Minuman Baru Bantu ‘Up’kan Susu Ibu!!!!

Jenama Quaker
Perasa Chocolate
Kan aku gi giant last weekend kan?? aku jumpa satu minuman baru 3 in 1 ni..Pada aku barula, coz aku tak penah jumpe pun sebelum ni hehehhe..Jenama Quaker perasa coklat, memang feveret aku coklat kan..so tanpa berlengah lagi aku sambar la satu pek ni, ade 22 sachet coz mybe tgh promotion lagi tu yg ade free 2 sachet tu, dengan harga RM10.89..berbaloi la pada aku, kan oat salah satu makanan utk tambah susu ibu kan? hmmm zasss terusla hehehehe´╗┐…Rasanya mmg sedap utk sarapan pagi2 dan minum petang..
BACA  Tips banyakkan susu badan? Jangan Malas!!!!

1 thought on “Minuman Baru Bantu ‘Up’kan Susu Ibu!!!!”

  1. sedap ke oat tu??hehe..

    aju, tu ada je chatbox aju kat sblh tu…nape ek x appear??rasanya xde kena save apa2 kot…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: