Hari Pertama Persekolahan Najwa!!!!

Sebelum ke sekolah
Hari ini hari pertama persekolahan najwa di Tadika Islam Saidina Abu Bakar As Siddiq bg 6 Tahun, senior la ni hehehehhe…tadi teman najwa ke sekolah..bagi tahun baru ni, sesi persekolahan bermula jam 8pg until 12tghari, tp bagi minggu pertama ni sejam jek, dr kul 8pg until 9pg, kiranya sesi berkenalan la ni, aku tgk ramai cikgu2 baru td, Najwa kata cikgu dia byk yg bertukar2 dulu, hehehe yelah nk melayan kanak2 ni memerlukan kesabaran yg tggi, atau mgkn cikgu tersebut dpt better offer, ntahla, yg penting semoga prestasi najwa bagus…
Nuralia Najwa binti Zairul Hamedi
Mmmuuaahhh…semoga anak ibu jadi anak yg solehah dan berjaya di dunia akhirat, amiinnn..sayang anak ibu..
This entry was posted in TISAAS.

2 comments

  1. Azrina says:

    Samalah kita…hari ini hantar Anis (5thn) ke Tabika KEMAS. Dia cool and steady je Mama dia yang risau semacam hehe. Tak sangka anak-anak dah semakin besar Mamanya makin tua huhu

Leave a Reply

CommentLuv badge