Moh pegi berurut | Redeem Voucher Mydeal

Photobucket Pictures, Images and Photos

Korang ingat lagi saya ada beli voucher MyDeal aritu? Tak ingat? Takpe anda boleh baca kat entry ini ye. Saya dah buat appoinment dengan Jari Spa untuk redeem my voucher tu today. Selepas settle semua urusan hantar anak-anak pegi sekolah [puan blog masih bercuti panjang ;)], saya kemas-kemas rumah, vakum, sidai kain dan tepat pukul 9:15a.m terus saya gerak. Appoinment saya jam 10:00a.m, tapi sementara nak sampai tu saya pegi isi minyak dulu then barulah ke Jari Spa, Wangsa Maju.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Continue reading →