Tag Archives: dress muslimah 2013

Berkunjung ke Butik EDZ, Bdr Baru Bangi

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Firstly, entry ini bukan nak menunjuk-nunjuk tetapi hanya untuk berkongsi fesyen yang saya rasakan sesuai dengan citarasa semua pembaca. Fesyen Muslimah ;). Kalau tengok keywords di Nuffnang juga ramai yang mencari fesyen skirt kembang dan labuh di blog saya ini, nahh inilah serba sedikit perkongsian saya hari ini ye.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Sebenarnya dah lama saya follow blog EDZ. Dan semua baju, blouse dan dress amat-amat cantik dan coraknya pula sweet sangat. Harga yang ditawarkan pula bagi saya memang berpatutan dengan workmanshipnya. Buat masa sekarang, mereka menawarkan penghantaran percuma untuk setiap pembelian secara online di http://www.eightdesignsboutique.com/.

Saya suka material yang digunakan. Sejuk dan tidak jarang. Blouse ini tak perlu pakai inner pun, Boleh juga dipadankan dengan seluar. Skirt pula adalah sangat kembang dan berhayun dengan baik sekali mengikut gerakan kaki. Boleh? Ayat ko Jahh baik punya promosi kan. Owh ini bukan entry berbayar ye, ini adalah entry saya berdasarkan pengalaman sendiri ;).

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Ok yang blouse saya pakai ini adalah

Blouse : Subtle Floral Print Tops – Asma RM79

Skirt : Basic Maxi Skirt – Syila RM89

 

Photobucket Pictures, Images and Photos

EDZ Boutique
Instagram: @edzmalaysia
Location: No.1-50, Seri Bangi, Jalan 8/35, Seksyen 8,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Sila klik di sini untuk melihat peta

P/S:

Ok saya dah settle beli baju setelah 2 bulan berpuasa shopping. Percaya ke puasa 2 bulan???? muaahhhahaha perempuan! perempuan!