Gambar anak Dr Sheikh Muszaphar belajar berenang

19.4.2012 | 06:02

Anak Dr Sheikh Muszaphar, Bella kini mampu menyelam sedalam empat kaki dan menahan nafas selama tujuh saat dalam air. Dengan teknik dan pengajaran yang betul, Bella kemungkinan boleh menyelam tanpa bantuan sesiapa dan menahan nafas lebih lama.

“Teaching Bella to reach the floor of a 4 feet deep swimming pool . Hopefully by this week she’s able to dive down under on her own,” ujar Dr Sheikh penuh yakin.

Comelnya kan, bilalah nak anak2 berenang pulak ni? Abah memang dah expert, ibu dia ni tak reti pon, kat kolam cetek pon boleh lemas hahhahaha….

13 comments


  1. Teratak Hami
    April 19, 2012 | 6:05 AM
    Reply

    Jom kita belajar berenang :-) Seronok tgk orang berenang kan.


  2. kakcik
    April 19, 2012 | 6:11 AM
    Reply

    Kakcik suka berenang. :)


  3. Irfa
    April 19, 2012 | 6:31 AM
    Reply

    wah hebatnya
    saya kalau berenang..mmg 3 hari baru timbul la kot.hehe.tak pandai berenang pun.phobia ngan air


  4. Yaya Azura aka Naz Azra
    April 19, 2012 | 6:36 AM
    Reply

    Seronok je tengok budak kecik belajar renang..
    Sy nie yg dh tua takut benor dengan air…hihi


  5. Nazayiena
    April 19, 2012 | 6:38 AM
    Reply

    Kecik2 dah belajar berenang mana x pandainya…


  6. Kakzakie
    April 19, 2012 | 7:09 AM
    Reply

    Anak kakak yg kecik tak reti Aju tapi kakak rasa akan pandai juga sebab gigih dia kalau ke swimming pool… Tengok anak Dato' SM ni boleh tahanlah…

    Aju dgn kakak sama satu geng…:)


  7. AlyzaFisol
    April 19, 2012 | 7:42 AM
    Reply

    kecik2 dh pandai berenang, besar2 bleh wakil negara plak… :)


  8. MamaEma
    April 19, 2012 | 8:01 AM
    Reply

    ema tak reti berenang..syoknya kalau terror berenang


  9. fieda
    April 19, 2012 | 8:07 AM
    Reply

    fuyooo…..terbaik la…


  10. ~ yus ~
    April 19, 2012 | 8:36 AM
    Reply

    akak pun teringin nak anak2 belajar berenang, tp kat sini tak tahu mana nak cari cikgu. Akak dgn abang mmg confirm tenggelam punya…hahaha


  11. Izan Ishak
    April 19, 2012 | 10:04 AM
    Reply

    suka tgk pic bella tu!

    alahai aju… izan pun mmg sah2 tak pandai berenang… takuttt!!


  12. IntaNBerliaN
    April 19, 2012 | 10:13 AM
    Reply

    wah baguslah… pandai betoi.. sy nak ajar alisha, sy pun xreti berenang..hahahha


  13. ieda
    April 19, 2012 | 11:09 AM
    Reply

    anak orag kaya dikk
    ape punnnn boleh
    janji ada duit ! uhuhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge