutama sekali bahagian mukanya tu, pastu dia jahit 2 lapis di bahagian kepala tu, so memang tak jaranglah, katanya memang tak perlu pakai anak tudung dah kalau pakai telekung ni….
Bak kata kak ngah bleh dipakai untuk raya nanti, tingin jugak nak beli 1…Selalunya beli telekung kain cotton licin yang harganya dalam RM40 macam tu, selalu buat koleksi tudung je, ada rezeki ni beli telekung lah pulak. Saje nak pakai telekung kain jersey pulak. Mana tahu boleh pakai untuk raya tahun ini. Semalam daku dah terima telekung ini, memang kualitinya baik dan jahitannya kemas.

Okeh sesiapa yang nak try telekung ni bleh try google telekung thaiyibah, hari ini daku keluar visit lagi, kali ini ke Port Dickson pulak…tq for visiting my blog!!

(1242)

Related Posts

12 Comments

  • Reply
    Bui Junaidi
    March 22, 2012 at 1:05 AM

    KALAU DI KUCHING DEKAT SERIKIN BYK TELEKUNG YG CANTIK2..RAMBANG MATA TENGOK

  • Reply
    kakngah
    March 22, 2012 at 1:28 AM

    alhamdulillah…
    semoga berkat dgn telekung thaiyibbah…
    mmg kemas la jahitannya..
    aku paling nyampah bila terbeli telekung yg senget jahitan kat dagu..

  • Reply
    Kunang-Kunang
    March 22, 2012 at 1:32 AM

    Salam Ajun,

    Teringin nak cubalah. Nampak macam best jer telekongnya tu.

  • Reply
    Nazayiena
    March 22, 2012 at 2:12 AM

    Kemas jahitannya,nanti nak googlelah telekung Thaiyibah nie….

  • Reply
    anisalya
    March 22, 2012 at 2:18 AM

    cantik. memang tengah nak cari telekung baru ni.

  • Reply
    Kakzakie
    March 22, 2012 at 2:59 AM

    A'ahlah aju… bahagian atas kepala nampak selesa betul. Kakak pun teringin juga nak memiliki…

  • Reply
    kayyana
    March 22, 2012 at 3:50 AM

    kak aju, brp harga telekung ni.. kain die jenis kain baju jersey tu eyh.. tebal la kirenye ye..

  • Reply
    Fieza79
    March 22, 2012 at 4:42 AM

    cntik telekung ni..nmpk cm selesa je kat kepala tu..

  • Reply
    bada
    March 22, 2012 at 4:43 AM

    telekung baru…syok2

  • Reply
    Ida Mohd Ali
    March 22, 2012 at 6:02 AM

    ha'a… cm best jer telekung ni…nk beli gak la…'

  • Reply
    fieda
    March 22, 2012 at 8:56 AM

    blh nmpk kemas jahitannya..

  • Reply
    aanie
    March 22, 2012 at 8:57 AM

    nampak macam cantik kainnya….

    ari tu aanie beli telekung, x muat kepala….nasib boleh tetas….tp still sakit kepala bila pakai…huhuh…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline