Gambar anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

Gambar anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

Anak Dr Sheikh Muszaphar, Bella kini mampu menyelam sedalam empat kaki dan menahan nafas selama tujuh saat dalam air. Dengan teknik dan pengajaran yang betul, Bella kemungkinan boleh menyelam tanpa bantuan sesiapa dan menahan nafas lebih lama.

“Teaching Bella to reach the floor of a 4 feet deep swimming pool . Hopefully by this week she’s able to dive down under on her own,” ujar Dr Sheikh penuh yakin.

Comelnya kan, bilalah nak anak2 berenang pulak ni? Abah memang dah expert, ibu dia ni tak reti pon, kat kolam cetek pon boleh lemas hahhahaha….

(592)

13 Comments

  • Reply
    Teratak Hami
    April 19, 2012 at 6:05 AM

    Jom kita belajar berenang 🙂 Seronok tgk orang berenang kan.

  • Reply
    kakcik
    April 19, 2012 at 6:11 AM

    Kakcik suka berenang. 🙂

  • Reply
    Irfa
    April 19, 2012 at 6:31 AM

    wah hebatnya
    saya kalau berenang..mmg 3 hari baru timbul la kot.hehe.tak pandai berenang pun.phobia ngan air

  • Reply
    Yaya Azura aka Naz Azra
    April 19, 2012 at 6:36 AM

    Seronok je tengok budak kecik belajar renang..
    Sy nie yg dh tua takut benor dengan air…hihi

  • Reply
    Nazayiena
    April 19, 2012 at 6:38 AM

    Kecik2 dah belajar berenang mana x pandainya…

  • Reply
    Kakzakie
    April 19, 2012 at 7:09 AM

    Anak kakak yg kecik tak reti Aju tapi kakak rasa akan pandai juga sebab gigih dia kalau ke swimming pool… Tengok anak Dato' SM ni boleh tahanlah…

    Aju dgn kakak sama satu geng…:)

  • Reply
    AlyzaFisol
    April 19, 2012 at 7:42 AM

    kecik2 dh pandai berenang, besar2 bleh wakil negara plak… 🙂

  • Reply
    MamaEma
    April 19, 2012 at 8:01 AM

    ema tak reti berenang..syoknya kalau terror berenang

  • Reply
    fieda
    April 19, 2012 at 8:07 AM

    fuyooo…..terbaik la…

  • Reply
    ~ yus ~
    April 19, 2012 at 8:36 AM

    akak pun teringin nak anak2 belajar berenang, tp kat sini tak tahu mana nak cari cikgu. Akak dgn abang mmg confirm tenggelam punya…hahaha

  • Reply
    Izan Ishak
    April 19, 2012 at 10:04 AM

    suka tgk pic bella tu!

    alahai aju… izan pun mmg sah2 tak pandai berenang… takuttt!!

  • Reply
    IntaNBerliaN
    April 19, 2012 at 10:13 AM

    wah baguslah… pandai betoi.. sy nak ajar alisha, sy pun xreti berenang..hahahha

  • Reply
    ieda
    April 19, 2012 at 11:09 AM

    anak orag kaya dikk
    ape punnnn boleh
    janji ada duit ! uhuhuhu

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline