Video Seia Sekata Schawal Episod 2

24.4.2012 | 07:30

Bagi mereka yang terlepas untuk menonton 
Seia Sekata Schawal Episod ke 2 ini, 
bolehlah menontonnya di sini. 
Rupanya Awal ni suke buat surprise rupanya ye, 
patutla dia wat propose Scha di set Propaganza tanpa pengetahuan Scha. 
Sweet couple!

Dalam episod ni jugak, Scha da Awal sibuk
menyiapkan majlis perkahwinan mereka dari
pemilihan pakaian hinggalah ke kad perkahwinan..
Jom tonton jom!
 

9 comments


  1. [sutera kasih]
    April 24, 2012 | 7:42 AM
    Reply

    bertuah sapa dpt pasangan mcm awal hehe


  2. kakngah
    April 24, 2012 | 7:52 AM
    Reply

    skrg ni tak mud pulak buat n3 sokabar-majalah-mangga. trffik pun tak cantik huhuhu!!!


  3. ~ yus ~
    April 24, 2012 | 8:11 AM
    Reply

    semoga mereka bahagia


  4. fieda
    April 24, 2012 | 8:35 AM
    Reply

    tak tgk aritu…blh la tgk jap..


  5. umialya/k.tini
    April 24, 2012 | 8:51 AM
    Reply

    romantik gitu


  6. Norzie hany
    April 24, 2012 | 11:00 AM
    Reply

    Sweet couple…semoga mereka bahagia.


  7. ieda
    April 24, 2012 | 12:35 PM
    Reply

    whateverrrrrrrrrrr

    ahahhaha

    manisssssssssss kan .. harap2 berkekalan lahhh hendaknyee ;)


  8. anisalya
    April 25, 2012 | 1:33 AM
    Reply

    hehehe… tak berminat dgn couple ni.


  9. IntaNBerliaN
    April 25, 2012 | 2:16 AM
    Reply

    awal ni romantik yer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge