Semak Keputusan GSTT Ambilan Disember 2011

16.12.2011 | 22:15

Sukacita dimaklumkan keputusan permohonan Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT) ambilan Disember 2011 akan diketahui pada19 Disember 2011. Kepada yang memohon, boleh menyemak keputusan anda di laman web rasmi KPM di bawah.

Untuk semak keputusan GSST, anda boleh rujuk pada link di bawah pada 19 Disember nanti:

KEPUTUSAN GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH (GSTT) AMBILAN DISEMBER 2011

http://www.moe.gov.my/

8 comments


  1. anisalya
    December 16, 2011 | 10:53 PM
    Reply

    bertuah la pada siapa yang berjaya tu.


  2. umialya
    December 17, 2011 | 12:13 AM
    Reply

    tahniah pada yang berjaya


  3. LiLy @ MumMyQiStInA
    December 17, 2011 | 1:25 AM
    Reply

    Tahniah Buat mrk yg berjaya..

    Dulu lily pernah mohon guru sandaran..tapi tak dapat..huhu..layak jadi 'guru' Qis jer.. :)


  4. Amie
    December 17, 2011 | 1:59 AM
    Reply

    mudah2an yang memohon tu akan berjaya.


  5. Anastasyea Aida
    December 17, 2011 | 2:24 AM
    Reply

    semoga berjaya ..=)

    http://www.anastasyea.com


  6. Salina@IbuAqil
    December 17, 2011 | 2:38 AM
    Reply

    Gud luck!!! ;)


  7. Umie
    December 17, 2011 | 7:41 AM
    Reply

    aku dulu kenkonon nak apply gak tapi tak berkesempatan jugak…tgk la kalau dah blk mesia nnt nak give it a try lagi lah…;-)


  8. wan nurul hezrina
    December 19, 2011 | 12:45 AM
    Reply

    kadang rasa besh lak jadi cikgu=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge