WW ~ Mengantuk Tahap Gaban

25.4.2012 | 01:30

 
Tekunnya Najwa buat homework
 
 
Tulisan yang memuaskan
 
 
Bila susu dah atas meja, it’s time for you to sleep ^_^
P/S : Dah darjah satu masih membotol,
tolong bagi idea macaman nak rentikan? 
kakakkakaka

18 comments


  1. ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    April 25, 2012 | 1:32 AM
    Reply

    dulu si adam lepas 2 thn bf ai kasi dia susu botol then pelan2 ai tukar ke cawan biasa…then dia ok…


  2. LiLy @ MumMyQiStInA
    April 25, 2012 | 1:44 AM
    Reply

    Cantiknye tulisan Najwa…

    Qis plak dari kecik mmg tak suka minum dari botol..skrg kalau minum susu mmg dari cawan jer..


  3. kakcik
    April 25, 2012 | 2:12 AM
    Reply

    Cantik tulisannya.

    Anak2 kakcik tulisan mereka selalu tidak memuaskan hati kakcik. Tapi biasalah, anak lelaki…


  4. IntaNBerliaN
    April 25, 2012 | 2:15 AM
    Reply

    laa msh membotol ke… hihii… xtau plak sy cara nk hntikan..


  5. Kakzakie
    April 25, 2012 | 2:19 AM
    Reply

    Aju jangan bimbang anak kakak pun sama tapi sampai masa dia malu sendiri dan tak mahu botol… semua anak kakak berhenti botol masa usia 7 tahun.


  6. Fieza79
    April 25, 2012 | 2:33 AM
    Reply

    cantik tulisan najwa..kemas je..


  7. wahida
    April 25, 2012 | 2:44 AM
    Reply

    cantik tulisan najwa…
    tulisan anak aku si abang tu, mmg tak memuaskan hati, tapi aku bagi chance sbb anak lelaki kan..hehe…


  8. Nafisa81
    April 25, 2012 | 3:11 AM
    Reply

    biarlah dia isap botol tu..janji dia nak minum susu…malam sebelum tido ajer kannn??


  9. ariana
    April 25, 2012 | 3:25 AM
    Reply

    Insyaallah dia akan berenti sendiri tu..

    kemas dan cantik tulisan Najwa walaupun baru drjh satu..ni mesti dah dilatih awal ni..dan rajin menulis plk tu..suka akak tgk..:)


  10. Nazayiena
    April 25, 2012 | 3:44 AM
    Reply

    Cantiknya tulisan Najwa……Insya Allah nanti boleh stop sendiri kot…


  11. Kunang-Kunang
    April 25, 2012 | 4:10 AM
    Reply

    Salam Aju,

    Mengantuk sungguh Najwa tu tapi semangat nak menulis masih kuat. Syabas Najwa.


  12. fieda
    April 25, 2012 | 4:23 AM
    Reply

    alamak..ada upahnya la plk kat sebelah tu…nanti dia rasa malu dia stop sendiri..


  13. [sutera kasih]
    April 25, 2012 | 5:37 AM
    Reply

    LAAA MSH MEMBOTOL LG KAK? CUBA BIASAKAN DIA MINUM SUSU TU DLM CAWAN..BELI GELAS OR CAWAN OR BOTOL AIR YG ADA KARTUN YG DIA MINAT KAK..MANATAU BERKESAN :)


  14. ♥MAMASYAZA♥
    April 25, 2012 | 5:55 AM
    Reply

    siratu sampai darjah 3 baru stop membotol. takmo langsung minum susu dlm cwn. akhirnya dia yg malu sendiri dah besar pun dok membotol lagi


  15. ieda
    April 25, 2012 | 6:47 AM
    Reply

    bagusnyaa najwa .. rajin !
    x perlah dikk dia minum miloo bukan susu
    plan2 ajak dia minum dlm cawan ;)


  16. Norzie hany
    April 25, 2012 | 7:14 AM
    Reply

    Cantik tulisan najwa,kemas aje.Psst Aju…najwa masih hisap botol ke.


  17. Izan Ishak
    April 25, 2012 | 7:57 AM
    Reply

    cantiknya tulisan kakak najwa! kemas sangat…. auntie suka tgk.

    hehe… bab membotol tu rasanya nnti dia akan stop sendiri lah aju. sbb ada biras izan cerita anak2 dia sampai darjah 2 masih membotol…


  18. Che Rosliza Che mat
    April 25, 2012 | 12:32 PM
    Reply

    Cantik tulisan Najwa…hisap botol lagi ke…hihihi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge