WW ~ Pisang goreng cheese, nyummy

20131030-081644.jpg

20131030-081659.jpg

20131030-081711.jpg

20131030-081723.jpg

Susu pekat manis dan cheese

20131030-081748.jpg

Nyummy

(2643)

27 Comments

  1. adoiiiiii terliur la plak…
    IntaNBerliaN recently posted..Lagi sempit lagi sukaMy Profile

  2. sedap ke kak mkn cheese???
    mimie recently posted..Wordless Wednesday #31 – Special CheesekutMy Profile

  3. yum222..pernah mkn pisang cheese kt sabah sedap
    mamatisya recently posted..wordless wednesday #156My Profile

  4. Sedapnya dik…menggoda betul..
    mp recently posted..TERASA HATI TAK..????My Profile

  5. boleh tiru ni..bertambah sdap pisang goreng yg mmg dh sedap tu
    fiza recently posted..Wordless Wednesday : Senyum tanpa rasa bersalahMy Profile

  6. Sedapnya. Nak buat nnt. Tapi kena beli cheese dulu.
    Fiza Rahman recently posted..Dugaan Seorang IBU yang Menyusukan ANAKNYA!!!My Profile

  7. Menu sihat ni… Hehehe. Tapi memang sedap ada cheese tu.
    Hazmin Hamudin recently posted..Ni Baru Seminggu Tak OnlineMy Profile

  8. sedapnya cheese……rajin betul ibu nih…..:)
    aanie recently posted..WW: Siakap Masak PedasMy Profile

  9. tak pernah pulak cuba makan dengan cheese , sodap ke..?? sehingga menjilat jari..??
    papa mifz recently posted..Papa Jom TidurMy Profile

  10. betul2 la kak ni.hehe. sy suka makan ni.hehe. tapi nak kena cari pisang la plak petang ni. dah la musim tu tak de sekarang.hehe
    pahan recently posted..Apa yang kau perlu tahu tentang ruang kerja bloggerMy Profile

  11. Kebetulan semalam baru buat bubur pisang. 🙂
    akubiomed recently posted..Template FotoBESAR untuk WordPressMy Profile

  12. wahh..sedap ka makan dengan cheezy nih??
    titan recently posted..Komisen pertama dari Ashadee.comMy Profile

  13. Biasa kat johor makan pisang goreng dgn sambal kicap…boleh try ni..
    hafiz recently posted..Wordless Wednesday 32 : Merah biru dihatikuMy Profile

  14. ermmm sedapnyer…nak try buat gak la nanti…
    lizz recently posted..WW : Kampung untuk di beliMy Profile

  15. wah!, pisang pun guna cheese juga terbaik..haha
    Bahrain recently posted..Remaja Zaman Sekarang Sakit MentalMy Profile

  16. macam tak pernah buat je , nak try juga lah
    onlajer recently posted..Buat Duit Revolusi Kecil-kecilan Ultra MelayuMy Profile

  17. jangan selalu makan hee sesekli tak apa. wah makan secara berjemaah ker atau makan sorang-sorang 🙂
    suri recently posted..Kelas Melipat Saiz Besar Dan Barang KecilMy Profile

  18. sedapnye..nyum2..^^
    lily@mamaQistina recently posted..Happy 6th Anniversary!My Profile

  19. di sabah ia lebih dikenali dengan nama sangar cheese..
    kalau wife buat kat rumah.. pasti letak cheese tu kaw-kaw
    Mus recently posted..Gambar Pertunjukan Kuda Di Tamu Besar Kota Belud 2014My Profile

  20. nampka menyelerakan
    blogger lelaki recently posted..Khurafatkah AkuMy Profile

  21. tak pernah try,,, nampak sedappppp nak kena cuba ni
    MrJocko recently posted..Bahaya Rokok Seludup, Murah Tetapi BahayaMy Profile

  22. macam mana rasanya makan dengan cheese kak aju ? hmm …nak tahu jugak
    syaifuddin alias recently posted..Salji Di Korea, Musim Bermain SkiMy Profile

  23. Huhuhu tengok gambar memang terliur…blogger suka buat blogger lain terliur..ohoho
    adikensem recently posted..450 Unit Rumah Mampu Milik Alam Prima 2 Shah Alam Oleh SPNBMy Profile

  24. Dah macam cheezy wedges la pulak kan. Haha.

  25. Nyummylicious..

    Nanti nk buat camni jugaklah 😀
    Myra Jay recently posted..Berdebar dengan Ujian esok (31 Oct 2013)My Profile

  26. tak pernah cuba lagi style ni. siap ada cheese lagi. haha..
    ohcikgu recently posted..SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013My Profile

  27. sedang mencari menu untuk makan petang…jumpa ni boleh buat nanti..
    maria recently posted..Tips Elak Anak-Anak Bergaduh Supaya Tenteram RumahtanggaMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline