wordless wednesday

WW ~ Like Mother Like Daughter

Ngape kita posing macam ni bu?
Buat je, ini entry wordless wednesday ibu kekekeke


(1102)

Related Posts

33 Comments

  • Reply
    [sutera kasih]
    April 4, 2012 at 12:34 AM

    alulu comelnya ibu & anak 🙂

  • Reply
    inazamri
    April 4, 2012 at 12:37 AM

    buat je ape ibu suruh k…mana tau nnt ada mana2 agency iklan berkenan leh jd model ibu & anak

  • Reply
    Kakzakie
    April 4, 2012 at 12:38 AM

    Kakak tak payah tanya-tanya ikut aje macam adik – ibu nak buat wordless wednesday:)

  • Reply
    izan mama mia
    April 4, 2012 at 12:45 AM

    heheeh…3 sedondon gaya.. 🙂

  • Reply
    ieda
    April 4, 2012 at 12:46 AM

    ahahhahahah kelakor lah ajuuu ayat aju tuu … ekekekek soo sweet budak2 nie ekekke 😉

  • Reply
    kakcik
    April 4, 2012 at 12:52 AM

    Manis-manis ibu dan anak2nya itu. 🙂

  • Reply
    che mid
    April 4, 2012 at 12:53 AM

    Sweet sangat… tapi ibu la paling sweeeet banget..

  • Reply
    amiey lee
    April 4, 2012 at 1:08 AM

    hehhe bukan main posing anak beranak heee

  • Reply
    miloais milo
    April 4, 2012 at 1:15 AM

    comel banget uols anak-beranak ni….

  • Reply
    @e_da
    April 4, 2012 at 1:21 AM

    ibu yg paling sweet senyum.. sikit lg anak sama beso dah ngan ibu… hihi

  • Reply
    fiza
    April 4, 2012 at 1:32 AM

    So sweet ☺☺

  • Reply
    Izan Ishak
    April 4, 2012 at 1:51 AM

    hehe… comelnya aju dan anak2 daranya…

  • Reply
    ~ yus ~
    April 4, 2012 at 2:01 AM

    Yang baju pink tu Najiha kan. Kesian muka dia macam terpaksa buat pose ni. Kena paksa dengan ibu posing ke tu? hihihi

  • Reply
    LiNda
    April 4, 2012 at 2:15 AM

    hehe..comelnye ibu dan anak2 nye…pasrah je anak2

  • Reply
    kakngah
    April 4, 2012 at 2:44 AM

    amboi.. kemain lagi anak ebranak ni posing.. hihihi!!
    comey!

  • Reply
    (Lizz) http://www.mummycute.com/
    April 4, 2012 at 2:48 AM

    sweetnyer aju…

  • Reply
    aanie
    April 4, 2012 at 2:51 AM

    hakhak….lawak tul la aju ni…
    najwa n najiha pun layanz je la….kekeke….

  • Reply
    bada
    April 4, 2012 at 2:56 AM

    dh besar ank daranye…

  • Reply
    fieda
    April 4, 2012 at 3:09 AM

    amboi2 ibu…..jadi model ngan anak2 spesel untuk ww…hihihi..

  • Reply
    fieda
    April 4, 2012 at 3:37 AM

    aju..fieda nak tanya aju apply iklan exabytes kali kedua dah ker..?sbb aritu banner dia bawah header kan..ni kat sidebar plk..

  • Reply
    ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    April 4, 2012 at 3:56 AM

    ke mana tumpahnyer kuah kalo x ke laksanyer ngeeee

  • Reply
    mama maman aka yana
    April 4, 2012 at 4:27 AM

    sama2 cumil.. sama2 manis.. hehehehe

  • Reply
    mama maman aka yana
    April 4, 2012 at 4:28 AM

    This comment has been removed by the author.

  • Reply
    mama maman aka yana
    April 4, 2012 at 4:28 AM

    This comment has been removed by the author.

  • Reply
    dwaty
    April 4, 2012 at 4:35 AM

    ibu punya pasal… buat jerlah… hehehe

  • Reply
    Fieza79
    April 4, 2012 at 5:58 AM

    comel ibu dgn anak ber WW…

  • Reply
    fieda
    April 4, 2012 at 6:34 AM

    aju..fieda dh apply..mmg dapat tp kan lepas jer fieda submit invoice takder plk dia reply kasi kod untuk pasang iklan..atau mmg lambat sikit ker dapat..fieda submit invoice masa hujung2 bln 3 kot..dalam 24hb kot..

  • Reply
    fieda
    April 4, 2012 at 6:37 AM

    aju…fieda nak try submit sekali lagi invoice..link untuk download invoice masih ada tp nak sent kat dia link tu dah takder..pas kita dah hantar kat dia tak perlu buat apa2 dah kan..risau gak kot salah htr ke..aju ada simpan lagi link untuk htr invoice kt dorang..?

  • Reply
    anisalya
    April 4, 2012 at 7:03 AM

    ibu paksa ambik pic macam tu ek?

  • Reply
    Nazayiena
    April 4, 2012 at 8:34 AM

    Nape Najiha cam x happy je tu?

  • Reply
    ~aYu~
    April 4, 2012 at 11:48 PM

    wah.. sgt comey jiranku ini bersama anak-anak.. hoho..

  • Reply
    MamaEma
    April 5, 2012 at 3:12 AM

    alla..alaa…comelnya..

  • Reply
    Bui Junaidi
    April 5, 2012 at 4:45 AM

    AJU DH MCM KAKAK DIA ORG BUI TENGOK..HEHE

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge