WW ~ Mengantuk Tahap Gaban

 
Tekunnya Najwa buat homework
 
 
Tulisan yang memuaskan
 
 
Bila susu dah atas meja, it’s time for you to sleep ^_^
P/S : Dah darjah satu masih membotol,
tolong bagi idea macaman nak rentikan? 
kakakkakaka

(985)

18 Comments

  1. dulu si adam lepas 2 thn bf ai kasi dia susu botol then pelan2 ai tukar ke cawan biasa…then dia ok…

  2. Cantiknye tulisan Najwa…

    Qis plak dari kecik mmg tak suka minum dari botol..skrg kalau minum susu mmg dari cawan jer..

  3. Cantik tulisannya.

    Anak2 kakcik tulisan mereka selalu tidak memuaskan hati kakcik. Tapi biasalah, anak lelaki

  4. laa msh membotol ke… hihii… xtau plak sy cara nk hntikan..

  5. Aju jangan bimbang anak kakak pun sama tapi sampai masa dia malu sendiri dan tak mahu botol… semua anak kakak berhenti botol masa usia 7 tahun.

  6. cantik tulisan najwa..kemas je..

  7. cantik tulisan najwa…
    tulisan anak aku si abang tu, mmg tak memuaskan hati, tapi aku bagi chance sbb anak lelaki kan..hehe…

  8. biarlah dia isap botol tu..janji dia nak minum susu…malam sebelum tido ajer kannn??

  9. Insyaallah dia akan berenti sendiri tu..

    kemas dan cantik tulisan Najwa walaupun baru drjh satu..ni mesti dah dilatih awal ni..dan rajin menulis plk tu..suka akak tgk..:)

  10. Cantiknya tulisan Najwa……Insya Allah nanti boleh stop sendiri kot…

  11. Salam Aju,

    Mengantuk sungguh Najwa tu tapi semangat nak menulis masih kuat. Syabas Najwa.

  12. alamak..ada upahnya la plk kat sebelah tu…nanti dia rasa malu dia stop sendiri..

  13. LAAA MSH MEMBOTOL LG KAK? CUBA BIASAKAN DIA MINUM SUSU TU DLM CAWAN..BELI GELAS OR CAWAN OR BOTOL AIR YG ADA KARTUN YG DIA MINAT KAK..MANATAU BERKESAN 🙂

  14. siratu sampai darjah 3 baru stop membotol. takmo langsung minum susu dlm cwn. akhirnya dia yg malu sendiri dah besar pun dok membotol lagi

  15. bagusnyaa najwa .. rajin !
    x perlah dikk dia minum miloo bukan susu
    plan2 ajak dia minum dlm cawan 😉

  16. Cantik tulisan najwa,kemas aje.Psst Aju…najwa masih hisap botol ke.

  17. cantiknya tulisan kakak najwa! kemas sangat…. auntie suka tgk.

    hehe… bab membotol tu rasanya nnti dia akan stop sendiri lah aju. sbb ada biras izan cerita anak2 dia sampai darjah 2 masih membotol…

  18. Cantik tulisan Najwa…hisap botol lagi ke…hihihi..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline