Fish manhattan Sogo KL

Wordless Wednesday First Time Menikmati The Manhattan.Fish Market.

The Manhattan as Sogo, KL
Emmm tak sesuai dengan tekak kami 
sebab makanan berasaskan mayonis yang pekat dan muak..
Emm pasni mungkin tidak ke sini lagi huhuhuhuhu
Tuan blog kursus 2 hari di Eastin Hotel, PJ…
So nanti daku bayar BW ye hehehhehe

(396)

12 Comments

  • Reply
    Mama Ema
    March 7, 2012 at 3:10 AM

    tak pernah cuba..tp bila baca kat sini konpem tak nak cuba..hehehe

  • Reply
    LiNda
    March 7, 2012 at 3:31 AM

    Tengok gmbar macam menarik n sedap..hehe..tp x pernah try lagi walaupun dah byak kali lalu depan kedai dia..:)

  • Reply
    kakngah
    March 7, 2012 at 3:49 AM

    aku kan.. dr ngndung nk mkn MFM tak lepas2 lg… huhuhu!!

  • Reply
    Ila
    March 7, 2012 at 3:57 AM

    tak pernah lagi makan kat sini…

  • Reply
    Bui Junaidi
    March 7, 2012 at 4:08 AM

    SEDAP MAKANAN DEKAT SINI TP HARGA AGAK MAHAL..HUHU

  • Reply
    kayyana
    March 7, 2012 at 4:20 AM

    fishmarket kt mana ni kak??? yana selalu makan manhanttan kt alamanda.. kalau time lunch tu murahla sikit.. mmg sedap tau.. sbb yana suke makan ikan salmon die..best giler.. hehehe

  • Reply
    Nazayiena
    March 7, 2012 at 4:36 AM

    Nampak sedap je tu…..
    'selamat berkursus'

  • Reply
    Salina@IbuAqil
    March 7, 2012 at 5:26 AM

    UishhhhhhQ!!!
    Aju!!
    Terlioq nengoknya aju..

  • Reply
    fiza
    March 7, 2012 at 7:12 AM

    Sedapnya, tapi lain org lain seleranya kan. Tak pernah lagi mkn kat sini…teringin lah plak.

  • Reply
    sudipVSsenduk
    March 7, 2012 at 7:43 AM

    lama tak ke sini.. kena kumpul $ banyak2 baru bole datang lagi..

  • Reply
    Masya
    March 7, 2012 at 8:26 AM

    MACAM SEDAPP JER.. TGK GAMBAR PUN DAH TERLIUR…

  • Reply
    ♥MAMASYAZA♥
    March 7, 2012 at 8:47 AM

    nampak sedap aje makanananya tapi tak penah rasa lagik. selamat berkursus ok

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline