Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25

8.4.2012 | 08:23

Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 akan berlangsung di Arena of Stars, Genting Highlands pada malam ini. Saat ini, ramai selebriti & pereka fesyen sedang sibuk membuat persiapan terakhir sebelum tiba malam gemilang tersebut & adik kita, Najwa Latif juga tidak mahu ketinggalan.

Bakal muncul buat kali pertama di karpet merah ABPBH, Najwa Latif bertuah untuk mendapat ilham sentuhan pereka fesyen terkenal & ternama, Wan Huzairil.

5 comments


  1. Nafisa81
    April 8, 2012 | 9:22 AM
    Reply

    comell..


  2. kakyong
    April 8, 2012 | 10:43 AM
    Reply

    aiseh.. x kan dipadankan dgn tudng hitam… :)


  3. wan nurul hezrina
    April 8, 2012 | 11:20 AM
    Reply

    ok taoi tudung mcm tak sesuai..hehe


  4. fieda
    April 8, 2012 | 1:44 PM
    Reply

    oppsss…macam tak ngam la tudung tu..


  5. anisalya
    April 8, 2012 | 8:58 PM
    Reply

    baju okay… tudung la kena adjust sikit. apa2 pun okay la tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge