17 Comments

  1. senangkan bila dah blh on9 camgini… sy alisha baru nk msk 3 tahun… xsabar2 nak daftar darjah 1 nanti.. hihii

    *kakju, 17/3 tu, last date dia… kakju kne g bukak akaun nuffnang, klik sponsored pos.. (ada belah kiri sebaris dengan earning).. dekat situ dia ada bagi araha…

    gini, firstly, kakju kene wat entry lps tu save kat word n draft bg dekat dorang… upload dekat akaun nuffnang tu ada… bila dorang dah approved draft kakju, baru kakju boleh publish… time tu, dorang akan gtau bila kakju harus publish… bila dah publish, kene hantar plak link entry tu dekat dorang… hantar dekat akaun nuff…

    kalau kakju xpaham, tanya saya semula tau :-)
    IntaNBerliaN recently posted..Huggies Dry Pants Terbaekkk…!!My Profile

  2. Nor Aini Abu Hassan

    Saya belum lagi mendaftar anak sekolah untuk tahun 1 …apakah tarikh dah tutup ke…bagaimana cara nya . anak saya akan bersekolah
    pada tahun 2014/.Harap dapat menjelasan tentang perkara ini.

  3. Lai chui foong deaf

    Hi.. Anak say sudah daftar sjk (c ) bandar damai perdana, tpi dah hantar surat rumah say ada dapat ..,tak nk jauh cheras 9 batu sekolah dari rumah say

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge