November 26, 2020

Tempah langsir Nilai 3, satu jam dah siap semua

 Langsir pintu bilik
tempah langsir nilai 3
Langsir Tingkap Bilik Saya
Tempah langsir Nilai 3, satu jam dah siap semua | Bukan niat utk menunjuk2 tp just nk share jek..patern langsir ni dh lama berada di pasaran tp aku baru mampu nk memilikinya..wah2 sikit punya lama aku nk meng ‘grab’ langsuir ni…hehehhe..
dapat duit kutu bulan 10 aritu, duit tu aku simpan sikit utk beli langsuir ni dgn support sikit dari hubby, sebenarnya hubby yg support paling byk hahahhaha nasib la hubby aku dpt aku yg suke ngabihkan duit dia tuh hehehhe…
So dgn RM300 dpt langsir bilik aku 2, pintu bilik 3, langsir bilik anak 1, langsir dapur 1…kira2 smlm, kos upah saje RM112, korang pegi jek Nilai 3 pilih jek kain langsir dan boleh siap dlm masa 1 JAM!!!
Mmg diorg boleh buat dlm masa yg dijanjikan tu, alah klu korang nk tau, dekat belakang kedai dia tu byk mesin jahit dgn tukang jahit diimport dari bangladesh..so korang jgn risaula pasal nk tempah2 langsir ni…ditanggung BEREH…
Janji korang pegi sana awal la, bukan apa klu lmbt nnti customernya dh ramai takut x sempat siap dlm masa 1 jam, semalam aku gi kul 8.30pg, smpi sana kul 10 pagi, pilih2 langsir 3 jam, coz nk compare harga dgn kedai2 lain kan, last2 dptla yg ni semeter RM7.
Kalau tengok kualiti kain langsir ni memang cantik dan ada macam-macam warna dan corak. Day curtain, black out curtain. Dan hasil jahitan langsir ni pun puashati dan kemas.
Oklah berbaloi dengan harga yang saya dapat tu. Bajet ciput je janji rumahnya berlangsir dan kemas di mata sendiri. Bukan senang nak dapat peluang ke Nilai ke dari Sri Gombak ni.
Bila suami pun layan kehendak kita, apa lagi nikmat yang ko nak dustakan hahaha. Dah settle bab tempah langsir Nilai 3.
Aku x sempat nk snap gmbr2 langsir kt kedai utk korang cuci mata, juling mata ni dibuatnya…mmg cantik2..sedia duit jek hehhehe…so target aku bulan depan nk wat langsir sliding pulak..huishhh…

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

5 thoughts on “Tempah langsir Nilai 3, satu jam dah siap semua

  1. Et – a'ah langsir ni siap jahit skali.
    Rose – mmg berbaloi rose, mcm2 patern dan rupe ade, mmg geram tgk..
    Azian – hehehhe, baik ko upah org jahit cpt, nnti dh nk raya susah org nk terima dah…

  2. Tuan Tanah..tmpang yer..
    salam..sapa2 nak tempah langsir area kajang/bangi/semenyih bole contact kami..
    bole siap dlm masa 3 hari..Penghantaran disediakan..Kain pun kami carikan..
    017-6053100…
    FB : Langsir Moden Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: