Gambar anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

Anak Dr Sheikh Muszaphar, Bella kini mampu menyelam sedalam empat kaki dan menahan nafas selama tujuh saat dalam air. Dengan teknik dan pengajaran yang betul, Bella kemungkinan boleh menyelam tanpa bantuan sesiapa dan menahan nafas lebih lama.

“Teaching Bella to reach the floor of a 4 feet deep swimming pool . Hopefully by this week she’s able to dive down under on her own,” ujar Dr Sheikh penuh yakin.

Comelnya kan, bilalah nak anak2 berenang pulak ni? Abah memang dah expert, ibu dia ni tak reti pon, kat kolam cetek pon boleh lemas hahhahaha….

13 Comments

  1. Anak kakak yg kecik tak reti Aju tapi kakak rasa akan pandai juga sebab gigih dia kalau ke swimming pool… Tengok anak Dato' SM ni boleh tahanlah…

    Aju dgn kakak sama satu geng…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge