Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25

Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 akan berlangsung di Arena of Stars, Genting Highlands pada malam ini. Saat ini, ramai selebriti & pereka fesyen sedang sibuk membuat persiapan terakhir sebelum tiba malam gemilang tersebut & adik kita, Najwa Latif juga tidak mahu ketinggalan.

Bakal muncul buat kali pertama di karpet merah ABPBH, Najwa Latif bertuah untuk mendapat ilham sentuhan pereka fesyen terkenal & ternama, Wan Huzairil.

(675)

5 Comments

  1. aiseh.. x kan dipadankan dgn tudng hitam… 🙂

  2. ok taoi tudung mcm tak sesuai..hehe

  3. oppsss…macam tak ngam la tudung tu..

  4. baju okay… tudung la kena adjust sikit. apa2 pun okay la tu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline