Wordless Wednesday First Time Menikmati The Manhattan.Fish Market.

7.3.2012 | 02:36

The Manhattan as Sogo, KL
Emmm tak sesuai dengan tekak kami 
sebab makanan berasaskan mayonis yang pekat dan muak..
Emm pasni mungkin tidak ke sini lagi huhuhuhuhu
Tuan blog kursus 2 hari di Eastin Hotel, PJ…
So nanti daku bayar BW ye hehehhehe

12 comments


  1. Mama Ema
    March 7, 2012 | 3:10 AM
    Reply

    tak pernah cuba..tp bila baca kat sini konpem tak nak cuba..hehehe


  2. LiNda
    March 7, 2012 | 3:31 AM
    Reply

    Tengok gmbar macam menarik n sedap..hehe..tp x pernah try lagi walaupun dah byak kali lalu depan kedai dia..:)


  3. kakngah
    March 7, 2012 | 3:49 AM
    Reply

    aku kan.. dr ngndung nk mkn MFM tak lepas2 lg… huhuhu!!


  4. Ila
    March 7, 2012 | 3:57 AM
    Reply

    tak pernah lagi makan kat sini…


  5. Bui Junaidi
    March 7, 2012 | 4:08 AM
    Reply

    SEDAP MAKANAN DEKAT SINI TP HARGA AGAK MAHAL..HUHU


  6. kayyana
    March 7, 2012 | 4:20 AM
    Reply

    fishmarket kt mana ni kak??? yana selalu makan manhanttan kt alamanda.. kalau time lunch tu murahla sikit.. mmg sedap tau.. sbb yana suke makan ikan salmon die..best giler.. hehehe


  7. Nazayiena
    March 7, 2012 | 4:36 AM
    Reply

    Nampak sedap je tu…..
    'selamat berkursus'


  8. Salina@IbuAqil
    March 7, 2012 | 5:26 AM
    Reply

    UishhhhhhQ!!!
    Aju!!
    Terlioq nengoknya aju..


  9. fiza
    March 7, 2012 | 7:12 AM
    Reply

    Sedapnya, tapi lain org lain seleranya kan. Tak pernah lagi mkn kat sini…teringin lah plak.


  10. sudipVSsenduk
    March 7, 2012 | 7:43 AM
    Reply

    lama tak ke sini.. kena kumpul $ banyak2 baru bole datang lagi..


  11. Masya
    March 7, 2012 | 8:26 AM
    Reply

    MACAM SEDAPP JER.. TGK GAMBAR PUN DAH TERLIUR…


  12. ♥MAMASYAZA♥
    March 7, 2012 | 8:47 AM
    Reply

    nampak sedap aje makanananya tapi tak penah rasa lagik. selamat berkursus ok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge