WW ~ Panduan Berjimat Cermat ^_^

28.3.2012 | 02:30

Kekekekkekekkeke

18 comments


  1. @e_da
    March 28, 2012 | 12:32 AM
    Reply

    hahah gud idea!!! rindu blog aju!


  2. kakcik
    March 28, 2012 | 12:41 AM
    Reply

    Kalau bawa gula dalam peket kecil (dicilok sewaktu jamuan atau dari hotel), ok jugak tu. :)


  3. ♥MAMASYAZA♥
    March 28, 2012 | 12:50 AM
    Reply

    pepagi dah buat akak senyum sowang2 depan pc…hehehehe


  4. aanie
    March 28, 2012 | 2:18 AM
    Reply

    kekeke..bijak….bijak….

    p/s: aju, jemput datang tau…nak jumpa aju n anak2 gak….:)


  5. fieda
    March 28, 2012 | 2:21 AM
    Reply

    mmg bijak…:)


  6. ayu
    March 28, 2012 | 2:29 AM
    Reply

    Hehe.


  7. izan mama mia
    March 28, 2012 | 2:39 AM
    Reply

    ehe..good idea..^-^


  8. Izan Ishak
    March 28, 2012 | 2:40 AM
    Reply

    sangat bijak… ada sapa2 yg nak tiru idea ni ke?


  9. wahida
    March 28, 2012 | 2:45 AM
    Reply

    clever…clever…


  10. amiey lee
    March 28, 2012 | 2:55 AM
    Reply

    hahaha semalam dah buat..order ice lemon tea and air suam..amik limau dr teh tu letak kat air suam hahahahaha


  11. miloais milo
    March 28, 2012 | 3:16 AM
    Reply

    daebak! ahahahaha


  12. ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    March 28, 2012 | 3:16 AM
    Reply

    bijak2….
    air kosong dulu free jer khen
    la ni semua kena byq
    kat sini teh pun still lagi free taw


  13. ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    March 28, 2012 | 3:20 AM
    Reply

    meleleh ayaq lioq hari ke 2
    smlm terlioq hari ni terlioq lagik
    biler cihat nak buat gak la
    now tired lagik
    cian kat ai ekkk


  14. mama maman aka yana
    March 28, 2012 | 3:47 AM
    Reply

    bijak.. hahaha


  15. fiza
    March 28, 2012 | 4:16 AM
    Reply

    Terbaek ☺☺☺


  16. mamaNoriz
    March 28, 2012 | 4:35 AM
    Reply

    hahaha hampeh!!!

    klu nak kena sepuk dgn mamak, leh try ni…hehe


  17. anisalya
    March 28, 2012 | 7:53 AM
    Reply

    hahaha… boleh cuba ni.


  18. Nazayiena
    March 28, 2012 | 8:28 AM
    Reply

    Bijak2…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge