Semakan Keputusan GSTT Ambilan Disember 2011

Semak Keputusan GSTT Ambilan Disember 2011

Sukacita dimaklumkan keputusan permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT) ambilan Disember 2011 akan diketahui pada19 Disember 2011. Kepada yang memohon, boleh menyemak keputusan anda di laman web rasmi KPM di bawah.

Untuk semak keputusan GSST, anda boleh rujuk pada link di bawah pada 19 Disember nanti:

KEPUTUSAN GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH (GSTT) AMBILAN DISEMBER 2011

http://www.moe.gov.my/

(338)

8 Comments

  • Reply
    anisalya
    December 16, 2011 at 10:53 PM

    bertuah la pada siapa yang berjaya tu.

  • Reply
    umialya
    December 17, 2011 at 12:13 AM

    tahniah pada yang berjaya

  • Reply
    LiLy @ MumMyQiStInA
    December 17, 2011 at 1:25 AM

    Tahniah Buat mrk yg berjaya..

    Dulu lily pernah mohon guru sandaran..tapi tak dapat..huhu..layak jadi 'guru' Qis jer.. 🙂

  • Reply
    Amie
    December 17, 2011 at 1:59 AM

    mudah2an yang memohon tu akan berjaya.

  • Reply
    Anastasyea Aida
    December 17, 2011 at 2:24 AM

    semoga berjaya ..=)

    http://www.anastasyea.com

  • Reply
    Salina@IbuAqil
    December 17, 2011 at 2:38 AM

    Gud luck!!! 😉

  • Reply
    Umie
    December 17, 2011 at 7:41 AM

    aku dulu kenkonon nak apply gak tapi tak berkesempatan jugak…tgk la kalau dah blk mesia nnt nak give it a try lagi lah…;-)

  • Reply
    wan nurul hezrina
    December 19, 2011 at 12:45 AM

    kadang rasa besh lak jadi cikgu=)

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge