Nuralia Najwa wordless wednesday

WW ~ Mengantuk Tahap Gaban

 
Tekunnya Najwa buat homework
 
 
Tulisan yang memuaskan
 
 
Bila susu dah atas meja, it’s time for you to sleep ^_^
P/S : Dah darjah satu masih membotol,
tolong bagi idea macaman nak rentikan? 
kakakkakaka

(985)

Related Posts

18 Comments

  • Reply
    ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    April 25, 2012 at 1:32 AM

    dulu si adam lepas 2 thn bf ai kasi dia susu botol then pelan2 ai tukar ke cawan biasa…then dia ok…

  • Reply
    LiLy @ MumMyQiStInA
    April 25, 2012 at 1:44 AM

    Cantiknye tulisan Najwa…

    Qis plak dari kecik mmg tak suka minum dari botol..skrg kalau minum susu mmg dari cawan jer..

  • Reply
    kakcik
    April 25, 2012 at 2:12 AM

    Cantik tulisannya.

    Anak2 kakcik tulisan mereka selalu tidak memuaskan hati kakcik. Tapi biasalah, anak lelaki

  • Reply
    IntaNBerliaN
    April 25, 2012 at 2:15 AM

    laa msh membotol ke… hihii… xtau plak sy cara nk hntikan..

  • Reply
    Kakzakie
    April 25, 2012 at 2:19 AM

    Aju jangan bimbang anak kakak pun sama tapi sampai masa dia malu sendiri dan tak mahu botol… semua anak kakak berhenti botol masa usia 7 tahun.

  • Reply
    Fieza79
    April 25, 2012 at 2:33 AM

    cantik tulisan najwa..kemas je..

  • Reply
    wahida
    April 25, 2012 at 2:44 AM

    cantik tulisan najwa…
    tulisan anak aku si abang tu, mmg tak memuaskan hati, tapi aku bagi chance sbb anak lelaki kan..hehe…

  • Reply
    Nafisa81
    April 25, 2012 at 3:11 AM

    biarlah dia isap botol tu..janji dia nak minum susu…malam sebelum tido ajer kannn??

  • Reply
    ariana
    April 25, 2012 at 3:25 AM

    Insyaallah dia akan berenti sendiri tu..

    kemas dan cantik tulisan Najwa walaupun baru drjh satu..ni mesti dah dilatih awal ni..dan rajin menulis plk tu..suka akak tgk..:)

  • Reply
    Nazayiena
    April 25, 2012 at 3:44 AM

    Cantiknya tulisan Najwa……Insya Allah nanti boleh stop sendiri kot…

  • Reply
    Kunang-Kunang
    April 25, 2012 at 4:10 AM

    Salam Aju,

    Mengantuk sungguh Najwa tu tapi semangat nak menulis masih kuat. Syabas Najwa.

  • Reply
    fieda
    April 25, 2012 at 4:23 AM

    alamak..ada upahnya la plk kat sebelah tu…nanti dia rasa malu dia stop sendiri..

  • Reply
    [sutera kasih]
    April 25, 2012 at 5:37 AM

    LAAA MSH MEMBOTOL LG KAK? CUBA BIASAKAN DIA MINUM SUSU TU DLM CAWAN..BELI GELAS OR CAWAN OR BOTOL AIR YG ADA KARTUN YG DIA MINAT KAK..MANATAU BERKESAN 🙂

  • Reply
    ♥MAMASYAZA♥
    April 25, 2012 at 5:55 AM

    siratu sampai darjah 3 baru stop membotol. takmo langsung minum susu dlm cwn. akhirnya dia yg malu sendiri dah besar pun dok membotol lagi

  • Reply
    ieda
    April 25, 2012 at 6:47 AM

    bagusnyaa najwa .. rajin !
    x perlah dikk dia minum miloo bukan susu
    plan2 ajak dia minum dlm cawan 😉

  • Reply
    Norzie hany
    April 25, 2012 at 7:14 AM

    Cantik tulisan najwa,kemas aje.Psst Aju…najwa masih hisap botol ke.

  • Reply
    Izan Ishak
    April 25, 2012 at 7:57 AM

    cantiknya tulisan kakak najwa! kemas sangat…. auntie suka tgk.

    hehe… bab membotol tu rasanya nnti dia akan stop sendiri lah aju. sbb ada biras izan cerita anak2 dia sampai darjah 2 masih membotol…

  • Reply
    Che Rosliza Che mat
    April 25, 2012 at 12:32 PM

    Cantik tulisan Najwa…hisap botol lagi ke…hihihi..

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge