33 thoughts on “WW ~ Like Mother Like Daughter

  1. fieda

    aju..fieda dh apply..mmg dapat tp kan lepas jer fieda submit invoice takder plk dia reply kasi kod untuk pasang iklan..atau mmg lambat sikit ker dapat..fieda submit invoice masa hujung2 bln 3 kot..dalam 24hb kot..

    Reply
  2. fieda

    aju…fieda nak try submit sekali lagi invoice..link untuk download invoice masih ada tp nak sent kat dia link tu dah takder..pas kita dah hantar kat dia tak perlu buat apa2 dah kan..risau gak kot salah htr ke..aju ada simpan lagi link untuk htr invoice kt dorang..?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge