WW ~ Like Mother Like Daughter

4.4.2012 | 00:30

Ngape kita posing macam ni bu?
Buat je, ini entry wordless wednesday ibu kekekeke


33 comments


  1. [sutera kasih]
    April 4, 2012 | 12:34 AM
    Reply

    alulu comelnya ibu & anak :)


  2. inazamri
    April 4, 2012 | 12:37 AM
    Reply

    buat je ape ibu suruh k…mana tau nnt ada mana2 agency iklan berkenan leh jd model ibu & anak


  3. Kakzakie
    April 4, 2012 | 12:38 AM
    Reply

    Kakak tak payah tanya-tanya ikut aje macam adik – ibu nak buat wordless wednesday:)


  4. izan mama mia
    April 4, 2012 | 12:45 AM
    Reply

    heheeh…3 sedondon gaya.. :)


  5. ieda
    April 4, 2012 | 12:46 AM
    Reply

    ahahhahahah kelakor lah ajuuu ayat aju tuu … ekekekek soo sweet budak2 nie ekekke ;)


  6. kakcik
    April 4, 2012 | 12:52 AM
    Reply

    Manis-manis ibu dan anak2nya itu. :)


  7. che mid
    April 4, 2012 | 12:53 AM
    Reply

    Sweet sangat… tapi ibu la paling sweeeet banget..


  8. amiey lee
    April 4, 2012 | 1:08 AM
    Reply

    hehhe bukan main posing anak beranak heee


  9. miloais milo
    April 4, 2012 | 1:15 AM
    Reply

    comel banget uols anak-beranak ni….


  10. @e_da
    April 4, 2012 | 1:21 AM
    Reply

    ibu yg paling sweet senyum.. sikit lg anak sama beso dah ngan ibu… hihi


  11. fiza
    April 4, 2012 | 1:32 AM
    Reply

    So sweet ☺☺


  12. Izan Ishak
    April 4, 2012 | 1:51 AM
    Reply

    hehe… comelnya aju dan anak2 daranya…


  13. ~ yus ~
    April 4, 2012 | 2:01 AM
    Reply

    Yang baju pink tu Najiha kan. Kesian muka dia macam terpaksa buat pose ni. Kena paksa dengan ibu posing ke tu? hihihi


  14. LiNda
    April 4, 2012 | 2:15 AM
    Reply

    hehe..comelnye ibu dan anak2 nye…pasrah je anak2


  15. kakngah
    April 4, 2012 | 2:44 AM
    Reply

    amboi.. kemain lagi anak ebranak ni posing.. hihihi!!
    comey!


  16. (Lizz) http://www.mummycute.com/
    April 4, 2012 | 2:48 AM
    Reply

    sweetnyer aju…


  17. aanie
    April 4, 2012 | 2:51 AM
    Reply

    hakhak….lawak tul la aju ni…
    najwa n najiha pun layanz je la….kekeke….


  18. bada
    April 4, 2012 | 2:56 AM
    Reply

    dh besar ank daranye…


  19. fieda
    April 4, 2012 | 3:09 AM
    Reply

    amboi2 ibu…..jadi model ngan anak2 spesel untuk ww…hihihi..


  20. fieda
    April 4, 2012 | 3:37 AM
    Reply

    aju..fieda nak tanya aju apply iklan exabytes kali kedua dah ker..?sbb aritu banner dia bawah header kan..ni kat sidebar plk..


  21. ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    April 4, 2012 | 3:56 AM
    Reply

    ke mana tumpahnyer kuah kalo x ke laksanyer ngeeee


  22. mama maman aka yana
    April 4, 2012 | 4:27 AM
    Reply

    sama2 cumil.. sama2 manis.. hehehehe


  23. mama maman aka yana
    April 4, 2012 | 4:28 AM
    Reply

    This comment has been removed by the author.


  24. mama maman aka yana
    April 4, 2012 | 4:28 AM
    Reply

    This comment has been removed by the author.


  25. dwaty
    April 4, 2012 | 4:35 AM
    Reply

    ibu punya pasal… buat jerlah… hehehe


  26. Fieza79
    April 4, 2012 | 5:58 AM
    Reply

    comel ibu dgn anak ber WW…


  27. fieda
    April 4, 2012 | 6:34 AM
    Reply

    aju..fieda dh apply..mmg dapat tp kan lepas jer fieda submit invoice takder plk dia reply kasi kod untuk pasang iklan..atau mmg lambat sikit ker dapat..fieda submit invoice masa hujung2 bln 3 kot..dalam 24hb kot..


  28. fieda
    April 4, 2012 | 6:37 AM
    Reply

    aju…fieda nak try submit sekali lagi invoice..link untuk download invoice masih ada tp nak sent kat dia link tu dah takder..pas kita dah hantar kat dia tak perlu buat apa2 dah kan..risau gak kot salah htr ke..aju ada simpan lagi link untuk htr invoice kt dorang..?


  29. anisalya
    April 4, 2012 | 7:03 AM
    Reply

    ibu paksa ambik pic macam tu ek?


  30. Nazayiena
    April 4, 2012 | 8:34 AM
    Reply

    Nape Najiha cam x happy je tu?


  31. ~aYu~
    April 4, 2012 | 11:48 PM
    Reply

    wah.. sgt comey jiranku ini bersama anak-anak.. hoho..


  32. MamaEma
    April 5, 2012 | 3:12 AM
    Reply

    alla..alaa…comelnya..


  33. Bui Junaidi
    April 5, 2012 | 4:45 AM
    Reply

    AJU DH MCM KAKAK DIA ORG BUI TENGOK..HEHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge