Semak Keputusan GSTT Ambilan Disember 2011

Sukacita dimaklumkan keputusan permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT) ambilan Disember 2011 akan diketahui pada19 Disember 2011. Kepada yang memohon, boleh menyemak keputusan anda di laman web rasmi KPM di bawah.

Untuk semak keputusan GSST, anda boleh rujuk pada link di bawah pada 19 Disember nanti:

KEPUTUSAN GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH (GSTT) AMBILAN DISEMBER 2011

http://www.moe.gov.my/

(338)

8 Comments

  1. bertuah la pada siapa yang berjaya tu.

  2. tahniah pada yang berjaya

  3. Tahniah Buat mrk yg berjaya..

    Dulu lily pernah mohon guru sandaran..tapi tak dapat..huhu..layak jadi 'guru' Qis jer.. 🙂

  4. mudah2an yang memohon tu akan berjaya.

  5. aku dulu kenkonon nak apply gak tapi tak berkesempatan jugak…tgk la kalau dah blk mesia nnt nak give it a try lagi lah…;-)

  6. kadang rasa besh lak jadi cikgu=)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline