Uncategorized Concealer Elianto is back! May 18, 2011

Concealer Semalam masa gi Parkson tu aku gi Elianto jugak, saje nk tgk2 la kan…aku tya salesgirl tu concealer dh ada ke belum? Sebab dh 3 bulan diorg tak produce item ni lagi…bila dia kata ade je terus la aku merembatnya…pastu dia tulis beli 3 item dpt less 10%…so aku beli blush dan juga two way...

Elianto makeover, sebelum dan selepas (Part 1) December 23, 2010 in Uncategorized

 Sebelum (nmpk jeragat n tompok itam tuh) Selepas (eh tudung pun bertukar hehehe) Aku adalah duta pengguna produk elianto sejak April 2010, baru 8 bulan la…so far puas hati la dgn produk ni…sebenarnya jeragat kt muka ni dh makin teruk, sebelum ni aku pakai...