Makan2 wordless wednesday

WW ~ Pisang goreng cheese, nyummy

20131030-081644.jpg

20131030-081659.jpg

20131030-081711.jpg

20131030-081723.jpg

Susu pekat manis dan cheese

20131030-081748.jpg

Nyummy

(2632)

Related Posts

27 Comments

  • Reply
    IntaNBerliaN
    October 30, 2013 at 11:03 AM

    adoiiiiii terliur la plak…
    IntaNBerliaN recently posted..Lagi sempit lagi sukaMy Profile

  • Reply
    mimie
    October 30, 2013 at 11:22 AM

    sedap ke kak mkn cheese???
    mimie recently posted..Wordless Wednesday #31 – Special CheesekutMy Profile

  • Reply
    mamatisya
    October 30, 2013 at 11:27 AM

    yum222..pernah mkn pisang cheese kt sabah sedap
    mamatisya recently posted..wordless wednesday #156My Profile

  • Reply
    mp
    October 30, 2013 at 11:57 AM

    Sedapnya dik…menggoda betul..
    mp recently posted..TERASA HATI TAK..????My Profile

  • Reply
    fiza
    October 30, 2013 at 12:00 PM

    boleh tiru ni..bertambah sdap pisang goreng yg mmg dh sedap tu
    fiza recently posted..Wordless Wednesday : Senyum tanpa rasa bersalahMy Profile

  • Reply
    Fiza Rahman
    October 30, 2013 at 12:08 PM

    Sedapnya. Nak buat nnt. Tapi kena beli cheese dulu.
    Fiza Rahman recently posted..Dugaan Seorang IBU yang Menyusukan ANAKNYA!!!My Profile

  • Reply
    Hazmin Hamudin
    October 30, 2013 at 12:57 PM

    Menu sihat ni… Hehehe. Tapi memang sedap ada cheese tu.
    Hazmin Hamudin recently posted..Ni Baru Seminggu Tak OnlineMy Profile

  • Reply
    aanie
    October 30, 2013 at 2:10 PM

    sedapnya cheese……rajin betul ibu nih…..:)
    aanie recently posted..WW: Siakap Masak PedasMy Profile

  • Reply
    papa mifz
    October 30, 2013 at 2:19 PM

    tak pernah pulak cuba makan dengan cheese , sodap ke..?? sehingga menjilat jari..??
    papa mifz recently posted..Papa Jom TidurMy Profile

  • Reply
    pahan
    October 30, 2013 at 3:11 PM

    betul2 la kak ni.hehe. sy suka makan ni.hehe. tapi nak kena cari pisang la plak petang ni. dah la musim tu tak de sekarang.hehe
    pahan recently posted..Apa yang kau perlu tahu tentang ruang kerja bloggerMy Profile

  • Reply
    akubiomed
    October 30, 2013 at 3:39 PM

    Kebetulan semalam baru buat bubur pisang. 🙂
    akubiomed recently posted..Template FotoBESAR untuk WordPressMy Profile

  • Reply
    titan
    October 30, 2013 at 3:48 PM

    wahh..sedap ka makan dengan cheezy nih??
    titan recently posted..Komisen pertama dari Ashadee.comMy Profile

  • Reply
    hafiz
    October 30, 2013 at 4:30 PM

    Biasa kat johor makan pisang goreng dgn sambal kicap…boleh try ni..
    hafiz recently posted..Wordless Wednesday 32 : Merah biru dihatikuMy Profile

  • Reply
    lizz
    October 30, 2013 at 4:53 PM

    ermmm sedapnyer…nak try buat gak la nanti…
    lizz recently posted..WW : Kampung untuk di beliMy Profile

  • Reply
    Bahrain
    October 30, 2013 at 5:18 PM

    wah!, pisang pun guna cheese juga terbaik..haha
    Bahrain recently posted..Remaja Zaman Sekarang Sakit MentalMy Profile

  • Reply
    onlajer
    October 30, 2013 at 5:53 PM

    macam tak pernah buat je , nak try juga lah
    onlajer recently posted..Buat Duit Revolusi Kecil-kecilan Ultra MelayuMy Profile

  • Reply
    suri
    October 30, 2013 at 6:10 PM

    jangan selalu makan hee sesekli tak apa. wah makan secara berjemaah ker atau makan sorang-sorang 🙂
    suri recently posted..Kelas Melipat Saiz Besar Dan Barang KecilMy Profile

  • Reply
    lily@mamaQistina
    October 30, 2013 at 6:31 PM

    sedapnye..nyum2..^^
    lily@mamaQistina recently posted..Happy 6th Anniversary!My Profile

  • Reply
    Mus
    October 30, 2013 at 9:20 PM

    di sabah ia lebih dikenali dengan nama sangar cheese..
    kalau wife buat kat rumah.. pasti letak cheese tu kaw-kaw
    Mus recently posted..Gambar Pertunjukan Kuda Di Tamu Besar Kota Belud 2014My Profile

  • Reply
    blogger lelaki
    October 31, 2013 at 10:06 AM

    nampka menyelerakan
    blogger lelaki recently posted..Khurafatkah AkuMy Profile

  • Reply
    MrJocko
    October 31, 2013 at 12:58 PM

    tak pernah try,,, nampak sedappppp nak kena cuba ni
    MrJocko recently posted..Bahaya Rokok Seludup, Murah Tetapi BahayaMy Profile

  • Reply
    syaifuddin alias
    October 31, 2013 at 7:58 PM

    macam mana rasanya makan dengan cheese kak aju ? hmm …nak tahu jugak
    syaifuddin alias recently posted..Salji Di Korea, Musim Bermain SkiMy Profile

  • Reply
    adikensem
    October 31, 2013 at 9:17 PM

    Huhuhu tengok gambar memang terliur…blogger suka buat blogger lain terliur..ohoho
    adikensem recently posted..450 Unit Rumah Mampu Milik Alam Prima 2 Shah Alam Oleh SPNBMy Profile

  • Reply
    Anak Askar Pencen
    November 1, 2013 at 6:30 AM

    Dah macam cheezy wedges la pulak kan. Haha.

  • Reply
    Myra Jay
    November 1, 2013 at 9:03 AM

    Nyummylicious..

    Nanti nk buat camni jugaklah 😀
    Myra Jay recently posted..Berdebar dengan Ujian esok (31 Oct 2013)My Profile

  • Reply
    ohcikgu
    November 1, 2013 at 4:19 PM

    tak pernah cuba lagi style ni. siap ada cheese lagi. haha..
    ohcikgu recently posted..SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop 2013My Profile

  • Reply
    maria
    December 2, 2014 at 4:26 PM

    sedang mencari menu untuk makan petang…jumpa ni boleh buat nanti..
    maria recently posted..Tips Elak Anak-Anak Bergaduh Supaya Tenteram RumahtanggaMy Profile

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge