wordless wednesday

WW ~ Panduan Berjimat Cermat ^_^

Kekekekkekekkeke

(687)

Related Posts

18 Comments

  • Reply
    @e_da
    March 28, 2012 at 12:32 AM

    hahah gud idea!!! rindu blog aju!

  • Reply
    kakcik
    March 28, 2012 at 12:41 AM

    Kalau bawa gula dalam peket kecil (dicilok sewaktu jamuan atau dari hotel), ok jugak tu. 🙂

  • Reply
    ♥MAMASYAZA♥
    March 28, 2012 at 12:50 AM

    pepagi dah buat akak senyum sowang2 depan pc…hehehehe

  • Reply
    aanie
    March 28, 2012 at 2:18 AM

    kekeke..bijak….bijak….

    p/s: aju, jemput datang tau…nak jumpa aju n anak2 gak….:)

  • Reply
    fieda
    March 28, 2012 at 2:21 AM

    mmg bijak…:)

  • Reply
    ayu
    March 28, 2012 at 2:29 AM

    Hehe.

  • Reply
    izan mama mia
    March 28, 2012 at 2:39 AM

    ehe..good idea..^-^

  • Reply
    Izan Ishak
    March 28, 2012 at 2:40 AM

    sangat bijak… ada sapa2 yg nak tiru idea ni ke?

  • Reply
    wahida
    March 28, 2012 at 2:45 AM

    clever…clever…

  • Reply
    amiey lee
    March 28, 2012 at 2:55 AM

    hahaha semalam dah buat..order ice lemon tea and air suam..amik limau dr teh tu letak kat air suam hahahahaha

  • Reply
    miloais milo
    March 28, 2012 at 3:16 AM

    daebak! ahahahaha

  • Reply
    ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    March 28, 2012 at 3:16 AM

    bijak2….
    air kosong dulu free jer khen
    la ni semua kena byq
    kat sini teh pun still lagi free taw

  • Reply
    ☆*♥L@dy @yU♥*☆
    March 28, 2012 at 3:20 AM

    meleleh ayaq lioq hari ke 2
    smlm terlioq hari ni terlioq lagik
    biler cihat nak buat gak la
    now tired lagik
    cian kat ai ekkk

  • Reply
    mama maman aka yana
    March 28, 2012 at 3:47 AM

    bijak.. hahaha

  • Reply
    fiza
    March 28, 2012 at 4:16 AM

    Terbaek ☺☺☺

  • Reply
    mamaNoriz
    March 28, 2012 at 4:35 AM

    hahaha hampeh!!!

    klu nak kena sepuk dgn mamak, leh try ni…hehe

  • Reply
    anisalya
    March 28, 2012 at 7:53 AM

    hahaha… boleh cuba ni.

  • Reply
    Nazayiena
    March 28, 2012 at 8:28 AM

    Bijak2…

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline