WW ~ Pisang goreng cheese, nyummy

30.10.2013 | 10:30

20131030-081644.jpg

20131030-081659.jpg

20131030-081711.jpg

20131030-081723.jpg

Susu pekat manis dan cheese

20131030-081748.jpg

Nyummy

26 comments


  1. IntaNBerliaN
    October 30, 2013 | 11:03 AM
    Reply

    adoiiiiii terliur la plak…
    IntaNBerliaN recently posted..Lagi sempit lagi sukaMy Profile


  2. mimie
    October 30, 2013 | 11:22 AM
    Reply

    sedap ke kak mkn cheese???
    mimie recently posted..Wordless Wednesday #31 – Special CheesekutMy Profile


  3. mamatisya
    October 30, 2013 | 11:27 AM
    Reply

    yum222..pernah mkn pisang cheese kt sabah sedap
    mamatisya recently posted..wordless wednesday #156My Profile


  4. mp
    October 30, 2013 | 11:57 AM
    Reply

    Sedapnya dik…menggoda betul..
    mp recently posted..TERASA HATI TAK..????My Profile


  5. fiza
    October 30, 2013 | 12:00 PM
    Reply

    boleh tiru ni..bertambah sdap pisang goreng yg mmg dh sedap tu
    fiza recently posted..Wordless Wednesday : Senyum tanpa rasa bersalahMy Profile


  6. Fiza Rahman
    October 30, 2013 | 12:08 PM
    Reply

    Sedapnya. Nak buat nnt. Tapi kena beli cheese dulu.
    Fiza Rahman recently posted..Dugaan Seorang IBU yang Menyusukan ANAKNYA!!!My Profile


  7. Hazmin Hamudin
    October 30, 2013 | 12:57 PM
    Reply

    Menu sihat ni… Hehehe. Tapi memang sedap ada cheese tu.
    Hazmin Hamudin recently posted..Ni Baru Seminggu Tak OnlineMy Profile


  8. aanie
    October 30, 2013 | 2:10 PM
    Reply

    sedapnya cheese……rajin betul ibu nih…..:)
    aanie recently posted..WW: Siakap Masak PedasMy Profile


  9. papa mifz
    October 30, 2013 | 2:19 PM
    Reply

    tak pernah pulak cuba makan dengan cheese , sodap ke..?? sehingga menjilat jari..??
    papa mifz recently posted..Papa Jom TidurMy Profile


  10. pahan
    October 30, 2013 | 3:11 PM
    Reply

    betul2 la kak ni.hehe. sy suka makan ni.hehe. tapi nak kena cari pisang la plak petang ni. dah la musim tu tak de sekarang.hehe
    pahan recently posted..Apa yang kau perlu tahu tentang ruang kerja bloggerMy Profile


  11. akubiomed
    October 30, 2013 | 3:39 PM
    Reply

    Kebetulan semalam baru buat bubur pisang. :-)
    akubiomed recently posted..Template FotoBESAR untuk WordPressMy Profile


  12. titan
    October 30, 2013 | 3:48 PM
    Reply

    wahh..sedap ka makan dengan cheezy nih??
    titan recently posted..Komisen pertama dari Ashadee.comMy Profile


  13. hafiz
    October 30, 2013 | 4:30 PM
    Reply

    Biasa kat johor makan pisang goreng dgn sambal kicap…boleh try ni..
    hafiz recently posted..Wordless Wednesday 32 : Merah biru dihatikuMy Profile


  14. lizz
    October 30, 2013 | 4:53 PM
    Reply

    ermmm sedapnyer…nak try buat gak la nanti…
    lizz recently posted..WW : Kampung untuk di beliMy Profile


  15. Bahrain
    October 30, 2013 | 5:18 PM
    Reply

    wah!, pisang pun guna cheese juga terbaik..haha
    Bahrain recently posted..Remaja Zaman Sekarang Sakit MentalMy Profile


  16. onlajer
    October 30, 2013 | 5:53 PM
    Reply

    macam tak pernah buat je , nak try juga lah
    onlajer recently posted..Buat Duit Revolusi Kecil-kecilan Ultra MelayuMy Profile


  17. suri
    October 30, 2013 | 6:10 PM
    Reply

    jangan selalu makan hee sesekli tak apa. wah makan secara berjemaah ker atau makan sorang-sorang :)
    suri recently posted..Kelas Melipat Saiz Besar Dan Barang KecilMy Profile


  18. lily@mamaQistina
    October 30, 2013 | 6:31 PM
    Reply

    sedapnye..nyum2..^^
    lily@mamaQistina recently posted..Happy 6th Anniversary!My Profile


  19. Mus
    October 30, 2013 | 9:20 PM
    Reply

    di sabah ia lebih dikenali dengan nama sangar cheese..
    kalau wife buat kat rumah.. pasti letak cheese tu kaw-kaw
    Mus recently posted..Gambar Pertunjukan Kuda Di Tamu Besar Kota Belud 2014My Profile


  20. blogger lelaki
    October 31, 2013 | 10:06 AM
    Reply

    nampka menyelerakan
    blogger lelaki recently posted..Khurafatkah AkuMy Profile


  21. MrJocko
    October 31, 2013 | 12:58 PM
    Reply

    tak pernah try,,, nampak sedappppp nak kena cuba ni
    MrJocko recently posted..Bahaya Rokok Seludup, Murah Tetapi BahayaMy Profile


  22. syaifuddin alias
    October 31, 2013 | 7:58 PM
    Reply

    macam mana rasanya makan dengan cheese kak aju ? hmm …nak tahu jugak
    syaifuddin alias recently posted..Salji Di Korea, Musim Bermain SkiMy Profile


  23. adikensem
    October 31, 2013 | 9:17 PM
    Reply

    Huhuhu tengok gambar memang terliur…blogger suka buat blogger lain terliur..ohoho
    adikensem recently posted..450 Unit Rumah Mampu Milik Alam Prima 2 Shah Alam Oleh SPNBMy Profile


  24. Anak Askar Pencen
    November 1, 2013 | 6:30 AM
    Reply

    Dah macam cheezy wedges la pulak kan. Haha.


  25. Myra Jay
    November 1, 2013 | 9:03 AM
    Reply

    Nyummylicious..

    Nanti nk buat camni jugaklah :D
    Myra Jay recently posted..Berdebar dengan Ujian esok (31 Oct 2013)My Profile


  26. ohcikgu
    November 1, 2013 | 4:19 PM
    Reply

    tak pernah cuba lagi style ni. siap ada cheese lagi. haha..
    ohcikgu recently posted..SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge