Gangguan Makhluk Halus???

Anakku Najiha, seringkali bgtau aku yg dia nmpk hantu berambut pjg, kekdg antu tu wane putih, kekdg merah, kdg2 itam…Hmm ‘antu’ tu pulak kt luar umah, kdg2 kt bilik air, kdg2 kt dapur…hmmm aku naik risau pulak jadinya. Najiha ni jenis kalau tgh tido tetiba bangun menangis2, dan pantangnya jgn pujuk, kalau pujuk lagi dia menangis kuat2…Kdg2 aku ngn hubby naik geram dgn perangai Najiha yg kuat menangis ni..tp bila asik duk claim nmpk ‘bende’ tu je, aku pon jadi takut..

Mcm malam td dia nangis, tp slow, pastu hubby aku baca selawat2 byk2 then hembus ke ubun2 Najiha, then lepas 5 minit, Najiha diam and tido lena sampai pagi…Nmpk gayanya kene bwk Najiha jumpe uztaz la kot, wat masa skrg aku just baca yasin mlm jumaat je..pasni kene wat air yasin la kot siram keliling rumah…

Harap2 ‘benda2’ ni tak berlarutan hendaknya… amin

BACA  Fuh! Fuh! Moga dapat baby boy!!!

6 thoughts on “Gangguan Makhluk Halus???”

  1. najiha tu umor brp? tp kalu ape yg bdk nmpk biasanya mmg btul2 kan…seram plk…ada tag GA senyum paling ceria tu untuk aju..GA sesuai la untuk anak2 kita..

  2. risau kan.. elok berubat cepat.. anak buah sy pun selalu mcm tu.. menangis sampai takleh bernafas.. alhamdulillah dah bawa jumpa uztaz dah kurang…

  3. eeelok le tu cegah seblom parah… banyak kes cenggini ada yang dah beso hilang sendiri tapi takut juga terus melekat

  4. Najiha tu 4 tahun fieda, memang seram bile dia duk tegur2 nmpk 'benda' tu..tulah eda, rose, cemomoi – kene bwk jumpe ustaz la kan, bukan apa kita ni risaukan bebudak ni, harap2 xde apa2 la

  5. As salam Aju,

    wah2, aju pun berblog jugak ye..bagus3x!

    btw, kalau najiha nangis2 lg kan malam2 suh ur hubby or aju sendiri pun bole..azan sebanyak 7x.. insyaAllah kalau azan sebanyak 7x iblis syaitan pun akan lari..;-)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: