Pesta Buku Antarabangsa KL 2012 di PWTC tema buku Dunia Tanpa Sempadan

Pesta Buku Antarabangsa KL 2012 di PWTC

Daku tak pernah bawa anak2 ke pesta buku macam ni. Mungkin kali ini berkesempatan untuk bawak mereka ke sini. Mesti seronok sebab banyak info menarik untuk mereka, kan?

Pesta buku terbesar Malaysia dan Asia Tenggara kembali lagi. Bertemakan “Buku : Dunia Tanpa Sempadan”, KL International Book Fair 2012 kembali menggegarkan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), pastinya dengan pelbagai aneka pilihan buku untuk menjadi pilihan anda semua.

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 akan diadakan pada 27 April 2012 hingga 6 Mei 2012 dan dibuka dari 10 pagi hingga 7 malam (9 malam bagi Jumaat, Sabtu, Ahad dan Cuti Umum).

Jadi beramai-ramailah berkunjung kesana dan mungkin ada akan jumpa buku idaman anda disana. Kalau ada anak-anak kecil tu (dalam lingkungan 3 tahun keatas) bolehlah bawa kesana. Sambil kita beli buku, kita juga boleh menyemai minat membaca dikalangan anak-anak.

(449)

8 Comments

  • Reply
    Bui Junaidi
    April 23, 2012 at 12:38 PM

    750 GERAI..?MAK AIII,BYK NYA TU

  • Reply
    inazamri
    April 23, 2012 at 12:53 PM

    ramai niat nak ke Pesta Buku tu..kalau dekat akak pun tingin gak.

  • Reply
    Cempaka Kuning
    April 23, 2012 at 1:18 PM

    Bestnya…kalau dekat memang sis pergi cari novel.Tentu byk diskaun kan.

  • Reply
    Izan Ishak
    April 23, 2012 at 2:15 PM

    aju.. izan dah lama berangan nak bawa anak2 pi pesta buku kat pwtc tu. tapi entah bila hajat nak kesampaian. lagi2 dah dok johor ni. teringat dulu masa zaman2 skolah pegi dgn kakak n anak2nya… best sangat rasa.

    kalau aju pegi nnti mesti byk nak borong kan… syoknyaaaa!!!

  • Reply
    Kak Aya
    April 23, 2012 at 3:16 PM

    thn ni kak aya tak nak bawak anak-anak ke pesta buku….dah plan nak ambik cuti sehari minggu depan dan beli je mana yang sesuai untuk anak-anak..thn lps dah bawak mereka berdua ni, pening melayan kehendak mereka dgn orang ramai berpusu-pusu, sudahnya dua2 buat perangai sebab terlalu penat.

  • Reply
    IntaNBerliaN
    April 23, 2012 at 4:00 PM

    sy sk g pesta buku.. tap yg ni jauh sgt.. xmampu nak g..hihii

  • Reply
    anisalya
    April 23, 2012 at 10:39 PM

    dah lama tak pergi pesta buku. rindunyaaa…

  • Reply
    [sutera kasih]
    April 24, 2012 at 3:34 AM

    cubala buat kt sabah pulak..nk beli buku jgk hehe

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline