Geram betul Nom Nom Media’s Social Survey!!!!

16.4.2011 | 05:57

Sila klik next

Korang dh complete kan survey ni tak?? Aku duk peram2 benda ni dh lama, arini barulah nk menyiapkannya..dpt RM1 tu masuk akaun Nuffnang..Entah ye ntah tidak..layan jekla, kalau ikutkan tabung Nuffnang aku skrg ni ciput jek, dpt singgit pon jadikla beli gula2 bebudak ni ha…

Banyak giler soalan kene jawab kan..perah otak, perah tenaga dan idea nak menjawab soalan2 tu…tetiba bila nak tamat nak soalan tu..aku submit mcm biasa, tetiba kuar skrin ni

ERROR!!!!!

Error tu..punyalah bersusah payah aku mcm nk pengsan tgk error pulak yg keluar..hanginnya aku satu badan..dahla peram lama2 nk buat, bila buat error pulak,,GERRAM betul aku…eiiii tak dpt singgit pon xpe, baik jual surat kabar lama depan umah aku tu, dpt jugak RM4 dh tentu2 dapat!!!

1 comment


  1. hezrina83
    April 18, 2011 | 12:51 AM
    Reply

    huhu mmg tensenkan klu tetibajer kita dok usaha buat mcm2 tapi tak berbaloi..hikhik last2 tak buat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge