Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25 Hiburan

Gambar Fesyen Najwa Latif Pada Anugerah Bintang Popular 25

Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25 akan berlangsung di Arena of Stars, Genting Highlands pada malam ini. Saat ini, ramai selebriti & pereka fesyen sedang sibuk membuat persiapan terakhir sebelum tiba malam gemilang tersebut & adik kita, Najwa Latif juga tidak mahu ketinggalan.

Bakal muncul buat kali pertama di karpet merah ABPBH, Najwa Latif bertuah untuk mendapat ilham sentuhan pereka fesyen terkenal & ternama, Wan Huzairil.

(667)

Related Posts

5 Comments

  • Reply
    Nafisa81
    April 8, 2012 at 9:22 AM

    comell..

  • Reply
    kakyong
    April 8, 2012 at 10:43 AM

    aiseh.. x kan dipadankan dgn tudng hitam… 🙂

  • Reply
    wan nurul hezrina
    April 8, 2012 at 11:20 AM

    ok taoi tudung mcm tak sesuai..hehe

  • Reply
    fieda
    April 8, 2012 at 1:44 PM

    oppsss…macam tak ngam la tudung tu..

  • Reply
    anisalya
    April 8, 2012 at 8:58 PM

    baju okay… tudung la kena adjust sikit. apa2 pun okay la tu.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge